Plat žen v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6161
8.7.20 21:15
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
mám dotaz nebo spíše dilema.. Dostala jsem novou práci, kde mi nabídli 25 tisíc hrubého měsíčně. Nejdříve jsem se radovala, protože mi to přišlo hodně, je to necelých 20 čistého. V rodině jsem to říkala a většina mi řekla, že je to hodně peněz. Potom ale i táta a ostatní mi řekli, že je to úplně h***** a že za tolik peněz by ani nevstali. Takže mi to dalo brouka do hlavy a zajímá mě, kolik si vydělavají jiné ženy. Dávám anonym, protože výplaty se přeci veřejně neříkájí :D a budu ráda pokud mi sem napíšete nazor nebo i vaši vyplatu :)

V druhé své práci před asi 14 lety jsem měla nástup 27k a po zkusebce 30k. Okresní mesto, zahranicni firma, administrativní pozice. Byl to super plat. Vím, ze v jedné z nasich největších bank je těch 30k dneska základ těch lepších poradců, rozuměj těch, co maji movitejsi klienty a dělají větší hypotéky atd. Ostuda tech bank podle mě. Neříkám, ze bych za to nevstala, bohužel je to úplně běžný plat, no rid se vlastní hlavou a držím palce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
9.7.20 10:03
@Veru1987 píše:
nadstandart 20tis?

Ano, nadstandard vůči ostatním. Třeba já mám 5 let praxe a moc daleko jsem se nevyhoupla od nástupního - důvod malá firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
10.7.20 07:52
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
mám dotaz nebo spíše dilema.. Dostala jsem novou práci, kde mi nabídli 25 tisíc hrubého měsíčně. Nejdříve jsem se radovala, protože mi to přišlo hodně, je to necelých 20 čistého. V rodině jsem to říkala a většina mi řekla, že je to hodně peněz. Potom ale i táta a ostatní mi řekli, že je to úplně h***** a že za tolik peněz by ani nevstali. Takže mi to dalo brouka do hlavy a zajímá mě, kolik si vydělavají jiné ženy. Dávám anonym, protože výplaty se přeci veřejně neříkájí :D a budu ráda pokud mi sem napíšete nazor nebo i vaši vyplatu :)

Nepíšeš o jakou práci jde - pozice a v jakém odvětví, kde - v jakém kraji a jaké máš zkušenosti a praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.20 08:05

Učitelka s téměř nulovou praxí - 30 hrubého.

• Citovat
  • Upravit
66815
10.7.20 08:10
@Rachel_cz píše:
Nepíšeš o jakou práci jde - pozice a v jakém odvětví, kde - v jakém kraji a jaké máš zkušenosti a praxi.

administrativa na venkove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.7.20 08:10
@Anonymní píše:
Učitelka s téměř nulovou praxí - 30 hrubého.

pockej 20 let, budes mit o 6 tisic vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.20 08:12
@matkabagristy píše:
pockej 20 let, budes mit o 6 tisic vic

Spoléhám na osobko :D ale jinak si nestezuju, za mou pracovní dobu a 3 měsíce placeného volná je to akorát. :dance:

• Citovat
  • Upravit
1774
11.7.20 12:01
@sirThommas píše:
Pro chlapa je to malo, pokud ma chlap zabezpecit rodinu. Ale pro zenu asi ok. Ale i zeny dokazou vydelavat ranec penez. Ale to bude asi v jinym oboru nez v jakem pracujes

Nesouhlasím, tohle je málo i na ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
11.7.20 12:48
@Anonymní píše:
Spoléhám na osobko :D ale jinak si nestezuju, za mou pracovní dobu a 3 měsíce placeného volná je to akorát. :dance:

Vy mate osobko? Ja vsude ctu, jak na jinych skolach maji a u nas nikdy nic. A to jsme Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.7.20 13:20
@PupuP píše:
Vy mate osobko? Ja vsude ctu, jak na jinych skolach maji a u nas nikdy nic. A to jsme Praha.

Nevim, jak velke maji ostatni kolegove, ze to si pochopitelne nesdelujeme. Ale ja mam velmi hezke osobko. A jsme na JM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
11.7.20 13:56

@Kelsey a pak je ten prumerny plat tak vysoky a vsichni tvrdi, ze v Praze jsou premie urcite, jinak by to neslo… ja jsem rada kdyz mi prijde na ucet nejakych usmudlanych 22k a to i za ty vecny prescasy :roll:
Njn, ale kolektiv je fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
11.7.20 14:01

Zakladatelko, neni to moc, co po. zkušební době, ti plat navýší? Jakou máš praxi, umíš nějaký jazyk? Pokud ano chtěla bych víc, pokud ne, budeš se muset spokojit s tímto. Další faktor by pro mne byla pracovni doba a dojíždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.7.20 19:34
@TrueIsFalse píše:
Nesouhlasím, tohle je málo i na ženu.

Je to trochu pod zenskym medianem. Neni to zadny extremne nizky plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat