Stres z návratu do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25182
3.1.12 13:18
Alichi píše:
Mava, problém je, že on tě rád někdo zaměstná na HPP, ale přitom by chtěl, abys měla živnosťák…A můj osobní pocit (a to nemyslím zle) - u nás je manikérek docela dost. :think:

no já si to myslím taky, proto o tom spíš přemýšlím
ale zas by to byla možnost dostat se mezi lidi, něco se naučit, uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.1.12 13:27

Jo, člověk přemýšlí, kam profesně jít, kde bude mít šanci vůbec něco najít (o nějakém uplatnění ani nemůže být řeč).

Jen vím od kámošky (ale to byla kadeřnice), že sice dělala pro někoho, ale živnosťák po ní stejně chtěli a bylo to pro ni hodně nevýhodné (už dělá na sebe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.1.12 14:02

Holky,tak já teď ze srandy poslala životopis do Lidlu na zástupce vedoucího,protože na kancelář se mi nikdo neozývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.1.12 14:47

já tím, že mám „relativně“ čas. Malá bude mít v březnu tři a rodičák mám na čtyři, tak právě přemýšlím o nějakých kurzech.

Koukala jsem na ten odkaz. Hodně nabídek je tam do eshopu. To by se mi líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
3.1.12 15:33

Mě napadla v zoufalství pedikura, baba kam chodim má pedi v kočárkárně v paneláku, tam platí nula nula prd a udělá tak dvě babky za hodinu á 200 kč…jenže já na to nemám povahu. ona vydrží pořád mlejt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.1.12 15:54
Jocellyn píše:
Mě napadla v zoufalství pedikura, baba kam chodim má pedi v kočárkárně v paneláku, tam platí nula nula prd a udělá tak dvě babky za hodinu á 200 kč…jenže já na to nemám povahu. ona vydrží pořád mlejt
no jo ale hrabat se v nohách :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.1.12 16:07
petra79 píše:
Jocellyn píše:
Mě napadla v zoufalství pedikura, baba kam chodim má pedi v kočárkárně v paneláku, tam platí nula nula prd a udělá tak dvě babky za hodinu á 200 kč…jenže já na to nemám povahu. ona vydrží pořád mlejt
no jo ale hrabat se v nohách :mrgreen: :mrgreen:

nohy mi taky nevoní :mrgreen: , ale zas jsou i horší povolání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.1.12 18:05

zdravím,taky jsem vystresovaná z návratu do práce(hledám-měla jsem smlouvu na dobu určitou)Za tři měsíce končí rodičáa a mě už teď chytají křeče v břichu :roll: Vůbec nevím jak to budu dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.1.12 18:11
sthan píše:
Ahoj ,taky se přidám.V březnu po jedenácti letech pujdu do práce.Teda jak to vidím ,tak na pracák.Mám z toho hruzu.Tři děti ,malá ze dvou měsícu ve školce ,jeden a pul nemocná.Babičky mladé ,pracující.Takže v případě nemoci hlídání žádné.A kdo vezme matku třech dětí ,nevím.A nejhorší je,že jsem jaksi po edobu doma ztratila sebevědomí.Mám kolikrát problém něco,vyřídit ,třeba v bance.Nevím jak to popsat ,ale bojím se jak to zvládnu ,a jestli vůbec něco najdu.Už se vidím jak zametám chodníky pro město.
taky mám tři děti a sebevědomí na nule..Představa že budu muset na pracáku s někým mluvit mě děsí..natož někde v práci(pokud teda bude-já myslím že to bude oříšek veliký)Potřebovala bych jen zkrácený úvazek abych stihla dojíždět a vyzvedávat pak ze školky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.1.12 18:12

Mě to mluvení až tak nevadí, jen mi vadí ty p.če na pracáku. My tu máme děsný krávy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.1.12 18:13
Mava píše:
Já teď zvažuji rek. kurz na manikérku a gelové nehty. Ale nevím, jestli to k něčemu bude :nevim:
taky mě to napadlo ale dát šílené peníze za něco co nevím jestli budu moct vykonávat hmm :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.1.12 18:17
mila2113 píše:
Mava píše:
Já teď zvažuji rek. kurz na manikérku a gelové nehty. Ale nevím, jestli to k něčemu bude :nevim:
taky mě to napadlo ale dát šílené peníze za něco co nevím jestli budu moct vykonávat hmm :nevim:

když je to zas možnost. Já jsem z příhraničí a v bývalém mezipásmu je takových salonů plno, jezdí tam hlavně rakušáci. Pořád tu je poptávka po kadeřnici, kosmetičce, manikérka, pedikérka, masáže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.1.12 18:21
Mava píše:
mila2113 píše:
Mava píše:
taky mě to napadlo ale dát šílené peníze za něco co nevím jestli budu moct vykonávat hmm :nevim:
když je to zas možnost. Já jsem z příhraničí a v bývalém mezipásmu je takových salonů plno, jezdí tam hlavně rakušáci. Pořád tu je poptávka po kadeřnici, kosmetičce, manikérka, pedikérka, masáže :nevim:
aha,tak to bys měla super :palec: já bych musela dojíždět a to nevím jak bych právě dělala s děti resp.ze školkou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.1.12 19:35
mila2113 píše:
Mava píše:
mila2113 píše:
Mava píše:
když je to zas možnost. Já jsem z příhraničí a v bývalém mezipásmu je takových salonů plno, jezdí tam hlavně rakušáci. Pořád tu je poptávka po kadeřnici, kosmetičce, manikérka, pedikérka, masáže :nevim:
aha,tak to bys měla super :palec: já bych musela dojíždět a to nevím jak bych právě dělala s děti resp.ze školkou

taky bych dojížděla, jedna cesta 20km. Naštěstí mám řidičák i auto.Děti by musela mít na starosti babička. A tohle mě právě štve. Nechci na mamku hodit péči o děti. Jako pohlídat odpo. hodinku, ale aby se s malým učila a měla je na krku celý den, to nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.1.12 19:48
Mava píše:
mila2113 píše:
Mava píše:
mila2113 píše:
Mava píše:
taky bych dojížděla, jedna cesta 20km. Naštěstí mám řidičák i auto.Děti by musela mít na starosti babička. A tohle mě právě štve. Nechci na mamku hodit péči o děti. Jako pohlídat odpo. hodinku, ale aby se s malým učila a měla je na krku celý den, to nechci.
já kvůli zdrav.problémům ŘP nemám..bohužel nemáme ani babičky..asi vše nechám osudu a pracák snad pomůže
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat