Plat v hypermarketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Ale jo, je to 93,tesco neplati zle, na uvazek to vychazi pres kilo na hodinu
- Citovat
- Upravit
@jakuve
Ptala, ale nikdo neodpověděl.
Nicméně, řekla bych, že se jedná o dvě různé pozice - podívej se na jejich detail a vyber si co ti bude bližší či bližší tvé kvalifikaci. Práce se snad nevolí podle platu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platové podmínky v potravinách
Prosím nevíte jaké jsou nástupní platové podmínky pro pokladní?
Tesco, Kaufland, Globus, Lídl, Penny, Brněnka.
Děkuji, rozsah hodin, co chtějí za práci a plat za měsíc v čistém, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platové podmínky v supermarketu
Nechci zakládat nové vlákno, tak obnovuji.
Netušíte prosím někdo v jaké rovině se pohybují platové podmínky vedoucích prodejen? Mám namysli takové ty normální „supermarkety“.
Prostě mě to jen napadlo a zajímalo by mě to, zájem v tom nemám. Budu rád i za hrubý kvalifikovaný odhad.
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AlphaOmega
Velká síť supermarketů - základ 20-30tis hrubého dle praxe + prémie za plnění plánu.
- Citovat
- Upravit
Okay elektro dával vedoucím 25 000 hrubého, když se dobře plnil plán tak i více. Měl obvykle okolo 250hodin měsíčně a prodával, objednával, přebíral zboží, musel umět i za kasou a hlavně umět s tím šíleným SAPem.
vedoucí oddělení v electroworldu měl na starost pouze jedno oddělení ( bílá, černá, nebo IT) Vedoucí IT měl obvykle okolo 16 000 čistého. Dobří prodavači měli často jednou tolik co on.
Ale t oto jsou informace tak 4-6 let staré
vedoucí v menším řetězci trafik v supermarketu 11 000čistého na pásku + 4 000 na ruku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Globus Praha bes des takze nastup 13tis kdyz je nekdo dobrej ukeca vice ale vsude se setri takze se nazej dat co nejmene takze 13nastup +stravenky smeny pokladni kratkej dlouhej pozice na provozne stejna ale setri se tak prej je stop stav