Práce při rodičovské dovolené

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20507
3.1.12 09:22

Práce při RD

Ahoj holky, prosím o radu

nevíte někdo jak je to tedka v novém roce s prací při RD na 3 roky? Není tam nějaké omezení? Musí se to někde hlásit? děkuji za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
3.1.12 09:33

děkuju za téma :-) taky to potřebuju vědět :-) tak si počkám co holky poradí, mě čeká DPP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101488
3.1.12 09:33

Ne, žádné omezení není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
3.1.12 09:39

a je jedno jaký pracovní poměr? a nemusí se třeba nad určitou částkou potom danit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
3.1.12 09:49

Daní se normálně podle druhu pracovního poměru, včetně odvodů na soc. a zdravotním, na RD se žádný ohled nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
3.1.12 09:52
mag píše:
Daní se normálně podle druhu pracovního poměru, včetně odvodů na soc. a zdravotním, na RD se žádný ohled nebere.

počkej ted to nějak nechápu :think: jako chápu že se daní ale myslela jsem jako zda se potom musí podávat danové přiznání nebo tak něco když jsem na RD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.1.12 10:05

Petulle - pokud budeš na DOPP a budeš mít srážkovou daň, tak se přiznání nedává. Vyplatí se až když budeš mít zálohovou daň z příjmů, tu by ti pak na základě přiznání pravděpodobně podle výše příjmů vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
3.1.12 13:18

je výše výdělku omezená díky RD?je určený věk dítěte od kdý můžu na brigádu synovi jsou 4m chci chodit na brigádu na noční když bude přítel doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
3.1.12 14:12
LuLucinda píše:
je výše výdělku omezená díky RD?je určený věk dítěte od kdý můžu na brigádu synovi jsou 4m chci chodit na brigádu na noční když bude přítel doma

není ;) už to mám pozjištěný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
3.1.12 14:27
petullle píše:
LuLucinda píše:
je výše výdělku omezená díky RD?je určený věk dítěte od kdý můžu na brigádu synovi jsou 4m chci chodit na brigádu na noční když bude přítel doma

takže můžu jít do práce okamžitě aniž by se mi cokoliv stalo a nějak se to dotklo mého drobka?tak to vědět dříved tak makám už jak dlouho:) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
3.1.12 15:50
LuLucinda píše:
petullle píše:
LuLucinda píše:
takže můžu jít do práce okamžitě aniž by se mi cokoliv stalo a nějak se to dotklo mého drobka?tak to vědět dříved tak makám už jak dlouho:) děkuji

já myslim ze ano jen musis zajistit peci o tveho drobka zletilou osobou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.1.12 10:17

a mám o tom oznámit ÚP?nebo sociálku?vyplácí mi RP oni jsem na druhé RP po sobě.Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
4.1.12 10:59
LuLucinda píše:
a mám o tom oznámit ÚP?nebo sociálku?vyplácí mi RP oni jsem na druhé RP po sobě.Moc děkuji

mě bylo receno že nic hlasit nemusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
19.6.12 11:59

Mám dotaz.
Jsem na RD a chtěla bych se vrátit do práce na plný úvazek, ale ředitelka mě nechce vzít. Má právo mě odmítnout?
Ještě dodám, že mám smlouvu na dobu neurčitou a RD mi končí až za dva roky. Takže bych pracovala při RD a syna by hlídal manžel.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101488
19.6.12 12:02

@vicca Ano, má na to právo, není povinna tě přijmout dřív než si nahlásila konec RD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat