Plánovaný císař U Apolináře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sma
796
7.7.14 11:48

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
21.4.17 10:43

OBNOVUJI DISKUSI

Ahoj mám pár konkrétních dotazů na maminky, které rodily (nejlíp) plánovanou sekci v uplynulém roce 2016/2017 v Apolináři.

1)pokud bylo vše v pořádku, na kdy Vám sekci naplánovali (jaký týden+den proběhla)?

2)pokud jste měly epidurální anestezii, nechali Vám ji zavedenou ještě na JIPu?

3)jsou na všech šestinedělích polohovací postele (nemyslím nadstandard, ale obyč. pokoje)?

Já tam rodila sekci v roce 2010, toto bude už moje třetí sekce, chci vědět jestli se něco od té doby změnilo. Ležela jsem na P15 a tam polohovací postel byla, na JIPu jsem byla cca 24 hodin a epi jsem měla zavedenou minimálně prvních 20 hodin (což bylo super). Měla jsem tenkou jizvu, tak jsem šla asi trochu dřív 37+3… Moc děkuji za komentáře k věci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
24.5.17 10:01

Ahoj, taky by mě zajímal dotaz výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
24.5.17 10:44

Ahoj mela jsem planovanou sekci
Driv jak 39 +0 se nedela.. naplanovala mi ji dr hned pri prvni navsteve.. (nakonec mi praskla voda 38+2)
Na obyc pokojich jsou vsude polohovaci postele..
Epidural nechavaji i na jip..
Ja tedy sla po sekci uz asi za 10 hod na pokoj
Rodila jsem tu sekci obe dcery (2014 a 2015 )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
24.5.17 15:38

Rodila jsem duben 2017:

1. sekce naplánovaná na 39+1,nakonec mi volali 2dny předem, ze se jim uvolnil termín 39+0,zda nechci dřív
  2. já měla spinal a myslím, ze na jipu uz zavedený nebyl, šla jsem na normální pokoj po 6h, měli ten den fakt plno a potřebovali místo pro vážnější případy
  3. na P15 jsou všechny postele polohovací a myslím, ze i na ostatních odděleních
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
22.3.21 08:26

Ahoj, mam dotaz, sly jste nektera na cisare u Apolinare jako prvni?

Sestricka rikala ze v 7.00 se jde na pripravu a v 8.00 prvni rez. Manzel nestihne prijit driv nez v osm. Myslite, ze ho tam jeste vubec nekdo pusti, kdyz do me uz budou rezat? Kam ma jit a ptat se, jak to najit…? Nepotrebujj aby cekal u pripravy, ani aby me drzel za ruku, ale rada bych, aby stihl si prijit pochovat na chvilicku mimco a zeptat se jak je na tom. Nebo teda kdyby prisel uplne pozde, jestli mu mimco aspon ukazou, kam ho odcezoi nebo ne.

On to proste na sedmou rano urcite nestiha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.21 20:19

Cisarsky rez-operace strev v detstvi

Ahoj mam dotaz. Jsem tehotna. V dětství jsem byla operována se strevama a nyni uz se nijak nelecim, ale mam strach z toho tlaku na streva, ktery vznikne pri porodu. Nevim tedy zda mohu normalne rodit nebo ne. Nevim s kym to mam probirat-kdy to resit/neresit? Bojim se abych jim to pak nevysvetlovala az na porodnim stole a nebylo pozde a neco se mi s tema strevama nestalo. Omlouvam se, jsem prvorodicka a nemam v okoli tehotne s podobnym problemem. Dekuji za pomoc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková