Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj mám pár konkrétních dotazů na maminky, které rodily (nejlíp) plánovanou sekci v uplynulém roce 2016/2017 v Apolináři.
1)pokud bylo vše v pořádku, na kdy Vám sekci naplánovali (jaký týden+den proběhla)?
2)pokud jste měly epidurální anestezii, nechali Vám ji zavedenou ještě na JIPu?
3)jsou na všech šestinedělích polohovací postele (nemyslím nadstandard, ale obyč. pokoje)?
Já tam rodila sekci v roce 2010, toto bude už moje třetí sekce, chci vědět jestli se něco od té doby změnilo. Ležela jsem na P15 a tam polohovací postel byla, na JIPu jsem byla cca 24 hodin a epi jsem měla zavedenou minimálně prvních 20 hodin (což bylo super). Měla jsem tenkou jizvu, tak jsem šla asi trochu dřív 37+3… Moc děkuji za komentáře k věci!
Ahoj mela jsem planovanou sekci
Driv jak 39 +0 se nedela.. naplanovala mi ji dr hned pri prvni navsteve.. (nakonec mi praskla voda 38+2)
Na obyc pokojich jsou vsude polohovaci postele..
Epidural nechavaji i na jip..
Ja tedy sla po sekci uz asi za 10 hod na pokoj
Rodila jsem tu sekci obe dcery (2014 a 2015 )
Rodila jsem duben 2017:
Ahoj, mam dotaz, sly jste nektera na cisare u Apolinare jako prvni?
Sestricka rikala ze v 7.00 se jde na pripravu a v 8.00 prvni rez. Manzel nestihne prijit driv nez v osm. Myslite, ze ho tam jeste vubec nekdo pusti, kdyz do me uz budou rezat? Kam ma jit a ptat se, jak to najit…? Nepotrebujj aby cekal u pripravy, ani aby me drzel za ruku, ale rada bych, aby stihl si prijit pochovat na chvilicku mimco a zeptat se jak je na tom. Nebo teda kdyby prisel uplne pozde, jestli mu mimco aspon ukazou, kam ho odcezoi nebo ne.
On to proste na sedmou rano urcite nestiha…
Ahoj mam dotaz. Jsem tehotna. V dětství jsem byla operována se strevama a nyni uz se nijak nelecim, ale mam strach z toho tlaku na streva, ktery vznikne pri porodu. Nevim tedy zda mohu normalne rodit nebo ne. Nevim s kym to mam probirat-kdy to resit/neresit? Bojim se abych jim to pak nevysvetlovala az na porodnim stole a nebylo pozde a neco se mi s tema strevama nestalo. Omlouvam se, jsem prvorodicka a nemam v okoli tehotne s podobnym problemem. Dekuji za pomoc.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.