Stres z návratu do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Stres z návratu do práce
Ahojky,
témat je tu takových hodně, ale ráda bych zde našla spolu účastnice nervového vypětí:D.
Po 5-ti letech bych se měla v červenci tohoto roku vrátit do práce. Zkoušela jsem emailem- jiný kontakt nemám, kontaktovat zaměstnavatele, ale nikdo mi neodpověděl. Takže moje otázky kdy, jak a jestli vůbec nastoupím, jsou nezodpovězeny.
Častěji a častěji nemohu usnout a myslím na to, jak se zaběhnu v práci. Že jsem už tak dlouho doma, jestli mě i oni nebudou považovat za blbku. Tam je vše nové, co vím. Celkově mám strach ze všeho nového.. Ze všeho zařizování či hledání práce.
Ještě budu muset nastoupit v červenci, takže měsíc NĚJAK budu muset vymyslet, kam dát děti:(. Jelikož do školky budou moci jít až od září, pokud mi tedy obě děti vůbec vezmou..
Do toho vůbec nevím, zda to půjde, pracovat tam. Dělala hodinu a čtvrt od domova (pobočky máme ale i mnohem blíž), krátký/dlouhý 12tky. Manžel se vrací z práce tak v půl 6. Fakt netuším, jak to budeme dělat. Babičky jsou pracující. Jedna z nich neaktivní:(..
Je tu nějaká podobná „hysterka“, jako já?:D Já jsem schopná z takovýhle věcí mít žaludeční problémy.. Prostě se bojím těchto situací a nových věcí atd.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj já se hlásím…
Mám taky nerva akorát já musím někam nastoupit už 10.února
Dneska se letím zeptat personalistky jak to teda vypadá s nástupem do práce.Kolegyně mě neustále straší,že mě nevemou na jednu směnu.A jelikož jsem sama a nemám hlídání a do školky mi ji loni nevzaly,tak doufám,že to klapne letos jinak fakt nevím. Takže je to fakt psycho,taky na to myslím pořád co bude…
Příspěvek upraven 02.01.12 v 09:16
- Citovat
- Upravit
Dojdi si tam osobně, to je nejlepší a budeš vědět co dál, eventuálně mít čas na hledání práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,tak ja se sice budu vracet po trech letech,ale taky kdyz na to pomyslim,tak se mi svira zaludek ![]()
Ja se teda ale do prace hrozne tesim a doufam,ze nastoupim o pul roku driv,ale desi me vsechno to nove a zase to zvykaní a proste se zase dobre zapojit.
Vzdycky je pro me tezke zapojit se do noveho kolektivu,ale snad se to zvladne ![]()
A nejvic se bojim toho,ze jsem uz vsechno zapomela
![]()
Jo a kdyz ti neodpovidaji na maily,tak co tam zajit osobne??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to podobné. sice se vracím v dubnu příštího roku, ale jestli mi vůbec v dubu do školky malého vezmou. Dělala jsem krátký dlouhý týden a manžel dělá turnosově, kdy se mu střídá po 4 dnech ranní a odpolední, ´mezi tím dva dny volna…ted mám sice brigádu, kde si můžu plánovat směny podle toho jak mi vyhovují. No uvidím jak to bude, ale taky mám z návratu do zaměstnání docela strach, nehledě na to, že se tam plno věcí, včetně vedení změnilo…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak píše Jizvíková budeš mít lepší když si snima promluvíš přímo a řeknou ti co a jak..
Jo a nových změn se bojím taky ![]()
- Citovat
- Upravit
Pridavam se
ale dojdi si tam co nejdrive osobne,at vis na cem ses,at si eventuelne muzem hledat jine misto.drzim ti palce, vim co prozivas ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, je to vtipné, ale já tam byla jen jednou:D. Osobně… A co vím, tak tam ani šéf nebývá.. Lítá po různých pobočkách. A účetní nevím, s tou to těžko domluvím…
asi zkusím zavolat jí, sehnat číslo na šéfa.. Nebo šéfku? Ani nevím:D. A taky zajít osobně: s dětma?
