Plat manžela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.11.22 21:43
@Ketris píše:
Za tohle chtit tak 32-35 v cistem… jeste po 10 letech 8o

35 čistého nemám já s vysokoškolským vzděláním a 19 let praxí, takže prrrr :cert:

• Citovat
  • Upravit
10726
26.11.22 21:43

Vždyť je to nekvalifikovana práce, co by chtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12162
26.11.22 21:44
@Anonymní píše:
35 čistého nemám já s vysokoškolským vzděláním a 19 let praxí, takže prrrr :cert:

To je vas problem. Zde je videt ze titul neni vse 🙌🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.11.22 21:46

Je to priserne…bohuzel si myslim, ze jsme na tom s platy v cele Evrope uplne nejhur…mozna jen Slovensko je na tom hur, je to smutne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.22 21:47
@Ketris píše:
To je vas problem. Zde je videt ze titul neni vse 🙌🏻

To není můj problém. To je tabulkový plat státního zaměstnance v oboru. To nemyslíš vážně, že někdo nekvalifikovaný má brát více než vysokoškolák s ještě delší praxí. Neřeknu výborný řemeslník, ale To on fakt není.

• Citovat
  • Upravit
12162
26.11.22 21:53
@Anonymní píše:
To není můj problém. To je tabulkový plat státního zaměstnance v oboru. To nemyslíš vážně, že někdo nekvalifikovaný má brát více než vysokoškolák s ještě delší praxí. Neřeknu výborný řemeslník, ale To on fakt není.

Nechci nikoho urazit, o to mi fakt nejde. Spise me strasne mrzi, ze se lidi boji ozvat.. Furt se vse ridi nejakyma tabulkama, ktere jsou nesmyslne. Cely system tady v Čr je spatny. A kdyz porad budou vseci sklapet usi, tak to bude stale tragicke. A ano, i sikovny vychystavac zbozi si zaslouzi solidni plat bez nejakeho titulu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.11.22 21:56
@karkarka píše:
Tak tady ti napíšou, že pod 150 tisíc jim chlap ani nevstane z postele a ženská jak nemá 80tisic na půl úvazek tak je nula.

Otec měl na stavbě helfry. Vydělají si daleko víc. Bohužel. Ale jsou obory. Kde tahle nedůstojně své zaměstnance platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
26.11.22 21:56
@Karamba2020 píše:
myslíš jako za zásluhy?
nebo po deseti letech vychystává zboží výrazně líp?

Za zásluhy možná taky, ale hlavně proto, že před 10 lety byly ceny všeho někde úplně jinde takže dělá vlastně za čím dál tím méně. Pokud je to pravda vůbec nechápu jak na to může někdo přistoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.22 22:00
@Anonymní píše:
35 čistého nemám já s vysokoškolským vzděláním a 19 let praxí, takže prrrr :cert:

Ty tabulky jsou katastrofa, fakt smutný pohled.. Absolutně mě to demotivuje do té profese nastoupit… Vážně přemýšlím, že zůstanu v korporátu a to nejen že mám rpo danou profesí vzdělání, ale je to práce, ke které mám vztah a opravdu by mě bavila.. Jenže hypotéku za mě nikdo nezaplatí…
Tak jako tak VŠ považuji za důležitou součást života a i když se nevěnují oboru, nenašla bych bez ní tu práci, co mám…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.22 22:07
@Anonymní píše:
Zdravím. Chci se zeptat na váš názor, co se týká platů, který pobírá můj manžel. Dělá třísmenný provoz v potravinářské firmě. Soboty volné a dvě neděle v měsíci volné. Plat bere 23 čistého. Je to podle vás uspokojivý plat na dnešní dobu?

Za mě je to málo… já dělám administrativu hodně lehkou, nenáročnou… pracuji ranní směny… 6-14hod… a mám plat 24tis čistého. Za třísměnný provoz kde jsou příplatky za noční je to fakt hodně málo a na chlapa obzlášt. Jooo jak tu píšou že vydělávat 70-80tis asi nee… ale myslím že kolem 30tis + by chlap měl vydělat…

• Citovat
  • Upravit
9000
26.11.22 22:12

Mně to třeba nepřijde zase tak málo na daný kraj. Za dělnickou práci bez nějaké větší zodpovědnosti, ke které nepotřebuje speciální znalosti ani dovednosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.22 22:15
@Serpentini píše:
Mně to třeba nepřijde zase tak málo na daný kraj. Za dělnickou práci bez nějaké větší zodpovědnosti, ke které nepotřebuje speciální znalosti ani dovednosti :nevim:

Noo ale nedovedu si moc představit kdyby chlap takové peníze nosil domů… já k tomu stejnou částku…46tis… a k tomu dvě děti, platit bydlení… ani omylem bychom to nedali…

• Citovat
  • Upravit
7530
26.11.22 22:22
@Dara90 píše:
Je to málo.. :think: a na chlapa tuplem.

Ani na ženu to není ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.22 22:24
@AjaF píše:
Ani na ženu to není ok.

tak prodavačky více domů nedonesou.. ani uklizečky, pečovatelky, ošetřovatelky, lehká administrativa… noo a potřebujeme všechny tyto profese…

• Citovat
  • Upravit
9000
26.11.22 22:27
@Anonymní píše:
Noo ale nedovedu si moc představit kdyby chlap takové peníze nosil domů… já k tomu stejnou částku…46tis… a k tomu dvě děti, platit bydlení… ani omylem bychom to nedali…

Pokud jim to nestačí, tak na sobě chlap může máknout a práci změnit nebo jít na brigádu. My máme doma oba dobře placenou práci, protože jsme neseděli na zadku a nebrečeli, že máme málo, ale dřeli jsme na sobě, abysme měli víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová