Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní ne, takhle to nefunguje. Platcovstvi muzes zrusit nejdriv po 12-ti po sobe jdoucich mesicich od prihlaseni a navic musis mit celou dobu prijmy pod milion (ne po roce jako takovem-kalendarnim) a pak musis jeste vsechno, co mas na sklade a uplatnila sis odpocty dodanit. Preruseni zivnosti ti nepomuze-to by tak delal kazdy…
@kateka.1 píše: @Anonymní ne, takhle to nefunguje. Platcovstvi muzes zrusit nejdriv po 12-ti po sobe jdoucich mesicich od prihlaseni a navic musis mit celou dobu prijmy pod milion (ne po roce jako takovem-kalendarnim) a pak musis jeste vsechno, co mas na sklade a uplatnila sis odpocty dodanit. Preruseni zivnosti ti nepomuze-to by tak delal kazdy…
A i když ukončím nyní živnost a půjdu někam na hlavní pracovní poměr, tak budu muset stejně platit dál účetní celý rok?
Nic na skladě nemám, není co dodaňovat
@Anonymní ja jsem rusila dph a zivnost po vic letech, takze v tomhle nemam zkusenost. Uplne nejlepsi je zajit se zeptat na financak-tam ti to bezproblemu poradi.
Ale podle me, ikdyz zrusis zivnost, tak budes muset kazdy mesic podavat kontrolni hlaseni a priznani k dph-sice s 0, ale dodat ho tam musis… Ale tohle vyplnit zvladnes urcite sama-bez ucetni.
Jak zrušit registraci? Musela jsem se zaregistrovat a příjmy mi klesly. Nechci ale čekat rok. Když přeruším živnost, mohu registraci zrušit? A poté živnost opět obnovit?