Já je nemám kam dát
.
Ještě mě napadá: Je asi hodně malá šance, sehnat normálně placenou práci( tak 10tis čistýho) bez maturity, co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty se mas aspon kam vratit.. ja jsem sice delala a praci mam jistou,ale v dobe tehotenstvi jsem dokoncila vysokou a do puvodni prace(na kterou mam stredoskolskou kvalifikaci)se vracet nechci,rada bych pracovala ve svem novem oboru.. takze jeste stres s hledanim prace. nastesti mam jeste dva roky cas a jestli trba budeme mit jeste jedno dite,tak dele..
kazdopadne at ti to dobre dopadne,a v praci se nejak domluvis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
omlouvám se, že jsem sem vpadla, nakonec zakládám vlastní diskuzi ![]()
Přeju pevné nervy a dobrou práci všem!
Příspěvek upraven 02.01.12 v 09:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky se hlásím do klubu.mě zamestnavatel zkrachoval,takže jsem ve fázi hledání nové práce,posílání živopisů,lítání po pohovorech..a nic..je to velké nekonečno a už jsem z toho psychicky v háji.v noci nespím,přes den jsem bez nálady,zdá se mi všechno tak nespravedlivé..chjoo
kdyby alespon bylo sluníčko.jinak nemám hlídací babičky,tak nevím až najdu práci,jak skloubím pracovní dobu zamestnavatele se školkou..do práce budu dojízdet,takže od rána do večera ..chjo to se mi vůbec nechce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem prodavačku, takže když nebude místo, tak prostě nebude… A vše jinak.. Navíc já nechci dělat krátký/dlouhý. Resp. děti bych moc neviděla v dlouhém týdnu a neměl by je ani kdo vyzvedávat zřejmě… Hlavní je, aby je vůbec do té školky vzali:D.
Potvrzení do školky stačí od účetní, že ona sepíše papír? ![]()
x-juliet: takže se taky máš kam vrátit:D.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem jim na stránky napsala vzkaz, zda mi někdo dá kontakt na někoho, s kým se mohu domluvit přímo. Nebo s kým si mohu domluvit schůzku ohledně nástupu do práce. Tak uvidím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lakynko, ahoj
tak to se hlásím do klubu, když se blížil můj návrat do práce a řešení kolem toho, tak jsem dva měsíce nespala a byla jsem psychicky fakt totálně vyřízená. Nakonec to teda dopadlo tak, že jsem nenastoupila, protože pracovní doba byla taková, že to s vyzvedávání ze školky prostě skloubit nešlo a plat takový, že platit z toho hlídání bylo nereálné. Pak následoval další stres, hledání nové práce…po několika měsících musím konstatovat, že taková práce, abych mohla končit tak, abych stihla zavírací dobu školky a přitom to nebyla práce v Mekáči nebo telemarketing asi není. Takže momentálně se živím nebo spíš pokuším živit hlídáním dětí, udělala jsem si nějaké kurzy…stres je hned menší, protože vlastně dělám to, co jsem dělala poslední čtyři roky, takže odpadl strach, že něco už neumím ![]()
Lakynko, jestli potřebuješ zajet do práce, tak děti ti klidně pohlídám budu-li mít čas (zadarmo), jinak na potvrzení do školky je nejdůležitější razítko firmy, mě ho vystavila personalistka na osobním, je to asi jedno, jestli to sepíše účetní nebo někdo jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lakynka píše:
Holky, je to vtipné, ale já tam byla jen jednou:D. Osobně… A co vím, tak tam ani šéf nebývá.. Lítá po různých pobočkách. A účetní nevím, s tou to těžko domluvím…asi zkusím zavolat jí, sehnat číslo na šéfa.. Nebo šéfku? Ani nevím:D. A taky zajít osobně: s dětma?
Já je nemám kam dát
.Ještě mě napadá: Je asi hodně malá šance, sehnat normálně placenou práci( tak 10tis čistýho) bez maturity, co…
mam vysokou a 15 cistyho
- Citovat
- Upravit