Plat asistentky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jogrr píše:
Prumerne platy na nekterych uradech jsou z verejne dostupnych materialu dohledatelne, stejne jako pocty zamestnancu, existuje na to specialni vykaz.
Plat ombudsmanky ani jejich tabulky neznam.Viz tabulka v priloze, prumerny plat v uradu v roce 2017.
Příspěvek upraven 10.09.18 v 22:05
A ta tabulka je NKU a je tak 48 a neco prumerny plat - pro sekretarku to znaci tak 20, mozna 25, kdyz si clovek vezme, ze je to jedna z nize postavenych pozic s nizsim vzdelanim. U nas bych odhadla prumer tak 80 000 tisic (soud) a i tak maji „sekretarky“ u nas spise tedy rejstrikarky, ale i stutecne asistentky a asistenti s VS s bidou tech 25…to je ta osemetnost prumeru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wendy píše:
A ta tabulka je NKU a je tak 48 a neco prumerny plat - pro sekretarku to znaci tak 20, mozna 25, kdyz si clovek vezme, ze je to jedna z nize postavenych pozic s nizsim vzdelanim. U nas bych odhadla prumer tak 80 000 tisic (soud) a i tak maji „sekretarky“ u nas spise tedy rejstrikarky, ale i stutecne asistentky a asistenti s VS s bidou tech 25…to je ta osemetnost prumeru.
Vsak nahore je ponechana adresa, ze je to z NKU, to neni zadne tajemstvi.
A takto lze dohledat dalsi urady, kde je prumerny plat vyrazne vyssi, nebo naopak nizsi, protoze ten prumer je dan strukturou zamestnancu a jejich poctem, rozdil bude u uradu, ktery ma vlastni zamestnance napr. uklid, zavodni jidelna, udrzbari apod. a maly “odborny aparat”, nez druhy, ktery ma tyto sluzby externe nasmlouvane a pocetny odborny aparat a tyto profese (uklid a spol.) jim tak nesnizuji prumerny plat.
A kdybych tu tabulku udelala vetsi, byl by videt rozdil mezi schvalenym rozpoctem, prip. rozpoctem po zmenach a rozpoctem konecnym, cimz by byla zodpovezena otazka prostoru pro odmeny a mohlo by byt otevreno tema rozpoctovych pravidel, namisto tahani trestnich kraliku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jogrr píše:
@wendyVsak nahore je ponechana adresa, ze je to z NKU, to neni zadne tajemstvi.
A kdybych tu tabulku udelala vetsi, byl by videt rozdil mezi schvalenym rozpoctem, prip. rozpoctem po zmenach a rozpoctem konecnym, cimz by byla zodpovezena otazka prostoru pro odmeny a mohlo by byt otevreno tema rozpoctovych pravidel, namisto tahani trestnich kraliku.
A takto lze dohledat dalsi urady, kde je prumerny plat vyrazne vyssi, nebo naopak nizsi, protoze ten prumer je dan strukturou zamestnancu a jejich poctem, rozdil bude u uradu, ktery ma vlastni zamestnance napr. uklid, zavodni jidelna, udrzbari apod. a maly “odborny aparat”, nez druhy, ktery ma tyto sluzby externe nasmlouvane a pocetny odborny aparat a tyto profese (uklid a spol.) jim tak nesnizuji prumerny plat.
To tahani kraliku ma jednoduchy duvod - osobne jsem jich mela pod rukama minimalne jiz nikoliv v radu jednotek - zejmena v ramci komunalni urovne. Dukazni situace tam byla obvykla pomerne slozita, nicmene i tak nekolik rozsudku v pravni moci je. A dovolim si rici, ze to je dlohodobe stoupajici trend v ramci aktivity statnich zastupitelstvi, od nichz to k nam logicky prichazi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
proč tu trollíte off-topicy? Tazatelka se ptala na práci v bance. Si založte vlastní vlákno.
Tazatelka: mimo Prahu bych manželce poradil (kdyby to byla její situace), ať si řekne o 32 hrubého. Kancelář krajského ředitele už je přece jen trochu vyšší kancelář i v rámci jedné banky. V Praze/Brně tak 45.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já te zakladatelko asi trochu zase srazím zpátky na planetu Zemi, mě na obyč asistentku s náplní jakou popisujes v Praze nabídli 20 000 hrubého. Co jsem tak koukala na inzeráty maximálně těch 25, ale víc fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka: Těch 50 tis by se mi líbilo, to bych vařila kafe do aleluja.
Ale není to Praha ani Brno. Krajské ředitelství jedné banky. Zkusím to a řeknu si o těch 25 tis. Uvidíme, třeba mě s tím nevyhodí. Jestli mě vyberou. Na současné pozici nemám ani 20 hrubého (dělám tu fakt snad všechno včetně úklidů, když je uklízečka nemocná. Někdo ty koše vynést musí. O přesčasech zdarma ani nemluvím. Jednou jsem měla asi 40 hodin přesčasů za měsíc a dostalo se vyjádření že mám plusové body. Ale já bych radši peníze. Takovou práci si můžou strčit za klobouk)
- Citovat
- Upravit
@aiwwa píše:
To je nějaký divný ne? Ve státním sektoru jsou přece tabulkové platy…a 50 tisíc? Ani omylem.
Ale je to možný i ve státním sektoru. Jen člověk musí mít štěstí.
- Citovat
- Upravit
@Quinn7 píše:
já te zakladatelko asi trochu zase srazím zpátky na planetu Zemi, mě na obyč asistentku s náplní jakou popisujes v Praze nabídli 20 000 hrubého. Co jsem tak koukala na inzeráty maximálně těch 25, ale víc fakt ne.
Něco jiného je, kolik dostaneš a o kolik si řekneš. Chce to trefit rozumně sebevědomou částku.
Asistentku krajského ředitele bych za 20 nedělal. To ať si pan ředitel kopíruje a dělá kafe sám. Za ty prachy můžu dělat na kase v Lídlu a nebudu si to potom nosit domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Řekni si o víc, určitě bych šla do minimálně 30.
Zakladatelka: Těch 50 tis by se mi líbilo, to bych vařila kafe do aleluja.Ale není to Praha ani Brno. Krajské ředitelství jedné banky. Zkusím to a řeknu si o těch 25 tis. Uvidíme, třeba mě s tím nevyhodí. Jestli mě vyberou. Na současné pozici nemám ani 20 hrubého (dělám tu fakt snad všechno včetně úklidů, když je uklízečka nemocná. Někdo ty koše vynést musí. O přesčasech zdarma ani nemluvím. Jednou jsem měla asi 40 hodin přesčasů za měsíc a dostalo se vyjádření že mám plusové body. Ale já bych radši peníze. Takovou práci si můžou strčit za klobouk)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@honzek86 píše:
Něco jiného je, kolik dostaneš a o kolik si řekneš. Chce to trefit rozumně sebevědomou částku.
Asistentku krajského ředitele bych za 20 nedělal. To ať si pan ředitel kopíruje a dělá kafe sám. Za ty prachy můžu dělat na kase v Lídlu a nebudu si to potom nosit domů.
no rikala jsem si 25 a několikrát mi řekli, že tolik mi nabídnou nemůžou. Ale pravda nebyla to asistentka ředitele, ale prostě klasická asistentka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit