Platba za internet od O2
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Platba za internet od O2
Ahojky, potřebuju akutně poradit ohledne internetu od O2, má nám vypršet smlouva, která byla sjednaná na 1 rok, měsíčně platíme 500Kč (internet optimal). Přemýšlíme, zda odejít ke konkurenci nebo u nich zůstat, ale dnes mi jeden známý říkal, že když u nich zůstaneme další rok, tak už nebudeme platit těch 500, ale navýší se nám to na 750 Je to pravda? To už se mi zdá za internet docela dost
Smlouva nám má vypršet 14.6. a já jsem to zjistila dnes, myslela jsem, že to máme až do srpna. Paní mi na infolince říkala, že je tam 30denní vypovědní lhůta a já už mám jen 13 dní, myslíte, že to půjde zrušit i tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A ptala jsi se paní na té infolince jestli je pravda, že vám pak navýší cenu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jim zavoláte, že chcete odejít, možná vám nabídnou výhodnější cenu
na tohle jsou hrozný
![]()
A s výpovědní lhutou nevím ![]()
Měla ses zeptat paní na info jak na cenu, tak jestli musíš odstupovat měsíc předem, když smlouva byla sjednaná jen na jeden rok ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak pokud máte smlouvu sjednánu na rok, tak by měla vypršet k datu, do kterého je sjednána ne? Výpovědní lhůta se podle mě týká těch, kteří chtějí odstoupit při smlouvě např. na dobu neurčitou. Ale nevím co máte přesně napsáno ve smlouvě..Jestli tam máte, že pokud nepodáte výpověď 30 dní před datem ukončení automaticky se smlouva prodlužuje nebo tak něco..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,zrovna to samé sem tedˇ řešila,normálně by ti měli před vypršením smlouvy sami volat,jestli chceš stávající smlouvu prodloužit o rok za stávajících pomínek nebo ne.Já sem si ji nechala prodloužit a pak mi poslali jen k podpisu smlouvu o prodloužení,ale pro jistotu se můžeš ozvat i ty jim na tel.800 02 02 02. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ježibaba123 píše:
Ahoj,zrovna to samé sem tedˇ řešila,normálně by ti měli před vypršením smlouvy sami volat,jestli chceš stávající smlouvu prodloužit o rok za stávajících pomínek nebo ne.Já sem si ji nechala prodloužit a pak mi poslali jen k podpisu smlouvu o prodloužení,ale pro jistotu se můžeš ozvat i ty jim na tel.800 02 02 02.
A kolik jste platili měsíčně a kolik máte platit teď? Právě, že mě nikdo nevolal, jestli to chci prodloužit, jen mi volali, jestli chci novější modem s rychlejším připojením a to jsem řekla, že nechci a ta paní se pak jen naštvaně rozloučila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monulda píše:
A kolik jste platili měsíčně a kolik máte platit teď? Právě, že mě nikdo nevolal, jestli to chci prodloužit, jen mi volali, jestli chci novější modem s rychlejším připojením a to jsem řekla, že nechci a ta paní se pak jen naštvaně rozloučila.
když píše za stejných podmínek tak asi stejně ne?
promiň, ale tohle mě pobavilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 píše:
A ptala jsi se paní na té infolince jestli je pravda, že vám pak navýší cenu?
Právě, že o tom navýšení jsem se dozvěděla, až po tom co jsem tam volala a manžel má zjistit dnes přes známého, co dělá u T-mobilu jejich podmínky a že se dohodneme večer, až dojede z práce. Nejdřív jsem to tu chtěla trošku zjistit, než tam budu zase volat, protože tam nechci volat na 10×. Když jsem té paní volala, že bychom chtěli odstoupit, tak mě někam chtěla přepojit, ale to jsem jí zastavila, že se ještě domluvíme s manžou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 píše:
když píše za stejných podmínek tak asi stejně ne?promiň, ale tohle mě pobavilo
No tak hlavně, že jsem tě pobavila
já jsem to nějak přehlídla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monulda podle toho co píšou holky, je teda jasné, že oni ti včas zavolají a nabídnou možné varianty aby si u nich smlouvu neskončila..
Pokud ti teda nabídnou možnost pokračovat ve smlouvě dál za stejných podmínek jak píše ježibaba tak budete platit stejně jen se prodlouží smlouva, kterou ti pak pošlou k podpisu… Dle mého je blbost aby ti navýšili cenu, snaží se držet lidi u sebe a né je odhánět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já k tomu teda mám ještě pevnou linku s voláním na mobil zdarma,tak platím 500,– plus 120,–ale ráno sem tam volala,a kdybych tu pevnou zrušila,tak mám jen ten internet za 500,–Ale fakt je to na domluvě,nejdřív se zeptej,jestli ti nabídnou stejný podmínky a když ne tak jim řekni,že chceš ukončit smlouvu,načež oni tě přesměrují a pak ti tam zas jiný člověk nabídne něco výhodnýho,taže se stejně dopracuješ k tý pětistovce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám od O2 několik věcí, vždy když mi má něco skončit, tak zavolám na infolinku, že chci skončit, že jsem našla něco výhodnějšího a oni mi pak daj mraky slev:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micelinka píše:
Já mám od O2 několik věcí, vždy když mi má něco skončit, tak zavolám na infolinku, že chci skončit, že jsem našla něco výhodnějšího a oni mi pak daj mraky slev:-)
A s jak velkým předstihem tam před tím vypršením voláš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,ja jsem pred rokem mela smlouvu na 400 Kc,ktera mela vyprset a potom mela cena stoupnout na 600 tusim. Tak jsem byla na pobocce,ze si nemuzu dovolit platit vic a oni mi nabidli slevu. Takze na fakture mam ted cenu 600 minus nejaka sleva a platim porad 400. Urcite ti taky neco nabidnou,aby neprisli o zakaznika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit