Plat v hypermarketu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.1.12 21:05

plat v hypermarketu

ahoj mohl by mi prosím někdo napsat kolik je nástupní plat v praze v hypermarketech? kamarádka je zoufaláa s prací ale za 8tisíc dřít nepujde. klído anonym či sz. moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
4.1.12 21:21

Ale pořád je lepší mít aspoň nějaký peníze než žádný.Nikdo neříká,že tam musí zůstat celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 21:22

Nevím jak v praze dnes, ale já dělala před přemi lety ve Studénce za 7000 :roll: ale je to fakt lepší než nic…na chvíli :think:

• Citovat
  • Upravit
1505
4.1.12 21:37

já dělala brigádně v Táboře v hypermarketu … dávali 55/hod. ale v praze to bude asi lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
4.1.12 21:39

Ono je asi taky rozdíl brigáda a jít tam na trvalo určitě jako zaměstnanec dostaneš výhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 21:39

Neteř nastoupila nyní v Tescu v Praze-tvrdí,že má 93,– čistého na hodinu,jako brigádnice při VŠ.Mě se to moc nezdá,přijde mě,že tolik neplatí,natož brigádnicím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.12 21:53

no tak to by byl už celkem slušný plat. za 7OOO oou!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.12 22:34

Nástupní plat v Globusu (prodavačka) jsem měla 12tis hrubého, ale byly tam šílené směny, směny rozdrobeny klidně denně po 5hod, takže téměř denně v práci, navíc absolutně nemožný postup či přilepšení na platě, bez „protekce“ to tam nejde … přešla jsem do Billy, nástup 12tis hr. jako prodavačka/pokladní směny 11hod, po zkušebce přidáno 1tis, po osvědčení postup a další přidání, po 3 letech dělám zástup vedoucího marketu, plat skorem dvojnásobek nástupu… z osobní zkušenosti (mám i dost známých po marketech) doporučuji spíš supermarket než hypermarket, v „menším“ je větší šance na sebe upozornit (teda pokud člověk fakt maká) a polepšit si.
Jinak k základnímu platu si jako stálý zaměstnanec připočítej cca 1000-1500 ve stravenkách.

Jinak brigádníci co vím, si přijdou na cca 50-65 hr. na hod, málokterý se přes to přehoupne, to už musí být dlouhodobější výpomoc

• Citovat
  • Upravit
686
4.1.12 22:40
Anonymní píše:
Neteř nastoupila nyní v Tescu v Praze-tvrdí,že má 93,– čistého na hodinu,jako brigádnice při VŠ.Mě se to moc nezdá,přijde mě,že tolik neplatí,natož brigádnicím.

Pracovala jsem v hyperalbertu jako vedouci useku a brigadnici meli kolikrat vyssi plat,jak radovi zamestnanci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 22:52

a jak je to možný ? že na nich mín odvadějí?

• Citovat
  • Upravit
8594
5.1.12 09:00

tak je zoufalá, nebo se jí nechce makat? :nevim: Když je někdo opravdu zoufalý, tak jde i za 8…já vím, že před pár lety byl plat pokladní v makru 13hrubého, doplňovači měli 10-12 tisíc podle fyz. náíročnosti…jako 20 tisíc to nebude, na to ať rovnou se připraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
5.1.12 13:35

nevim jak v praze ale moje sestra delav hypernove v Prerove dela zkraceny uvazek 30hod/tydne dela 12tky takze to vyjde na 3smeny tydne. Coz pri malych detech je pro mi strasna vyhoda.
Nevim kolik ma hrubeho ale cisteho ma kolem 8.5tis mesicne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
5.1.12 22:24
hanapospis píše:
nevim jak v praze ale moje sestra delav hypernove v Prerove dela zkraceny uvazek 30hod/tydne dela 12tky takze to vyjde na 3smeny tydne. Coz pri malych detech je pro mi strasna vyhoda.
Nevim kolik ma hrubeho ale cisteho ma kolem 8.5tis mesicne
tak to je zase dobrý, ta zkrácená směna … to bych šla klíďo taky. ono hlavně, že nějakou práci má a peníze taky přinese. to, že to zatím není obří suma nevadí. až děti povyrostou, tak to taky půjde jinak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.7.12 11:18

Ahoj, nemá někdo informace, jak je to nyní reálně v Globusu? Koukám, že píší, jak vychází vstříc se směnami. 13. plat… Na pozici cukrářky například. Jaká je nyní platová situace? Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jack1
23.11.12 01:37

Globus Praha bes des takze nastup 13tis kdyz je nekdo dobrej ukeca vice ale vsude se setri takze se nazej dat co nejmene takze 13nastup +stravenky smeny pokladni kratkej dlouhej pozice na provozne stejna ale setri se tak prej je stop stav

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat