Plat školního asistenta
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Midaku
Moje nástupkyně by měla mít teď příští školní rok 0,75 a doufám. Opravdu doufám, že mi někoho nedají díky parametrizaci do družiny. Jedno inkludované tam mít budu. Ale to stejné dítě jsem měla v první třídě v družině a bez asistentky. Nebyla vůbec třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey no, ta parametrizace nám s tím ještě pěkně zamava. Já teď jdu do male vesnické školy, ta by podle toho plánu neměla mít asistenta snad zadnyho, a to tam jdeme od září hned dvě… do školy o třech třídách. Počítám s tím, že tam budu jen ten rok. Pak se uvidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
Google říká tohle platové třídy podle tabulek pro pedagogické pracovníky, šlo by – při plném úvazku (tedy na 40 hodin týdně) – přibližně o mzdu v rozmezí od 18.610,– do 29.970,– Kč měsíčně (horní hranice rozmezí zohledňuje dlouhou praxi ve školství).záleží, co ti unají za praxi, tak na zbohatnutí to rozhodně Není, ale dobrá pracovní doba.. jen musíš mít opravdu ráda děti a mít vysokou psychickou odolnost, já pracovala s dětmi pár let a poslední roky už jsem to moc nedávala přesto, že je mám opravdu ráda.. pár sigrů ti úplně rozloží kolektiv… kdo si nezkusil práci s dětmi, neměl by ji hodnotit, protože je opravdu psychicky náročná…
skolni asistent je nepedagogicky pracovnik hrazeny ze sabloh eu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
skolni asistent je nepedagogicky pracovnik hrazeny ze sabloh eu
Jsem překvapená, že zrovna Google to uvádí blbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Jsem překvapená, že zrovna Google to uvádí blbě.
google je plny nesmyslu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Midaku píše:
@Kelsey no, ta parametrizace nám s tím ještě pěkně zamava. Já teď jdu do male vesnické školy, ta by podle toho plánu neměla mít asistenta snad zadnyho, a to tam jdeme od září hned dvě… do školy o třech třídách. Počítám s tím, že tam budu jen ten rok. Pak se uvidí.
no jsem na to zvědavá. Kdyby se stalo a oni to stihli schválit, je tam platnost od 1.1.2024 s tím, že všechna platná doporučení v prosinci skončí. Takže peníze z kraje nebudou. Vůbec nevím, jak si to tak představují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pyco, hlavne tu „parametrizaci“ predstavuji jako vetsi jistoty AP. Me temi lzemi se.rou cim dal vic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Pyco, hlavne tu „parametrizaci“ predstavuji jako vetsi jistoty AP. Me temi lzemi se.rou cim dal vic.
koukala jsem, že se to bude každý rok přepočítávat. Takže to bude ještě větší nejistota. Navíc se to bude přepočítávát k poslednímu září, takže zřejmě platnost zase v lednu. Což si pro chod školy fakt nedokážu moc představit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera měl přenici na fb ve skupině asistentů Sárközi a Wagner.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Včera měl přenici na fb ve skupině asistentů Sárközi a Wagner.
vedi vic?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
vedi vic?
S udělal anketu a W napsal S, že informace jsou zastaralé a šíří paniku, ať toho zanechá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
S udělal anketu a W napsal S, že informace jsou zastaralé a šíří paniku, ať toho zanechá.
co na tom bylo zastaralého, když na pedagogické komoře byl odkaz přímo na to projednávané, byl tam text
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
aha, takze ap muzou byt v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka vím, četla jsem to
@matkabagristy píše:
aha, takze ap muzou byt v klidu
Nemyslím si, bohužel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
@vokishka vím, četla jsem toNemyslím si, bohužel.
o potrebe usetrit na msmt se psalo uz davno pred krizi. Polozkou, kde lze nejvic usetrit jsou platy. Takze se vymyslelo, ze jen ucitele budou brat 130% prumerneho platu zrejme z praveku a snizenim poctu ap. Pro me nepredstavitelne. Vsichni moji zaci, kteri maji sdilenou ap, jsou bez ni ztraceni. Stava se, ze je ucim bez ni. A jako sorry, fakt funkcne nespojim ucivo gramatiky 3. a 9. tridy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit