Práce při rodičovské dovolené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce při RD
Ahoj holky, prosím o radu
nevíte někdo jak je to tedka v novém roce s prací při RD na 3 roky? Není tam nějaké omezení? Musí se to někde hlásit? děkuji za informace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
děkuju za téma
taky to potřebuju vědět
tak si počkám co holky poradí, mě čeká DPP
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a je jedno jaký pracovní poměr? a nemusí se třeba nad určitou částkou potom danit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daní se normálně podle druhu pracovního poměru, včetně odvodů na soc. a zdravotním, na RD se žádný ohled nebere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mag píše:
Daní se normálně podle druhu pracovního poměru, včetně odvodů na soc. a zdravotním, na RD se žádný ohled nebere.
počkej ted to nějak nechápu
jako chápu že se daní ale myslela jsem jako zda se potom musí podávat danové přiznání nebo tak něco když jsem na RD
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petulle - pokud budeš na DOPP a budeš mít srážkovou daň, tak se přiznání nedává. Vyplatí se až když budeš mít zálohovou daň z příjmů, tu by ti pak na základě přiznání pravděpodobně podle výše příjmů vrátili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je výše výdělku omezená díky RD?je určený věk dítěte od kdý můžu na brigádu synovi jsou 4m chci chodit na brigádu na noční když bude přítel doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LuLucinda píše:
je výše výdělku omezená díky RD?je určený věk dítěte od kdý můžu na brigádu synovi jsou 4m chci chodit na brigádu na noční když bude přítel doma
není
už to mám pozjištěný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petullle píše:LuLucinda píše:není
je výše výdělku omezená díky RD?je určený věk dítěte od kdý můžu na brigádu synovi jsou 4m chci chodit na brigádu na noční když bude přítel domauž to mám pozjištěný
takže můžu jít do práce okamžitě aniž by se mi cokoliv stalo a nějak se to dotklo mého drobka?tak to vědět dříved tak makám už jak dlouho:) děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LuLucinda píše:petullle píše:takže můžu jít do práce okamžitě aniž by se mi cokoliv stalo a nějak se to dotklo mého drobka?tak to vědět dříved tak makám už jak dlouho:) děkujiLuLucinda píše:není
je výše výdělku omezená díky RD?je určený věk dítěte od kdý můžu na brigádu synovi jsou 4m chci chodit na brigádu na noční když bude přítel domauž to mám pozjištěný
já myslim ze ano jen musis zajistit peci o tveho drobka zletilou osobou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a mám o tom oznámit ÚP?nebo sociálku?vyplácí mi RP oni jsem na druhé RP po sobě.Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LuLucinda píše:
a mám o tom oznámit ÚP?nebo sociálku?vyplácí mi RP oni jsem na druhé RP po sobě.Moc děkuji
mě bylo receno že nic hlasit nemusim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dotaz.
Jsem na RD a chtěla bych se vrátit do práce na plný úvazek, ale ředitelka mě nechce vzít. Má právo mě odmítnout?
Ještě dodám, že mám smlouvu na dobu neurčitou a RD mi končí až za dva roky. Takže bych pracovala při RD a syna by hlídal manžel.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vicca Ano, má na to právo, není povinna tě přijmout dřív než si nahlásila konec RD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit