Plat žen v ČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Je to malý městys
Jestli nemáš jinou nabídku, bych to vzala a časem se může mzda zvednout.
- Citovat
- Upravit
Já mám 45.000 hrubého. Pracuju v mezinárodní firmě. Karlovarský kraj.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já mám 45.000 hrubého. Pracuju v mezinárodní firmě. Karlovarský kraj.
A to byla tvoje nástupní mzda?
- Citovat
- Upravit
@Pet32 Nastupovala jsem loni v říjnu za 38.000 hrubého. Ale dostala jsem od té doby i nějakou práci navíc.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Abych to vysvětlila, pracuju jako administrativní pracovnice v kanceláři, ale to pro mě neni duležité. Zajímalo mě, jestli je to hodně nebo málo penez nic více
Malo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Abych to vysvětlila, pracuju jako administrativní pracovnice v kanceláři, ale to pro mě neni duležité. Zajímalo mě, jestli je to hodně nebo málo penez nic více
Záleží na mnoha věcech - jako startovní plat to je pěkné, pokud máš kam růst a nemáš VŠ. Znám i VŠ, co za to začínaly, ale do 3-5 let jsou na 80 tis hrubého.
Já bych za to nevstala, spíš proto, že mám mnoho závazků a nestačilo by mi to ani na bydlení, natož na uživení dětí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A taky ty, co ti tu píší “málo” to vztahují ke své situaci. Krom lokality je taky dost zásadní, jaký má kdo závazky, tak rozdíl platit hypo a mít vlastní byt, děti, ale taky partnera, kterej vyděla tolik, že Ty můžeš domu přinést klidně “jen” 20 tis. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brně je toto na administrativu pěkný plat. Několik let jsem zpracovávala smlouvy podstatně za míň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vydělávám cca 20čistého (s ulevou na dítě), a dle toho mám super pracovní dobu. Jsem doma po 14 hodině i s dítětem ze školky. nejsem manažerka prostě… jen uřednice.
Tak to máš spíš nadstandard plat, sice nevím, jestli máš jen maturitu, jak si na tom s jazyky atd.? Ale v dnešní době to je asi normální. Kolik berou na stejné pozici lid s praxí? Já myslím, že se to moc lišit nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@safina píše:
Záleží na mnoha věcech - jako startovní plat to je pěkné, pokud máš kam růst a nemáš VŠ. Znám i VŠ, co za to začínaly, ale do 3-5 let jsou na 80 tis hrubého.
Já bych za to nevstala, spíš proto, že mám mnoho závazků a nestačilo by mi to ani na bydlení, natož na uživení dětí.
80 tis za administrativní pozici? A kde prosím tě? U nás tak leda za kvartál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
80 tis za administrativní pozici? A kde prosím tě? U nás tak leda za kvartál.
Ne, za administrativní pozici to není, ale ty asistentky měly možnost postoupit v kariéře, naučit se víc a pak když byly šikovné, měly plat 80 tis. Ale je rozdíl, jaký obor, jaká pozice, taková účetní je ráda za 40 po 20 letech praxe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@spinkánek píše:
Tak to máš spíš nadstandard plat, sice nevím, jestli máš jen maturitu, jak si na tom s jazyky atd.? Ale v dnešní době to je asi normální. Kolik berou na stejné pozici lid s praxí? Já myslím, že se to moc lišit nebude.
nadstandart 20tis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S úzkou specializací, 2VŠ a 27lety praxe mám průměrně 40čistého, občas víkend, jinak 7-15.. někdy zůstávám chvíli dýl podle potřeby, neřeším to.. manžel totéž..
oba máme větší osobní a cca kvartální odměny plus FKSP na dovolené, tábory a kulturu, sport.. (to udělá ročně asi 10-15tisíc každému z nás)..
jinak s tvou pozicí je 20 normálka, i u nás (malý okres) se takto v administrativě holky pohybují…
v Praze mají kolegové asi o 10-15 tisíc na stejné pozici víc, ale platí nesrovnatelné hypotéky či nájmy, takže jsou na tom ve výsledku spíš hůře..
naše sekretářky třeba ale taky berou jen tu 20 i s více lety praxe.. k tomu ale to FKSP a další bonusy (např. lístky na bazén, možnost výměnných rekreací)..