Plánovaný císař - Mulačova nemocnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1429
15.5.14 21:08

Plánovaný císař-Mulačova nemocnice

AHoj holky. Chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké aktuání informace o plánované sc v Mulačovce. Jak to probíhá po porodu, jak je to s návštěvama…prostě všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9378
15.5.14 22:20

@milacekadelka zamluv si nadstandart. Nevim jak ted, ale rodila jsem tam pred dvema lety a letos se mi ns lochaci rodilo lip, asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
16.5.14 06:50

@handulinda a tušíš, kolik ten nadstandart tam stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
16.5.14 07:40

@milacekadelka za me 300,–/den, ale ted netusim.. urcite pocitej, ze nepujdes 4 den domu, jako se chodi po cs jinde. Mistni primar i po normalnim porodu pousti nejdriv zavpet dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
17.5.14 12:29

@handulinda Já jsem rodila v roce 2006 na Slovanech. Tam jsem po císaři byla týden. A jak to tady bylo po porodu? Také 24h.na intenzivce bez telefonu atd..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.5.14 14:40

Ahojky, tak já tam rodila 2.4. a pokusím se ti podat info :mavam:

nástup den předen u mě teda 1.4. jdeš rovnou na porodní sál ( když bude hodně rodiček tak tě můžou dát na pokoj)na tom sále je takový krcálek s postelí kde přečkáš do rána, akorát tě chodí napojovat na monitor…já měla plánováno na 8:00..takže ráno obmotají nohy, vycevkují dají kanilu a obleček na operaci a čapku :D…já jsem strašný nervoň takže mě se začalo chtít ještě kakat( s vycévkování super :mrgreen: )..pak dojdeš na sál v 7:45 a oni tě připraví vím, že říkali že je osm a pak nevím nic…Matyášek se narodil 8:04 takže za 4 minuty byl venku…tebe vyvezou cca do 9 na pokoj…já chtěla na normální páč jsem ukecaná a být 6 dní sama na pokoji bych asi nedala a i se s někým poradíš a pomůžete si, ale to záleží na tobě…cévku a hadičku na krev z jizvy budeš mít tak dva dny podle toho jak se budeš hojit…druhý den ráno tě pomůžou do sprchy i s tima krabičkama na moč a na krev…jíst mi dali myslím až třetího večer nebo dokonce 4 tého ráno už nevím :roll:…návštěvy mohou i na pokoj, ale já byla ty první 2-3 dny celkem ráda když z prominutím odešli…měla jsem toho plné kecky…rodila jsem ve středu a v malého jsem měla jsem na kojení a v pátek jsem si ho tam nechala i přes den, ale na noc mi ho ještě odnesli…hlavně záleží, jak se budeš cítit, já si říkala, že raději odpočnu než to zbytečně hrotit nějak jsem špatně snesla tu narkozu a bylo mě furt blbě :poblion:…pak už jsem ho tam měla furt a v úterý jsem šla domů…to nejdůležitější jsou tam ty nejlepší sestřičky a doktorky :potlesk: :srdce:…všechni strašně hodný, ochotný a ve všem ti pomůžou a nikdo nekouká přes prsty…malý měl nějaký problém s dýcháním a srdíčkem tak ho na všechny vyšetření odvezli, abych hned nemusela já až se vrátíme z porodky..jídlo taky cca dobrý, prostě v nemocnici :)…jo a nechala jsem si přinést zavařeninu švestek na vykakání, abych nemusela ten čípek a švestky pomohly…co se týče věcí sebou…hlavně nošní košile a vložky do podprdy, ručníky atd., neperlivá voda, přezůvky…kalhotky ti tam dají takový sítovky,( děsná erotika :mrgreen: ), ale budeš za ně ráda jsou vysoký až na pupek…jinak kalhotky jsou většinou na jizvu( normální kalhotky snesu až teď cca 6 týdnu po císaři( na doma si kup bombardáky, já nosila doma přítelovo trenky ( obeplé a vysoké)…vložky tam mají ty jejich síťovky, ale mě nevadily páč jsem je stejně furt měnila a tam se na krásu nehraje. oblečení na prcka tam taky mají, jooo akorát dávají 5 plínek na den, takže mě tam pak přivezl přítel plínky z domova…snad je to všechno :mrgreen: kdyby tě něco napadlo tak piš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
17.5.14 17:00

@Vlaďka 74 téda děkuju!!! Myslím, že jsi mi řekla vše co potřebuju :) ty jsi měla celkovou narkozu? Po sekci vážně žádná odstřižená jipka a tak? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
17.5.14 17:03

@Vlaďka 74 A ještě prosím-kdy jsi měla termín porodu? Každá nemocnice bere rodičky na plánovaný císař jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.5.14 17:58

Vůbec jdeš hned na pokoj a tel.mi dali k polštáři :D stejně jsou furt u tebe a měří tlak a píchají něco na bolest a do nohy na srazlivost krve nebo co :)…já měla termín 14.4.,ale císaře mi dělal můj gynekolog a ten operuje jen ve středu tak jsme to takhle spolu naplanovali :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.5.14 18:00

Jo měla jsem celkovou páč jsem trochu hysterka :mrgreen: a já bych to asi v lokálu nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
17.5.14 18:09

@Vlaďka 74 ke komu chodíš-jestli to není tajemství? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.5.14 21:49

Není ANDĚL :andel: a je to anděl :), kdy ty jdeš rodit a proč císařem? já měla konec pánevní řitní…jo a prosím tě ženského primáře ber s rezervou je takový divný :roll:, ale na miminka je úžasňák :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
18.5.14 07:05

@Vlaďka 74 No super, také chodím k Andělovi :D Je mi jasný, ž by mi vše vysvětlil, ale osobní zkušenost je osobní zkušenost :) Já jsem po 4 operacích kyčlí. V podstatě jsou skoro v rozkladu už :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
18.5.14 08:58

Ty brdo :? to asi s tím těhotenstvím nic moc vid když ještě priberes 8o…já byla úplně v šoku když v sobotu se otevřeli dveře a tam Anděl a prý že když nějakou operuje tak se na ní jde podívat :palec:…no není to anděl ten náš Anděl :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
18.5.14 09:03

@Vlaďka 74 snazim se fakt hodne drzet. S jidlem. Nemlsam, jim zdrave.. a je to hrozny. Taaak bych si nalozila treba kopec zmrzky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková