Platba za internet od O2
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Měla jsem to taky tak, po roce 750Kč, ihned jsem od nich odešla (teda ihned, výpověď trvá 2 měsíce, takže jsem ještě 2× platila), ale je fakt, že jakmile jsem jim oznámila, že to chci zrušit, tak mi nabízeli slevu. Přešla jsem k místnímu poskytovateli a platíme 350Kč za totožné služby
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pockej ale smlouva plati do urciteho datumu tak ji nemusis vypovidat.Kdyby byla na dobu neurcitou tak musis dat vedet 30 dni dopredu ale ty mas smlouvu na dobu urcitou. Jen musis do toho konecneho data dat vedet co a jako, protoze oni to muzou pak prodlouzit na dobu neurcitou. Dobre si procti podminky v
Ja bych tam zavolala a rekla ze novou smlouvu nechces ( nebo lepsi je napsat abys mela kopii) protoze je to i tak drahy a ze mas lepsi ponuku. Ja to tak udelala a ted mam internet za 400 i s DPH.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešili jsme úplně to stejné cca 14 dní zpět(stejný tarif),nevšimli jsme si na posledních 2 vyúčtování,že se nám to bude zvedat.
![]()
Volali jsme na infolinku,kde ta operátorka řekla,že jí to je líto,ale pokud chceme ukončit smlouvu,že se nedá nic dělat-něco v tom smyslu.Že ona nám nemůže nabídnout nižší cenu.
Nechali jsme se přepojit na jiné oddělení,evidentně tam mají větší pravomoce,sdělili jsme ji,že za tuhle cenu nám to nabídne i konkurence.Paní to vzala v klidu,a nechali nám to Optimum.Jen s tím,že tuhle Fa musíme zaplatit těch 750,–.Běželo už zúčtovací období.Za blbost se platí,no. ![]()
Je to brané jako akční cena,a ta je vždy omezená nějakým obdobím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monulda píše:
Ahojky, potřebuju akutně poradit ohledne internetu od O2, má nám vypršet smlouva, která byla sjednaná na 1 rok, měsíčně platíme 500Kč (internet optimal). Přemýšlíme, zda odejít ke konkurenci nebo u nich zůstat, ale dnes mi jeden známý říkal, že když u nich zůstaneme další rok, tak už nebudeme platit těch 500, ale navýší se nám to na 750 Je to pravda? To už se mi zdá za internet docela dostSmlouva nám má vypršet 14.6. a já jsem to zjistila dnes, myslela jsem, že to máme až do srpna. Paní mi na infolince říkala, že je tam 30denní vypovědní lhůta a já už mám jen 13 dní, myslíte, že to půjde zrušit i tak?
za internet mi to příjde opravdu moc, já platím měsíčně 250 Kč, asi bych se na tvém místě zkusila poohlídnout po místním a levnějším ![]()
- Citovat
- Upravit