Plánovaný císař - Mulačova nemocnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3509
7.6.14 07:46

No uz jenom kvuli tomu kojeni bych si to rozmyslela. Luxus nezminuju, pac nekdo ho fakt nepotrebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
7.6.14 08:05

@Pincenza No, víš, já jsem asi jedna z mála, co kojení zas až tak nepropaguje. Měla jsem po porodu malého poporodní depresi, se kterou jsem na začátku 7 týdne života našeho synka skončila na 3 týdny na psychiatrii a jak jsem pak zpětně byla ráda, že byl malej na flašce. Nevím, jak by to přítel tenkrát dělal, kdyby malej nebyl na UM. Takže já prostě i teď počítám s tím, že bude mrně na UM, páč mám diagnostikovanou depresi jako takovou, ne už jen poporodní, viš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
7.6.14 08:16

@pampalin aha. :( No ono to kojeni k tem depkam dost prispiva… ja jsem s malou sama a prvni tri dny doma mi taky bylo ouvej teda… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
7.6.14 08:34

@Pincenza Víš, ono je rozdíl mít „depku“ jako špatnou náladu a smutek a mít opravdu depresi jako takovou, tedy jako diagnostikovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
7.6.14 08:37

@pampalin vim :pankac: Ale zrovna jsem rikala, ze se vubec nedivim, ze se zenskejm rozjede laktacka. To je hned. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
9.6.14 12:52

Já kojení také moc neřeším. Tím, že i malej byl plánovaný císařem-tudíž před termínem, mlíko se mi nerozjelo a pochybuju, že teď to bud jiné. Naopak mě točilo to krmení ze stříkačky přes prst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.6.14 12:57

@milacekadelka Já jim na nějaký krmení ze stříkačky prdím, prostě bude na flašce a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
9.6.14 13:21

@pampalin Já to právě zažila ještě na Slovanech a už nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
9.6.14 13:28

No je videt damy, ze chcete pro sve dite to nejlepsi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
9.6.14 13:29

@milacekadelka mliko se Ti pravděpodobně nerozjelo,, protoze jsi ani neprikladala, ze? No jo ono to dost boli. Ja ucuravala bolesti, kdyz se mala prisala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.6.14 14:42

@Pincenza Zažila jsi poporodní depresi? Byla jsi 3 týdny kvůli tomu hospitalizovaná? Bylo by pro dítě lepší, kdyby bylo kojené a pak ze dne na den ve věku 6 týdnů odstavené? Tyhle řeči miluju. Myslím, že je věcí každé z nás, jestli bude své dítě kojit nebo ne. Zřejmě žiješ v přesvědčení, že dobrá matka je jen a jen ta matka, která kojí. Já to tak nemám, sama jsem byla v kojeňáku do 8 měsíců a přežila jsem, synek byl na UM taky a žije a je zdravý. Nehledě na to, že se narodil plánovaným císařem a k prsu mi hned po narození nikdo nepřiložil, až druhý den odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.6.14 14:43

@Pincenza A svoje dítě MILUJU a ono MILUJE mě i přesto, že jsem nekojila. Promiň, ale vytočila jsi mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
9.6.14 16:04

@pampalin v pohode. Me zase vytocilo to tvoje proste bude na flasce a hotovo! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.6.14 17:30

@Pincenza No, ono když víš, že stejně bude každé dítko rozené císařem a máš diagnostikovanou depresi, tak je to podle mýho to nejlepší, co můžu pro toho broučka udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
9.6.14 20:04
@Pincenza píše:
@milacekadelka mliko se Ti pravděpodobně nerozjelo,, protoze jsi ani neprikladala, ze? No jo ono to dost boli. Ja ucuravala bolesti, kdyz se mala prisala.

Nebolelo. Přikládala jsem pořád. Ale prostě mlíko se nerozjelo. V nemocnici jsme byli 11 dní kvůli komplikacím po narkóze. Se sestřičkama jsme to zkoušely pořád, ale prostě nic. Nejsem jediná. Spoustě holek co znám, které porodily předčasně nebo dřív plánovaným císařem se prostě kojit nepoštěstilo. A všechny by to uvítaly-vzhledem k cenám sunaru atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková