Je tu někdo, kdo dělal v Lidlu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2972
30.12.11 08:44

je tu někdo kdo dělal v lídlu?

jestli se dodržovala 8 hodinová pracovní doba a jaké jsou tam podmínky děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
30.12.11 08:52
SarkaC píše:
jestli se dodržovala 8 hodinová pracovní doba a jaké jsou tam podmínky děkuji

dela tam kamaradka a ja tam byla na pracovnim pohovoru, ale nesla bych tam - pracovni doba je 8 hodin ale kdyz neni hotovo, tak zustavas dyl, pracovni doba od 5:00 od 21:00 - na 2 smeny.. a za tu zotpovednost penize nic moc..
byla to teda ale zastupci vedouciho, jak normalni prodavacky to nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
30.12.11 10:16

Ono to bude asi ve všech těhlech tak nastejno … sice je 8mihodinová pracovní doba, ale vzhledem k otvírací době může být nepravidelně rozvržená, tzn. že můžej jedenden jít na 6hod a druhý na 10 hod, a ve výsledku ti to za ten týden 40 hod. dá. Záleží jak je to upravené ve smlouvě.
o penězích není třeba hovořit … je to všude stejné, tj. kolem těch 10-12 čistého :nevim: . To už pak záleží jestli práci fakt potřebuješ, a budeš držet pusu a krok, nebo si můžeš vybírat a dlábneš na to ;).

• Citovat
  • Upravit
17359
30.12.11 10:16

sestrin frajer tam robil veduceho, povedal, ze uz nikdy viac- pracovna doba sa absolutne nedodrziavala, sefstvo ich zdieralo, otras. a pocula som to uz z viacerich stran. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
30.12.11 11:24

tak po přečtení nevím :think: chtěla jsem tam jít jen na chvíli jenže když to vidím tak asi ne plánuji totiž těhu a ke konci unora mi končí smlouva v práci chtěla bych co nejdříve jenže jsem byla v prosinci na revizi a musím do unora počkat aby mi udělali IUI u nás je to komplikovanější :( a zase se mi nechce bůh ví kam nastupovat když tam budu max půl roku :( a přijde mi to zase blbé někam nastoupit a tam jim po zkušebce řeknu že už když jsem nastupovala byla jsem těhotná :( to mi přijde nefér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
30.12.11 13:22
SarkaC píše:
tak po přečtení nevím :think: chtěla jsem tam jít jen na chvíli jenže když to vidím tak asi ne plánuji totiž těhu a ke konci unora mi končí smlouva v práci chtěla bych co nejdříve jenže jsem byla v prosinci na revizi a musím do unora počkat aby mi udělali IUI u nás je to komplikovanější :( a zase se mi nechce bůh ví kam nastupovat když tam budu max půl roku :( a přijde mi to zase blbé někam nastoupit a tam jim po zkušebce řeknu že už když jsem nastupovala byla jsem těhotná :( to mi přijde nefér

co je nefer na to se vykasli, hlavn pokud to je takhle tak bych tam i sla, kdyz vim ze to je na chvili, a to bys delala normalne na pokladne nebo neco vyssiho?
protoze na tu zastupci vedouciho tam byl nastupak tusim 16500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
30.12.11 15:14

ne ne obyčejná pokladní asi blbost co ted jsem v sázkové kanceláři ale smlouvu mám do konce unora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
30.12.11 16:49
SarkaC píše:
ne ne obyčejná pokladní asi blbost co ted jsem v sázkové kanceláři ale smlouvu mám do konce unora
tak bez tesne pred koncem na nemocenskou, to nejde? jako ale kdyz chces byt tehu a takhle komplikovane - vim ze stimulace atd je dost narocne tak bys to tam stejne asi fyzicky nezvladala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
30.12.11 17:07

jenže já nejdu na ivf ale jen na inseminaci ;) před nástupem chci stihnout 2 iui a pokud se nepovede tak bych si dala pauzu 3 měsíce a pak znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
30.12.11 17:43
SarkaC píše:
jenže já nejdu na ivf ale jen na inseminaci ;) před nástupem chci stihnout 2 iui a pokud se nepovede tak bych si dala pauzu 3 měsíce a pak znovu ;)

aha.. tak to jo, tak to by nevadilo ne? a pak bys stejne musela zustat doma, ptz tezky veci tam zvedat v tehu nesmis, tak pokud tumznost mas, sla bych do hoto, na par mesicu to jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
30.12.11 17:56

jj ano asi to tak udělám ;) bude to nejlepší vím že těhu dělat takhle nemůžu takže moje rozhodnutí je takové že to risknu a bud se povede nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
30.12.11 17:58

treba najdes neco lepsiho pak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
30.12.11 18:02

to ano jde mi o to abych nebyla doma ono je ted těžké něco najít protože firmy ve velkém propouštějí :( mám maturitu ale říkala jsem že bych šla dělat snad cokoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
31.12.11 09:57

Každopádně vzhledem k tomu že bys měla 3ms. zkušebku tak zkusit to můžeš ne? za to nic nedáš .. skončit můžeš vždycky.

mmch to že máš maturitu nic neznamená, tu má kde kdo ;) Já tvrdím že ju mám jen proto abych si mat. vysvědčením mohla vytřít zadek (pardon) … bo na to se dnes už tak nekouká.

OT: těhotná na pokladně může pracovat … těhotná může nosic věci do 10kg hmotnosti.

• Citovat
  • Upravit
2972
31.12.11 10:11

to je mi jasné že maturita je uplně na nic ale už vidím jak tahám věci max do 10 kg a pochybuji že tě nechají celou směnu jen na pokladně třeba kartony vod určitě nemají jen 10 kg a vím od předchozího těhu že při tahání čehokoliv těžšího tak mě strašně bolelo břicho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat