Je tu někdo, kdo dělal v Lidlu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andela
31.12.11 10:14

Tak záleží na tobě jestli budeš moct nebo ne … já byla v krámě do cca 15tt,

• Citovat
  • Upravit
2377
31.12.11 10:26
andela píše:
Tak záleží na tobě jestli budeš moct nebo ne … já byla v krámě do cca 15tt,

jenze tam i prodavacky vybaluji zbozi.. ja bych to teda nedelala, to mi za to nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
31.12.11 10:33

jak jsem psala už o jedno mimi jsme přišli takže já riskovat určitě nebudu za to mi to vážně nestojí i když vím že peníze doma jsou horší ale hold to budeme muste nějakou dobu vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
31.12.11 16:36
beruska2× píše:
andela píše:
Tak záleží na tobě jestli budeš moct nebo ne … já byla v krámě do cca 15tt,
jenze tam i prodavacky vybaluji zbozi.. ja bych to teda nedelala, to mi za to nestoji.

tak já to beru tak, že na nemocenskou můžeš odejít vždycky … já bych osobně práci raděj vzala, než abych byla na pracáku.To už si každý ale zařídí podle svého ;).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.12 18:07

Ahojda ozivuji diskusi, hledam nekoho kdo je momentalne, zamestnany v Lidlu, cekam jako kazdy rok kupony na nakup dostavaly jsme se kazdy rok..nekdy i darky-destnik, klicenku a tak.ted jsme se prestehovaly a nevim zda me to neposlaly zpatky nebo uz nic takoveho neni. Nejde me o ty kupony abych nutne nakoupila ale o to, ze se me vubec nejak divne ztraci posta…co jsem si zridila dosilku k nam…DEkuji moc za ínfo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.15 12:35

Je tu nekdo,kdo delal v lidlu???

Ahojky holky, chci se zeptat, jestli nekdo delal v Lidlu a jak probiha pohovor. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
941
11.8.15 06:40
@Anonymní píše:
Ahojky holky, chci se zeptat, jestli nekdo delal v Lidlu a jak probiha pohovor. Dekuji.

ahoj dělám v lídlu už několik let, pohovor je všude stejný, ptají se na předchozí zam.,školu atd.to záleží na vedoucím, možná se zeptají jakou máš představu o té práci páč mnoho lidí co se hlásí si představují že budou jen sedět na kase a tím to končí, ale to je omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.15 23:19

Ozivuji :mavam: Jak jste byly spokojene s prací v Lidlu? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
386
27.12.15 08:27
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
27.12.15 09:23

Kamarádka tam pracovala asi rok a pak šla na mateřskou, zpátky se vrátit nehodlá..prý špatný kolektiv, buzerace a neplacení přesčasů, pracovali kolikrát i do 23.hod do večera, když chystali akční zboží a ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
27.12.15 17:47

Já byla ted na brigádě přes agenturu a docela slušné chování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.1.16 08:15

Můj poznatek z práce v lidlu jako pokladní.

Práce v lídlu mě baví i když je tam dost těžká práce. Horší už je ale chování VP. Zruší vám volno den před a ani se nezeptá, pracovní doba jako by ani nebyla vždy je nějaký přesčas i třeba přes 2 hodiny. Věčně volají domů ať přijdete dříve do práce ale když potřebujete vy tak máte smůlu. Někde jsem četla že lidl dělá vše pro zaměstnance tak bych se k tomu ráda vyjádřila, myslím si že tato věta je lež na prodejnách jsou dost drsné podmínky v létě vedro protože klima nefunguje a v zimě extrem chladno, voda na toaletách ledová ( tohle je hygiena v potravinách), před vánoci nám přestalo svítit světlo 14 dní jsem na toaletu chodili po tmě. Takhle lidl myslí na zaměstnance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.16 21:41

Moje zkušenosti jsou rozporuplné a nastupovala jsem tam s tím, že ve zkušebce odejdu a to se mi také povedlo(přijali mě jinde). Já tehdy pracovala na pozici všude, jeden den zelenina, druhý pokladní, třetí nonfood atd.. nevím jak je to dnes. Sichta 7,5 hod. ranní odpolední a 1× měsíc noční inventury. Pracovní doba se vždy dodržela..i přestávka atd. Sem tam něco musíte zvednout, takže v těhu nevím nevím…ale pořád to bylo lepší než v Kaufu… po obědě jsem z ranní byla doma a stihla fůru věcí. Dnes dělám účetní a chodila jsem domů i v 8 večer, ale neměnila bych…za zkušenost to stojí, lidi jsou všude stejní, tlaky ze strany vedení taky…

• Citovat
  • Upravit
1309
11.6.16 21:50

.tak lidl zvedl platy všem zaměstnancum o cca 25 procent.. takže pokud měla pokladní 16000 jak slibují na letáku tak dneska mají kolem 20t.. to není zase upa špatný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
12.6.16 13:47

@lopata kdepak 20.tis. u nás je na plakátě před lidlem napsané nástupní plat 15590kč nebo tak nějak..prostě přes 15.tis. hrubého, teď jak to zvedly.. Aby to nebylo tak, jak se to běžně dělá, strhnou roční odměny a místo toho zvednou plat, ale ve finále je zaměstnanec na tom hůř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat