Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@janie-s Dobrý ráno, joga v solné jeskyni je krásná představa. Klidně bych si ji i vyzkoušela. Jo, práce a pes jsou velký zaměstnavatelé mozku a myšlenek. My bydlíme v bytě, tak zvířata nemáme, ale u mojí mamky bydlí 2 kočky a sestra má psa. Jsou to skvělí relaxační kámoši.:) Moje nejlepší kamarádka už má dvě dcery, 7 a 5 let. Plánovaly jsme, že budeme rodit spolu, abysme měly vzájemnou podporu. Život to chtěl jinak. Naštěstí máme kolem sebe i další 3 bezdětný páry. Tak se držíme pospolu. Moji mladší sourozenci už mají taky děti. Já jsem milá teta, která pohlídá, vyslechne, pohladí, utěší, ale nejsem máma. Po rozloučení s nimi jsem hrozně šťastná, že je mám, ale brečím, že nemáme svoje. No, a to že podstupujeme IVF skoro nikdo neví, nemám „dost velký koule“,
abych s tím šla ven a muž je v otázce soukromí nastavený podobně. Přeju hezký den, který se vydaří.:)
@Mojejmenonereknu tak to máme opravdu dost podobně
kamarádce se před pár měsíci narodilo druhé mimčo a přesně jsme si také říkali, že bychom to mohli zvládnout spolu a když ne poprve, že ji doženu u druhého. No bohužel nevyšlo ani jedno 🤷🏻♀️jinak jsem 4násobná teta od sourozenců 😁 S partnerem to taky máme stejně - je to jen naše soukromí, že do toho nakonec jdem. Navíc k tomu potřeboval i dost dozrát a jsem ráda, že je tomu konečně otevřený 🙏🏼 mějte se krásně a přeji ať to brzy vyjde ![]()
Ahoj nemá prosím někdo Pergoveris na prodej?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.