Stres z návratu do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2436
2.1.12 14:52

Já teda mám taky šílený stresy co bude když by malá byla nemocná nebo mi volali z té školky, že se něco děje. Ale to bude problém v úplně každé práci, to snad ani nemá cenu se kvůli tomu stresovat dopředu. Mně se teda konkrétně na ty nemoci ptali na každém pohovoru na kancelářskou práci a i teď když mně agentura posílá na výběrovku na nějaké pravidelné hlídání do rodiny, tak i tam se ptají a v jedné rodině mi přímo řekli, že bych byla ideální, ale že si mně za chůvu nevezmou, protože mám sama malý dítě a co když bude nemocný…odpověď, že se budu při případném paragrafu střídat s manželem nějak nezabrala nikde. Já teda nevím v které práci by to nevadilo, snad teda jedině v tom telemarketingu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.1.12 14:55

Teď jsem našla tady v cukrárně, že hledají cukrářku:D. Jenže chtějí 3 roky praxe. Prostě vždy na něčem to krachne. Hledají tam už dlouho a mají takovéhle požadavky:D. Ještě, že to dělat nechci.. No a peníze hrozné samozřejmě…

Jinak koukám, hodně řemeslných pozic pro chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
2.1.12 14:58

Já tohle řeším už snad rok, muž mi říká, co plaším, když je ještš tolik času, ale on tohle moc řešit nemusí, práci má, pro něj se toho moc nezmění, až na to že bude asi muset obě děti vypravovat do školky a školy sám, jestli já budu chodit někam třeba od sedmi, abych byla schopná zase vyzvedávat, když muž je v práci do večera. Lakynko, máš pravdu, je to realita a jednou nám to nastane, nelze před tím zavírat oči a nemyslet „zatím“ na to, když to moc pohody nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.1.12 15:20

Mišuno: ale to tím pádem vyděláváš dost, aby sis tu chůvu mohla pořídit:D. S čímž já nepočítám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
2.1.12 15:24

Mišu ale hlídací agentůra není všude.
Ty jsi ve městě, tvoji situaci znám. A navíc ty jsi Žena s velkým Ž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
2.1.12 15:43
Lakynka píše:
Někdy si říkám, kde všechni ty mamky s dětma pracují:D. Dětí je přeci hodně, tak maminek taky. V jakých profesích dítě nevadí… :think: Přeci všechny mamky nemají perfektní vzdělání nebo bohatého manžela či zrovna nepodnikají… Copak je nás ostatních málo? Jak to řeší ostatní, kteří prostě nemají podporu od rodiny :nevim: . To zaměstnavatelé takové lidi fakt vyhazují? Já to teda slyšela od kamarádky, u nich v práci to tak je.. Prostě nemocný dítě často? Máš padáka…

Jj asi tak to bude,zrovna jsem dneska byla v práci na personálním.Tam mi to řekly na tvrdo. ,že mi dají výpověd a napíšou to jako brigádu.JENŽE ta brigáda spočívá vtom,že budu na telefonu a když někdo vypadne můžu přijít,jenže to taky může být jen dvakrát do měsíce a kdo mi bude platit nájem,že. :roll: Ale na pouze na ranní směnu mě nevemou,páč by prý byla revoluce,tskže mám holt smůlu :zed: Je to fakt psycho když někdo nemá hlídání :?

• Citovat
  • Upravit
5631
2.1.12 15:44

Opravdu nepomůže si říkat mám čas, to se vyřeší… Ale stejně tak nemá smysl se rok dopředu stresovat (i když já jsem stejná). Chce to vymyslet záložní plán a tím se trochu uklidnit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
2.1.12 15:45

Jo a nevíte teda jak je to vtomhle případě s odstupným??Když to napíšou oni,nějaký by měli dát ne??Ale pochybuju,že to tak bude aj v realitě :roll:

• Citovat
  • Upravit
359
2.1.12 16:26
petra79 píše:
Lakynka píše:
petra79 píše:
Taky se hlásím do klubu.Měla bych nastoupit 24. února.Hledám si práci,na mateřský mi skončila smlouva na dobu určitou.A začínám být mírně nervozní,protože mi nikdo neodpovídá na životopis. :,( Taky nemám ráda nové věci ,nové zaměstnání,mám žaludek jak na vodě.
Tomuhle posílání životopisů nějak nevěřím:(. Osobně se chodit ptát, kam viď.. Do obchodu jedině, kde ale stejně není vedoucí většinou :think: … A co máš za obor, nebo proč myslíš, že se neozývají?
Já si hledám v administrativě,což bude asi kámen úrazu,protože těch lidí hodně co hledají takovou práci a podle mě dají přednost co nemají dítě :nevim:
A za další nejsem na tom dobře s AJ ,nemám na to buňky i kdybych šla na kurz bylo by to k ničemu.Ale snažím se posílat životopis tam kde AJ nevyžadují,je jich málo.

Peto,tak to máš pravdu,jsem na tom uplně stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
2.1.12 16:51

No tak já mám stres už šílený ono totiž rodiče jsou od nás 65 km takže to nelze je mít na telefonu a volat SOS aby hned dojeli hlídat a jinak jsem sama, praxe nic moc nejvíce v obchodech na pokladně což jako samoživitelka absolutně nedám s otvírací dobou od nevidím do nevidím víkendy a svátky takže já jsem na nervy a v dubnu mi končí 4 letá, modlím se at najdu někde něco aspon na úklid, protože jinak to stojí za......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.1.12 16:58

nanak: byla jsem také nějaký čas v tvojí situaci a to je opravdu šílené…:(. A to má být letos horší s prací všeobecně:(. Všude se šetří, všude píšou, že práce je.. Ale pro normální lidi asi ne teda:D. Protože já si nepřijdu být nějak retardovaná. považuju se za normálního člověka.. Ovšem nejsme tak jako matky zřejmě brány… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.1.12 19:49

Tak jsem kontaktovala moji vedoucí. Hmmm, s pracovní dobou mi vstříc nevyjdou stoprocentně. S nástupem se mám domluvit s účetní a někam mě dají. Vybírat si těžko budu:(. Takže mě můžou dát klidně tam, kde budu dojíždět zase hodinu a pozdě večer.. Chjo. Tak to abych začala něco hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.12 21:36

my to měli ted.. manželka šla po mateřské do práce.. vyučená šička.. první problém.. zázrakem jsme našli místo v butiku.. prodávala tam 3 mesíce, pak ji vedoucí bez udání důvodu vyhodila.. (stejně jako dvě další, prostě nastoupila nová vedoucí a chtěla tam hodit svoje lidi..) na UP práce absolutně žádná.. takže mohla jít šít - cca 12OOO hrubého a záda v prd…i, nebo prodávat korálky- 1oooo hrubého.. takže jsem trošku zaloboval a domluvil ji pohovor u nás ve firmě.. pracuje ve skladu- příjem, výdej, faktury, práce na zaučení a na šikovnosti.. jsou s ní spokojení, ona taky.. plat 17000 hrubého. Pokud by si ale dala sama životopis, asi by ji nevzali- neměla praxi rok, což byl požadavek.. z toho plyne- bez známích práci neseženeš. Já i žena máme volnou pracovní dobu, do školky a školy se střídáme dle toho, jak máme moc práce.. zatím to jde… anonym, omlouvám se.

• Citovat
  • Upravit
25182
2.1.12 21:37
Anonymní píše:
my to měli ted.. manželka šla po mateřské do práce.. vyučená šička.. první problém.. zázrakem jsme našli místo v butiku.. prodávala tam 3 mesíce, pak ji vedoucí bez udání důvodu vyhodila.. (stejně jako dvě další, prostě nastoupila nová vedoucí a chtěla tam hodit svoje lidi..) na UP práce absolutně žádná.. takže mohla jít šít - cca 12OOO hrubého a záda v prd…i, nebo prodávat korálky- 1oooo hrubého.. takže jsem trošku zaloboval a domluvil ji pohovor u nás ve firmě.. pracuje ve skladu- příjem, výdej, faktury, práce na zaučení a na šikovnosti.. jsou s ní spokojení, ona taky.. plat 17000 hrubého. Pokud by si ale dala sama životopis, asi by ji nevzali- neměla praxi rok, což byl požadavek.. z toho plyne- bez známích práci neseženeš. Já i žena máme volnou pracovní dobu, do školky a školy se střídáme dle toho, jak máme moc práce.. zatím to jde… anonym, omlouvám se.

super, co dodat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
3.1.12 08:48
Anonymní píše:
my to měli ted.. manželka šla po mateřské do práce.. vyučená šička.. první problém.. zázrakem jsme našli místo v butiku.. prodávala tam 3 mesíce, pak ji vedoucí bez udání důvodu vyhodila.. (stejně jako dvě další, prostě nastoupila nová vedoucí a chtěla tam hodit svoje lidi..) na UP práce absolutně žádná.. takže mohla jít šít - cca 12OOO hrubého a záda v prd…i, nebo prodávat korálky- 1oooo hrubého.. takže jsem trošku zaloboval a domluvil ji pohovor u nás ve firmě.. pracuje ve skladu- příjem, výdej, faktury, práce na zaučení a na šikovnosti.. jsou s ní spokojení, ona taky.. plat 17000 hrubého. Pokud by si ale dala sama životopis, asi by ji nevzali- neměla praxi rok, což byl požadavek.. z toho plyne- bez známích práci neseženeš. Já i žena máme volnou pracovní dobu, do školky a školy se střídáme dle toho, jak máme moc práce.. zatím to jde… anonym, omlouvám se.

no to je bohužel realita,že musí mít člověk opravdu dobré kamarády,kteří pomůžou..jinak je v pr… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat