Plánovaný císař U Apolináře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sma
796
2.7.14 15:37

Jo aha me to furt neslo do hlavy a doktorka mi řekla ze mi vše řekne na další kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sma
796
2.7.14 15:39

A jeste :) me napadlo ta jizva vas pálila bolela asi nejde moc hýbat nebo jak sté to cítili??člověk je asi rad ze dejcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sma
796
2.7.14 15:42

No já mám stojí ze všeho psycho… :oops: už aby to bylo zamnou a já mohla MIT u sebe maličkou.
A kdy vám ukázali mimco? Mám jít jen umrtvena ale při vedomi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
2.7.14 15:42
@sma píše:
A jeste :) me napadlo ta jizva vas pálila bolela asi nejde moc hýbat nebo jak sté to cítili??člověk je asi rad ze dejcha

Temer neboli budes to umrtvene z operace a budes dostavat analgetika. Takze v poho, jen to prvni vstavani je ouvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
2.7.14 15:43

Jo a urcite vem male cepicku, na chodbach fakt fouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sma
796
2.7.14 15:45

Ji to mi už říkala kamoska a já byla už hospitalizována tak jsem to okoukala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sma
796
2.7.14 15:46

A pak už se to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.7.14 15:54
@sma píše:
A pak už se to lepší?

Hele neboj, s miminem, pokud máš první, na nějaké fiklé mít moc čas myslet. Budeš se muset postarat o dítě, maminka je až na druhém (poledním) místě. :lol Jako žádná hitpatráda to není, vstávání z postele se rovná vojenským manévrům, tlačení na záchodě, nemůžeš se smát, smrkat, kýchat, předklánět. Ale zas bych z toho nedělala nějakou kovbojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sma
796
2.7.14 15:56

Jo tak super :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sma
796
2.7.14 15:57

Čekám první proto jsem ze všeho tak vypleskana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3240
2.7.14 15:59

@sma jjaha..to bude dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sma
796
2.7.14 16:00

No tam to šlo za prijemnejsich podminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.7.14 10:52

Ahojky, mám za sebou císaře u Apolináře, ale už je to pár let zpátky.. Můžu říct, že na JIPce vše ok, i sestřičky. První den byl náročný, vstávání z postele bylo složité, ale od druhého dne už se to začalo lepšit a za chvíli už to člověku ani nepřijde, jen, když člověk zakašlal nebo se zasmál, tak to bylo znát. Doktoři celkově tam byli prima, problém jsem měla jen se sestrami na 6ti-nedělí..byly protivné a neochotné, ale třeba už tam odměnili „partu“ :-) Hlavně se nedej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.7.14 10:53

Pokud máš císaře v epidurálu, tak by ti mimčo měli ukázat hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
5.7.14 11:09

@sma - já mám tři císaře a v poho. první byl akutní, takže si toho moc nepamatuji ale ty další nebylo to tak hrozné. myslím, že když pak budeš v přípravě před operací tak tě tyhle otázky ani nenapadnou. budeš mít hlavu plnou jiných věcí. a poporodu budeš ráda, že to máš za sebou a jste obě v pohodě. :) fakt se neboj, nic hrozného to není. ato vstávání taky tak hrozný není. možná se ti trošku zamotá hlava ale to tě sestřička přidrží. jizva bolet nebude páč budeš v dsobě mít prášky na bolest.
hlavně až se budeš zvedat z postele tak ne přes břicho do sedu- no ono to po operaci ani moc nejde ale lehni si na bok na kraj postele, spust nohy dolů z potele a posad se. pak chvilku počkej až se ti domotá hlava a pak tak vstaneš krásně. :)
pokud budeš mít epidurál tak ti mimi ukážou hned, pokud celkovou tak za 2-3h, jak se probudíš. :hug: hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková