Plat v hypermarketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ale pořád je lepší mít aspoň nějaký peníze než žádný.Nikdo neříká,že tam musí zůstat celý život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak v praze dnes, ale já dělala před přemi lety ve Studénce za 7000
ale je to fakt lepší než nic…na chvíli ![]()
- Citovat
- Upravit
já dělala brigádně v Táboře v hypermarketu … dávali 55/hod. ale v praze to bude asi lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono je asi taky rozdíl brigáda a jít tam na trvalo určitě jako zaměstnanec dostaneš výhody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neteř nastoupila nyní v Tescu v Praze-tvrdí,že má 93,– čistého na hodinu,jako brigádnice při VŠ.Mě se to moc nezdá,přijde mě,že tolik neplatí,natož brigádnicím.
- Citovat
- Upravit
Nástupní plat v Globusu (prodavačka) jsem měla 12tis hrubého, ale byly tam šílené směny, směny rozdrobeny klidně denně po 5hod, takže téměř denně v práci, navíc absolutně nemožný postup či přilepšení na platě, bez „protekce“ to tam nejde … přešla jsem do Billy, nástup 12tis hr. jako prodavačka/pokladní směny 11hod, po zkušebce přidáno 1tis, po osvědčení postup a další přidání, po 3 letech dělám zástup vedoucího marketu, plat skorem dvojnásobek nástupu… z osobní zkušenosti (mám i dost známých po marketech) doporučuji spíš supermarket než hypermarket, v „menším“ je větší šance na sebe upozornit (teda pokud člověk fakt maká) a polepšit si.
Jinak k základnímu platu si jako stálý zaměstnanec připočítej cca 1000-1500 ve stravenkách.
Jinak brigádníci co vím, si přijdou na cca 50-65 hr. na hod, málokterý se přes to přehoupne, to už musí být dlouhodobější výpomoc
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Neteř nastoupila nyní v Tescu v Praze-tvrdí,že má 93,– čistého na hodinu,jako brigádnice při VŠ.Mě se to moc nezdá,přijde mě,že tolik neplatí,natož brigádnicím.
Pracovala jsem v hyperalbertu jako vedouci useku a brigadnici meli kolikrat vyssi plat,jak radovi zamestnanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak je zoufalá, nebo se jí nechce makat?
Když je někdo opravdu zoufalý, tak jde i za 8…já vím, že před pár lety byl plat pokladní v makru 13hrubého, doplňovači měli 10-12 tisíc podle fyz. náíročnosti…jako 20 tisíc to nebude, na to ať rovnou se připraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevim jak v praze ale moje sestra delav hypernove v Prerove dela zkraceny uvazek 30hod/tydne dela 12tky takze to vyjde na 3smeny tydne. Coz pri malych detech je pro mi strasna vyhoda.
Nevim kolik ma hrubeho ale cisteho ma kolem 8.5tis mesicne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hanapospis píše:tak to je zase dobrý, ta zkrácená směna … to bych šla klíďo taky. ono hlavně, že nějakou práci má a peníze taky přinese. to, že to zatím není obří suma nevadí. až děti povyrostou, tak to taky půjde jinak
nevim jak v praze ale moje sestra delav hypernove v Prerove dela zkraceny uvazek 30hod/tydne dela 12tky takze to vyjde na 3smeny tydne. Coz pri malych detech je pro mi strasna vyhoda.
Nevim kolik ma hrubeho ale cisteho ma kolem 8.5tis mesicne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemá někdo informace, jak je to nyní reálně v Globusu? Koukám, že píší, jak vychází vstříc se směnami. 13. plat… Na pozici cukrářky například. Jaká je nyní platová situace? Děkuji za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Globus Praha bes des takze nastup 13tis kdyz je nekdo dobrej ukeca vice ale vsude se setri takze se nazej dat co nejmene takze 13nastup +stravenky smeny pokladni kratkej dlouhej pozice na provozne stejna ale setri se tak prej je stop stav
- Citovat
- Upravit
ahoj mohl by mi prosím někdo napsat kolik je nástupní plat v praze v hypermarketech? kamarádka je zoufaláa s prací ale za 8tisíc dřít nepujde. klído anonym či sz. moc děkuji.