Platili jste UTZ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
122
18.1.11 12:50

Platili jste UTZ?

Ahoj, mám dotaz… Chodím k soukromému gynekologovi, řekl mi, že pojišťovna hradí tři UTZ v brzkém stádiu těhu, ve 20tt a 30tt.. Že za ostatní si musím uhradit 500Kč, tak by mě zajímalo, jestli to taky tak máte, nebo ze mě chce vytáhnout jen prachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3379
18.1.11 12:53

Každý sokromník to má jinak. Já bych třeba platila jen za tisk fotky, ne za kontrolu ultrazvukem jako takovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.1.11 12:53
doudovka píše:
Ahoj, mám dotaz… Chodím k soukromému gynekologovi, řekl mi, že pojišťovna hradí tři UTZ v brzkém stádiu těhu, ve 20tt a 30tt.. Že za ostatní si musím uhradit 500Kč, tak by mě zajímalo, jestli to taky tak máte, nebo ze mě chce vytáhnout jen prachy?

Jojo, pojišťovna hradí 3.UTZ (nevím jak která). Ty ostatní jen z nějakého důvodu. Pokud chceš UTZ. sama, budeš si muset za něj zřejmě zaplatit. Já mám zatím za sebou čtyři, jenže z toho dva byli při hospitalizaci a v rámci rizikového těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.1.11 12:54

Já jsem měla ultrazvuk jen ve 20 a 30 týdnu, jinak mi ho nedělala. Asi, když to chceš na požádání, tak se platí. Já jsem začala od 34 týdne chodit na monitor, chodila jsem každý týden. Kdyby se něco doktorce nezdálo, tak by ti udělala ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
18.1.11 12:57
Ahoj,já to tak mám, pojišťovna opravdu hradí jen 3 ULZ, akorát platím 250 za ULZ a 50 za fotku.
doudovka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.1.11 12:57

Já mám taky soukromého gyndaře, platím roční poplatek, všechno mám v ceně, nikdy jsem si za nic nepřiplácela, UTZ jsem měla rozhodně víc, stejně tak fotek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
18.1.11 12:58

to má asi každý jinak, mi dělá UTZ pokaždé, co tam jsem a neplatím nic, jen když chci fotku tak 50,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.1.11 12:59

Moje pojišťovna taky proplácí jen 3 UTZ, musela jsem si akorát zaplatit 50,– za fotku, jinak jsem neplatila vůbec nic. V nemocnici taky bylo plno UTZ, ale taky jsem neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terezka19
18.1.11 12:59

holky a nevíte, zda mohu gynekologa požádat o UTZ i když nejsem těhotná? chtěla bych se nechat vyšetřit jen tak preventivně. je možné tím ultrazvukem zjistit třeba i nějaký problém v děloze? mám na tohle jako netěhotná vůbec nějaký nárok?? a nevíte, zda si to budu muset zaplatit a nebo na to mám od pojišťovny právo? jsem u vzp

• Citovat
  • Upravit
14546
18.1.11 13:01

řekl mi, že pojišťovna hradí tři UZ, pokud jich chci víc, ať dám 500 asi jako ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.1.11 13:03
doudovka píše:

Já to měla tak, že nařízené UTZ jsem neplatila jen třeba za fotku 30kč a kdybych chtěla nějaký navíc za ten bych si musela zaplatit, ale když jsem byla na UTZ kvůli podezření nízko položené placenty platit jsem nemusela i když už jsem měla překročen limit..

• Citovat
  • Upravit
teresa20
18.1.11 13:04

Za samotný UTZ jsem nikdy nic neplatila a to mi ho dělali při každé návštěvě.

• Citovat
  • Upravit
4634
18.1.11 13:05

tak ja mam ultrazvuk vzdy pri kazde navsteve a neplatim nic ..jen fotku 50,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.1.11 13:07

No on mi je dělá automaticky, neptá se jestli ho chci nebo nechci, každou prohlídku mi ho dělá a kontroluje srdíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
18.1.11 13:15

mám soukomého gynekologa, neplatím žádný roční poplatek, ultrazvuk mě dělá při každý prohlídce, ikdyž jsem nebyla těhotná, pokaždé mě dá 4 fotečky takže jich mám už teď doma štos, ty mám taky zadarmo :palec: takže asi jak kde, prostě záleží na ochcotě dr.udělat UZ ikdyž ví, že mu to pojišťovna nezaplatí.Zatím jsem měla 5 ultrazvuků do toho 17.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí