Platba IVF

5
6.11.22 17:29

Platba IVF

Ahoj, prosím chtěla bych vědět, zda se všechny nadstandardní výkony, nehrazené ZP, které si zvolíme, hradí ve stejný den, kdy si půjdu vyzvednout léky k hormonální stimulaci, nebo zda se tohle doplácí, až v den odběru vajíček. V příštím týdnu půjdu vyzvednout léky a ještě jsme se nerozhodli, které ty výkony navíc zvolíme. Proto bych ráda věděla, kolik máme ještě času pro výběr. Konkrétně jsme v Pronatalu.
Díky holky a držím palce všem co se taky snažíte 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
330
6.11.22 17:39

Já platila při vyzvednutí léků pouze léky, pak při odběru vajíček nějakou část (třeba půlku) a zbytek peněz jsem doplacela až třeba 14 dní po odběru (byla jsem teda v Repromede)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.11.22 17:46

Léky zvlášť, příplatky za metody v den opu, to samé když byl ket - prvně léky a v den transferu uhradit samotný ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
6.11.22 18:09

Léky jsme platili při převzetí a tu celou částku za IVF jsme platili až v den odběru vajíček. Byli jsme v Pronatalu Praha. Jinak my jsme až v průběhu stimulace vybrali metodu selekce spermií - jeden doktor nám to poradil, když jsem u něj byla na kontrole růstu folikulů. A ještěže tak - díky tomu se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
6.11.22 18:39

My stejně jako @Thomassss, také Pronatal Praha. Kromě té selekce spermií ještě jsme měli Time kapse. Ono to bylo v rámci balíčku, co jsme si vybrali, ten druhý nejlevnější, myslím.
Ale teď si nejsem jistá, jestli jsme půlku neplatili v den punkce a doplatek v den ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
6.11.22 19:00

@aiera joooo, já se teď podívala na účet a máš pravdu, větší část byla placená v den OPU a pak doplatek v den ET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.11.22 19:04

Mockrát děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
6.11.22 21:24

Asi záleží na CAR, my v Reprofitu platili vše zaraz až po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.