Plat manžela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.11.22 20:43
@Mariane.B píše:
Co tam dělá a jaký je to kraj a okres?

Vychystává zboží k odvozu a je to Moravskoslezský kraj

• Citovat
  • Upravit
2169
26.11.22 20:48
@Anonymní píše:

Záleží taky, kde to v tom Moravskoslezském kraji je, ale obávám se, že tak nízké platy jsou v mnohých částech realitou. Předpokládám, že to znamená, že umí jezdit s vysokozdvihem.
Jako možná bych se zkusila porozhlédnout někde, kde by byly třeba jen dvě směny za takový plat. Dívala jsem se na jobs a opravdu to výrazně lepší s penězi nebude, ale mohl by si polepšit alespoň pokud jde o pracovní dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
26.11.22 20:50

Strašně málo. Šla bych jinam. Vlastně nechápu, že sám je evidentně s takovým platem spokojený, páč jinak nevím, proč by tam byl deset let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
26.11.22 20:55
@Netopýr1 píše:
Strašně málo. Šla bych jinam. Vlastně nechápu, že sám je evidentně s takovým platem spokojený, páč jinak nevím, proč by tam byl deset let.

Najdi si platy skladníků v tom kraji, v podstatě je to docela v průměru těch nabídek. Ale v pracovní době by si polepšit mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9643
26.11.22 20:57

Jestli vám to stačí, tak je to dost. Jestli peníze chybí, tak málo. U nás by to bylo málo, protože jen splátka hypotéky je vyšší. Pokud vy třeba bydlíte ve svém, tak to může být dostatečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.11.22 20:58

Úplně mě děsí opakované hlášky „na chlapa je to málo“… :zed:

Může to být nízký plat na konkrétní pozici, ale přece ne podle toho, jestli je to pro chlapa nebo pro ženskou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
26.11.22 21:07

Takový dotaz je o ničem pokud nedodáš informace o sobě kolik vyděláváš nebo jsi z dětmi doma, jaké máš výdaje, kolik zbývá po zaplacení všech výloh, plat je nízký bez ohledu na to jestli to vydělá chlap nebo ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
26.11.22 21:12
@Tom_Sedunor píše: Úplně mě děsí opakované hlášky „na chlapa je to málo“… :zed:Může to být nízký plat na konkrétní pozici, ale přece ne podle toho, jestli je to pro chlapa nebo pro ženskou :(

Presne😲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
26.11.22 21:31

Všeobecně je to na třísměnný provoz málo. No ale jak píšou holky, zda je to málo, záleží na okolnostech, které jsou individuální pro vaši rodinu. Chápu, že někdo může pracovat i na podhodnocené pozici třeba kvůli kolektivu, nechuti ke změnám apod. Nicméně jestliže to narušuje chod domácnosti, zvláště pokud je dočasně hlavním živitelem, může to být problém. Za mě, pro mého muže by to bylo málo, nepokryli bychom ani nutné náklady, s tím, že já jsem na RD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12160
26.11.22 21:35

Za tohle chtit tak 32-35 v cistem… jeste po 10 letech 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
26.11.22 21:35
@Anonymní píše:

A hrubého je to kolik?
V podstatě nekvalifikovaná práce, no…
Má možnost jít jinam za víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
26.11.22 21:36
@Ketris píše:
Za tohle chtit tak 32-35 v cistem… jeste po 10 letech 8o

myslíš jako za zásluhy?
nebo po deseti letech vychystává zboží výrazně líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18106
26.11.22 21:41
@stinga píše:
můj taťka dělá třísměnný provoz automotive, neděle soboty volné, má 19 čistého, půl roku před důchodem - takže na tvůj dotaz je těžká odpověď,
ale ano, je to málo

8o 8o 8o
To je ale příšerné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12160
26.11.22 21:41

@Karamba2020 po 10 letech by si mohl konecne uvedomit svou hodnotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová