Těhotenská cukrovka - do Motola?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
343
17.1.11 14:35

Těh. cukrovka - do Motola?

Ahojky, tak mi vyšel vysoký cukr na zátěžovém testu. Jsem v 31tt a doktor mě hned vystrašil, že když jsem měla po dvou hodinách 9,2, že mě nejspíš budou tlačit do inzulínu. A poslal mě do Motola. Ale já tedy mám s Motolem dost špatné zkušenosti a slyšela jsem, že tam jsou ord. hodiny pro těhule jen jednou týdně - to abych tam proseděla celý den, ne? Bojim, bojim injekcí a vlastně i čekání na to, co mi řeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
17.1.11 14:48

Ahoj čekala jsem tam max. 20 minut pokaždé a pan doktor byl neskutečně milý stejně tak sestřičky a pořád tam vtipkovali a byli prostě hrozně fajn, ale nevím třeba jsem měla jen štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.1.11 18:48

Ahoj,
dia poradnu v Motole můžu jen doporučit. sestřičky jsou opravdu milé, všechno řeknou vysvětlí a pan doktor s paní doktorkou taky. vůbec se nemusíš bát !!! ordinační hodiny jsou opravdu jednou týdně, ale jde to jako po másle :lol: byla jsem asi 8. na řadě a šla jsem za půl hoďky, jinde bývá daleko hůř :wink: inzulín mám taky, než mi ho dali, tak jsem říkala, že si ho v životě nepíchnu, že to doma nechci ani vidět. prostě scény :oops: přítel a všichni okolo už byli ze mě zoufalí… pak jsem ho dostala, neřekla ani slovo a při píchnutí ani nic necítila !!! pícháme 4 x denně a je to pohoda. OPRAVDU !!! píšu pícháme :-) , protože to je jediné, co jsem ještě neudělala, nepíchla jsem si ho sama, píchá mi to přítel, ale asi to přijde, protože ty dávky nechci nějak vynechávat a taky být o hladu a čekat… jsem ve 34 tt, tak ještě pár dní musím vydržet a pak doufám cukrovka odejde tak rychle, jako přišla !!! tak fakt se neboj, nestresuj se a říkej si, že je to kvůli mimískovi !!! mě ještě pomohlo to, když mi dr. vysvětlila, že malinká slinivka miminka se snaží vyprodukovat inzulín i pro mě, aby mě uzdravila a to mi přišlo tak moc líto, že jsem si řekla, že jí musím pomoct :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.1.11 12:15

ahoj neměj z toho strach.Zkušenosti s motelem tedy nemám jen s podolí a tam jsem nad míru spokojená.Během prvního těhotenství mi zjistili cukrovku.Nejdřív mi paní dr.u nás řekla že těhotenská a pak že cukrovka prvního tipu trochu jsem to obrečela ale už jsem se tim nějak smířila.píchala jsem si také inzulín,první píchnutí hruzá ale pak se to zlepšovalo a zlepšovalo a člověk si zvykne.
Po porodu se mi to zlepšilo a stačila už jenom dieta i když musim říct že během toho co jsem kojila jsem častokrát zhřešila na sladkém.
Te´d jsem těhotná po druhé(26tt) od začátku prakticky chodím do podolí. Zatím jsem na dietě a inzulín si dopíchávám jenom při větších hodnotách po jídle.Za dva dny jdu na ulz a dovím se jestli mimčo roste tak jak má protože podle toho pak se rozhodne jestli si budu muset píchat inz.pravidelne.
Každopádně to zvládneš vždyť už jsi skoro na konci a pro mimi to vydržíš.Tak hlavu vzhuru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí