Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak je to málo. To je snad jasné i tobě. Otázka je, jestli jeho plat + tvůj plat stačí, ať žijete pohodově a nemáte problémy?
Tohle by nám stačilo na zaplacení základních poplatků bydlení a s tím spojené různé pojištění. Na víc by nebylo.
@Anonymní píše:
Zdravím. Chci se zeptat na váš názor, co se týká platů, který pobírá můj manžel. Dělá třísmenný provoz v potravinářské firmě. Soboty volné a dvě neděle v měsíci volné. Plat bere 23 čistého. Je to podle vás uspokojivý plat na dnešní dobu?
Za mě určitě nee
už jen proto, že je to trismenny provoz
a jako kor po 10 letech ![]()
Tak tady ti napíšou, že pod 150 tisíc jim chlap ani nevstane z postele a ženská jak nemá 80tisic na půl úvazek tak je nula.
@Anonymní píše:
Zdravím. Chci se zeptat na váš názor, co se týká platů, který pobírá můj manžel. Dělá třísmenný provoz v potravinářské firmě. Soboty volné a dvě neděle v měsíci volné. Plat bere 23 čistého. Je to podle vás uspokojivý plat na dnešní dobu?
můj taťka dělá třísměnný provoz automotive, neděle soboty volné, má 19 čistého, půl roku před důchodem - takže na tvůj dotaz je těžká odpověď,
ale ano, je to málo
Je to celkem bída když by dělal jenom ranní tak by to nebyl zázrak ale šlo by to zkousnout
A pro vás to je uspokojivý plat, stačí vám to? Záleží co v té práci dělá, jestli nekvalifikovanou práci u pasu tak asi plus mínus dobrý. Jestli něco odbornějšího tak je to málo.
@Anonymní píše:
A co s tím hodláš dělat? Prodas ho do otroctví abys za něj dostala víc?
Příspěvek upraven 26.11.22 v 20:33
Je to zoufale málo ![]()
Kór na chlapa a po deseti letech ve firmě.
A ne, opravdu si nemyslím, že každý musí vydělávat 150 tisíc ![]()
@Anonymní píše:
No tak záleží jaké město/okres. Pokud je to někde na dědině, co by ne
.
Hlavně co si myslíš ty? Je to uspokojivý plat na dnešní dobu?