Je tu někdo, kdo dělal v Lidlu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
je tu někdo kdo dělal v lídlu?
jestli se dodržovala 8 hodinová pracovní doba a jaké jsou tam podmínky děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
SarkaC píše:
jestli se dodržovala 8 hodinová pracovní doba a jaké jsou tam podmínky děkuji
dela tam kamaradka a ja tam byla na pracovnim pohovoru, ale nesla bych tam - pracovni doba je 8 hodin ale kdyz neni hotovo, tak zustavas dyl, pracovni doba od 5:00 od 21:00 - na 2 smeny.. a za tu zotpovednost penize nic moc..
byla to teda ale zastupci vedouciho, jak normalni prodavacky to nevim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to bude asi ve všech těhlech tak nastejno … sice je 8mihodinová pracovní doba, ale vzhledem k otvírací době může být nepravidelně rozvržená, tzn. že můžej jedenden jít na 6hod a druhý na 10 hod, a ve výsledku ti to za ten týden 40 hod. dá. Záleží jak je to upravené ve smlouvě.
o penězích není třeba hovořit … je to všude stejné, tj. kolem těch 10-12 čistého
. To už pak záleží jestli práci fakt potřebuješ, a budeš držet pusu a krok, nebo si můžeš vybírat a dlábneš na to
.
- Citovat
- Upravit
sestrin frajer tam robil veduceho, povedal, ze uz nikdy viac- pracovna doba sa absolutne nedodrziavala, sefstvo ich zdieralo, otras. a pocula som to uz z viacerich stran. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak po přečtení nevím
chtěla jsem tam jít jen na chvíli jenže když to vidím tak asi ne plánuji totiž těhu a ke konci unora mi končí smlouva v práci chtěla bych co nejdříve jenže jsem byla v prosinci na revizi a musím do unora počkat aby mi udělali IUI u nás je to komplikovanější
a zase se mi nechce bůh ví kam nastupovat když tam budu max půl roku
a přijde mi to zase blbé někam nastoupit a tam jim po zkušebce řeknu že už když jsem nastupovala byla jsem těhotná
to mi přijde nefér
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SarkaC píše:
tak po přečtení nevímchtěla jsem tam jít jen na chvíli jenže když to vidím tak asi ne plánuji totiž těhu a ke konci unora mi končí smlouva v práci chtěla bych co nejdříve jenže jsem byla v prosinci na revizi a musím do unora počkat aby mi udělali IUI u nás je to komplikovanější
a zase se mi nechce bůh ví kam nastupovat když tam budu max půl roku
a přijde mi to zase blbé někam nastoupit a tam jim po zkušebce řeknu že už když jsem nastupovala byla jsem těhotná
to mi přijde nefér
co je nefer na to se vykasli, hlavn pokud to je takhle tak bych tam i sla, kdyz vim ze to je na chvili, a to bys delala normalne na pokladne nebo neco vyssiho?
protoze na tu zastupci vedouciho tam byl nastupak tusim 16500,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne ne obyčejná pokladní asi blbost co ted jsem v sázkové kanceláři ale smlouvu mám do konce unora
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SarkaC píše:tak bez tesne pred koncem na nemocenskou, to nejde? jako ale kdyz chces byt tehu a takhle komplikovane - vim ze stimulace atd je dost narocne tak bys to tam stejne asi fyzicky nezvladala…
ne ne obyčejná pokladní asi blbost co ted jsem v sázkové kanceláři ale smlouvu mám do konce unora
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenže já nejdu na ivf ale jen na inseminaci
před nástupem chci stihnout 2 iui a pokud se nepovede tak bych si dala pauzu 3 měsíce a pak znovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SarkaC píše:
jenže já nejdu na ivf ale jen na inseminacipřed nástupem chci stihnout 2 iui a pokud se nepovede tak bych si dala pauzu 3 měsíce a pak znovu
aha.. tak to jo, tak to by nevadilo ne? a pak bys stejne musela zustat doma, ptz tezky veci tam zvedat v tehu nesmis, tak pokud tumznost mas, sla bych do hoto, na par mesicu to jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj ano asi to tak udělám
bude to nejlepší vím že těhu dělat takhle nemůžu takže moje rozhodnutí je takové že to risknu a bud se povede nebo ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to ano jde mi o to abych nebyla doma ono je ted těžké něco najít protože firmy ve velkém propouštějí
mám maturitu ale říkala jsem že bych šla dělat snad cokoliv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každopádně vzhledem k tomu že bys měla 3ms. zkušebku tak zkusit to můžeš ne? za to nic nedáš .. skončit můžeš vždycky.
mmch to že máš maturitu nic neznamená, tu má kde kdo
Já tvrdím že ju mám jen proto abych si mat. vysvědčením mohla vytřít zadek (pardon) … bo na to se dnes už tak nekouká.
OT: těhotná na pokladně může pracovat … těhotná může nosic věci do 10kg hmotnosti.
- Citovat
- Upravit
to je mi jasné že maturita je uplně na nic ale už vidím jak tahám věci max do 10 kg a pochybuji že tě nechají celou směnu jen na pokladně třeba kartony vod určitě nemají jen 10 kg a vím od předchozího těhu že při tahání čehokoliv těžšího tak mě strašně bolelo břicho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit