Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
AHoj holky. Chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké aktuání informace o plánované sc v Mulačovce. Jak to probíhá po porodu, jak je to s návštěvama…prostě všechno ![]()
@milacekadelka zamluv si nadstandart. Nevim jak ted, ale rodila jsem tam pred dvema lety a letos se mi ns lochaci rodilo lip, asi tak
@milacekadelka za me 300,–/den, ale ted netusim.. urcite pocitej, ze nepujdes 4 den domu, jako se chodi po cs jinde. Mistni primar i po normalnim porodu pousti nejdriv zavpet dni
@handulinda Já jsem rodila v roce 2006 na Slovanech. Tam jsem po císaři byla týden. A jak to tady bylo po porodu? Také 24h.na intenzivce bez telefonu atd..?
Ahojky, tak já tam rodila 2.4. a pokusím se ti podat info ![]()
nástup den předen u mě teda 1.4. jdeš rovnou na porodní sál ( když bude hodně rodiček tak tě můžou dát na pokoj)na tom sále je takový krcálek s postelí kde přečkáš do rána, akorát tě chodí napojovat na monitor…já měla plánováno na 8:00..takže ráno obmotají nohy, vycevkují dají kanilu a obleček na operaci a čapku
…já jsem strašný nervoň takže mě se začalo chtít ještě kakat( s vycévkování super
)..pak dojdeš na sál v 7:45 a oni tě připraví vím, že říkali že je osm a pak nevím nic…Matyášek se narodil 8:04 takže za 4 minuty byl venku…tebe vyvezou cca do 9 na pokoj…já chtěla na normální páč jsem ukecaná a být 6 dní sama na pokoji bych asi nedala a i se s někým poradíš a pomůžete si, ale to záleží na tobě…cévku a hadičku na krev z jizvy budeš mít tak dva dny podle toho jak se budeš hojit…druhý den ráno tě pomůžou do sprchy i s tima krabičkama na moč a na krev…jíst mi dali myslím až třetího večer nebo dokonce 4 tého ráno už nevím
…návštěvy mohou i na pokoj, ale já byla ty první 2-3 dny celkem ráda když z prominutím odešli…měla jsem toho plné kecky…rodila jsem ve středu a v malého jsem měla jsem na kojení a v pátek jsem si ho tam nechala i přes den, ale na noc mi ho ještě odnesli…hlavně záleží, jak se budeš cítit, já si říkala, že raději odpočnu než to zbytečně hrotit nějak jsem špatně snesla tu narkozu a bylo mě furt blbě
…pak už jsem ho tam měla furt a v úterý jsem šla domů…to nejdůležitější jsou tam ty nejlepší sestřičky a doktorky
…všechni strašně hodný, ochotný a ve všem ti pomůžou a nikdo nekouká přes prsty…malý měl nějaký problém s dýcháním a srdíčkem tak ho na všechny vyšetření odvezli, abych hned nemusela já až se vrátíme z porodky..jídlo taky cca dobrý, prostě v nemocnici
…jo a nechala jsem si přinést zavařeninu švestek na vykakání, abych nemusela ten čípek a švestky pomohly…co se týče věcí sebou…hlavně nošní košile a vložky do podprdy, ručníky atd., neperlivá voda, přezůvky…kalhotky ti tam dají takový sítovky,( děsná erotika
), ale budeš za ně ráda jsou vysoký až na pupek…jinak kalhotky jsou většinou na jizvu( normální kalhotky snesu až teď cca 6 týdnu po císaři( na doma si kup bombardáky, já nosila doma přítelovo trenky ( obeplé a vysoké)…vložky tam mají ty jejich síťovky, ale mě nevadily páč jsem je stejně furt měnila a tam se na krásu nehraje. oblečení na prcka tam taky mají, jooo akorát dávají 5 plínek na den, takže mě tam pak přivezl přítel plínky z domova…snad je to všechno
kdyby tě něco napadlo tak piš ![]()
@Vlaďka 74 téda děkuju!!! Myslím, že jsi mi řekla vše co potřebuju
ty jsi měla celkovou narkozu? Po sekci vážně žádná odstřižená jipka a tak? ![]()
@Vlaďka 74 A ještě prosím-kdy jsi měla termín porodu? Každá nemocnice bere rodičky na plánovaný císař jinak. ![]()
Vůbec jdeš hned na pokoj a tel.mi dali k polštáři
stejně jsou furt u tebe a měří tlak a píchají něco na bolest a do nohy na srazlivost krve nebo co
…já měla termín 14.4.,ale císaře mi dělal můj gynekolog a ten operuje jen ve středu tak jsme to takhle spolu naplanovali ![]()
Jo měla jsem celkovou páč jsem trochu hysterka
a já bych to asi v lokálu nedala ![]()
Není ANDĚL
a je to anděl
, kdy ty jdeš rodit a proč císařem? já měla konec pánevní řitní…jo a prosím tě ženského primáře ber s rezervou je takový divný
, ale na miminka je úžasňák
…
@Vlaďka 74 No super, také chodím k Andělovi
Je mi jasný, ž by mi vše vysvětlil, ale osobní zkušenost je osobní zkušenost
Já jsem po 4 operacích kyčlí. V podstatě jsou skoro v rozkladu už ![]()
Ty brdo
to asi s tím těhotenstvím nic moc vid když ještě priberes
…já byla úplně v šoku když v sobotu se otevřeli dveře a tam Anděl a prý že když nějakou operuje tak se na ní jde podívat
…no není to anděl ten náš Anděl ![]()
@Vlaďka 74 snazim se fakt hodne drzet. S jidlem. Nemlsam, jim zdrave.. a je to hrozny. Taaak bych si nalozila treba kopec zmrzky ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.