Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
je tu některá, která začíná podstupovat IVF v listopadu (čeká ji hormonální stimulace)/prosinci a chtěla by to sdílet? Mě čeká tedy úvodní konzultace v novém CARu v polovině listopadu.
Příspěvek upraven 07.11.22 v 18:51
V novém jakože přestupuješ do jiného nebo jakože jdeš na první návštěvu
@Šílená Bafunka
Ano, přestupuju do jiného CARu, kam jdu v půlce listopadu na první konzultaci (první u nich).
IVF podstupuju z genetických důvodů, jsem přenašečkou nemoci, na kterou mi zemřelo dítě, z embryí se vyberou ta, která danou vadu nenesou, a ta se pak transferují. Bude se tedy dělat vyšetření PGT-M (genetika embryí).
Ty teď v listopadu podstupuješ taky?
@miskuet píše:
@Šílená Bafunka
Ano, přestupuju do jiného CARu, kam jdu v půlce listopadu na první konzultaci (první u nich).
IVF podstupuju z genetických důvodů, jsem přenašečkou nemoci, na kterou mi zemřelo dítě, z embryí se vyberou ta, která danou vadu nenesou, a ta se pak transferují.
Ty teď v listopadu podstupuješ taky?
ivf zatím ne ale chtěli bychom zkusit ještě jednou iui a pak až asi po novém roce ivf
@Šílená Bafunka A co už máte za sebou? Víc IUI? A víte příčinu, proč se nedaří?
@miskuet píše:
@Šílená Bafunka A co už máte za sebou? Víc IUI? A víte příčinu, proč se nedaří?
Zatím jedno iui a nenašli nám vůbec nic
Ahoj mužů se připojit? Jsem po ket dvou embryí. 5.11 jsem byla a teď mám hrůzu co bude.
@miskuet ahoj… Já akorát čekám na MS a začnu stimulovat.. Je to moje 3 stimulace IVF…při druhém bohužel genetika embrya dopadla patogenne. Tak když budeš chtít klidně napiš zprávu..
@Šílená Bafunka Dobrý večer, mohu se zeptat, do kterého CARu jste přešla? Já se momentálně rozhoduji který a chci se co nejdříve také objednat. Děkuji moc ![]()
Dobrý den, jsem tu nová a chtěla bych se zeptat na otázku. S manželem se snažíme o miminko a dneska po druhém odběru spermiogramu zjistili, že bohužel vada je u manžela
. A na Gennetu nám doporučili IVF (ICSI). Tak se chceme objednat na kliniku. Bohužel na Gennet jsem neslyšela kladné recenze. Mohu vás tedy poprosit o doporučení dobré kliniky? Děkuji mnohokrát ![]()
@Lucinda35 píše:
@Šílená Bafunka Dobrý večer, mohu se zeptat, do kterého CARu jste přešla? Já se momentálně rozhoduji který a chci se co nejdříve také objednat. Děkuji moc
Já tedy zatím nikam
my jsme asi spokojený ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.