Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo aha me to furt neslo do hlavy a doktorka mi řekla ze mi vše řekne na další kontrole
A jeste
me napadlo ta jizva vas pálila bolela asi nejde moc hýbat nebo jak sté to cítili??člověk je asi rad ze dejcha
No já mám stojí ze všeho psycho…
už aby to bylo zamnou a já mohla MIT u sebe maličkou.
A kdy vám ukázali mimco? Mám jít jen umrtvena ale při vedomi
@sma píše:
A jesteme napadlo ta jizva vas pálila bolela asi nejde moc hýbat nebo jak sté to cítili??člověk je asi rad ze dejcha
Temer neboli budes to umrtvene z operace a budes dostavat analgetika. Takze v poho, jen to prvni vstavani je ouvej.
Ji to mi už říkala kamoska a já byla už hospitalizována tak jsem to okoukala ![]()
@sma píše:
A pak už se to lepší?
Hele neboj, s miminem, pokud máš první, na nějaké fiklé mít moc čas myslet. Budeš se muset postarat o dítě, maminka je až na druhém (poledním) místě. :lol Jako žádná hitpatráda to není, vstávání z postele se rovná vojenským manévrům, tlačení na záchodě, nemůžeš se smát, smrkat, kýchat, předklánět. Ale zas bych z toho nedělala nějakou kovbojku.
Ahojky, mám za sebou císaře u Apolináře, ale už je to pár let zpátky.. Můžu říct, že na JIPce vše ok, i sestřičky. První den byl náročný, vstávání z postele bylo složité, ale od druhého dne už se to začalo lepšit a za chvíli už to člověku ani nepřijde, jen, když člověk zakašlal nebo se zasmál, tak to bylo znát. Doktoři celkově tam byli prima, problém jsem měla jen se sestrami na 6ti-nedělí..byly protivné a neochotné, ale třeba už tam odměnili „partu“
Hlavně se nedej ![]()
Pokud máš císaře v epidurálu, tak by ti mimčo měli ukázat hned.
@sma - já mám tři císaře a v poho. první byl akutní, takže si toho moc nepamatuji ale ty další nebylo to tak hrozné. myslím, že když pak budeš v přípravě před operací tak tě tyhle otázky ani nenapadnou. budeš mít hlavu plnou jiných věcí. a poporodu budeš ráda, že to máš za sebou a jste obě v pohodě.
fakt se neboj, nic hrozného to není. ato vstávání taky tak hrozný není. možná se ti trošku zamotá hlava ale to tě sestřička přidrží. jizva bolet nebude páč budeš v dsobě mít prášky na bolest.
hlavně až se budeš zvedat z postele tak ne přes břicho do sedu- no ono to po operaci ani moc nejde ale lehni si na bok na kraj postele, spust nohy dolů z potele a posad se. pak chvilku počkej až se ti domotá hlava a pak tak vstaneš krásně. ![]()
pokud budeš mít epidurál tak ti mimi ukážou hned, pokud celkovou tak za 2-3h, jak se probudíš.
hodně štěstí
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.