Platíte poplatek za psa ?

590
30.1.23 20:04

Platíte poplatek za psa ?

Ahoj, otázka je jasná ;)
Mám fenu necelý rok a min. Rok jsem platila poprvé poplatek.
Dočetla jsem se, že vybrané peníze jsou na pytlíky pro pejsky atd.
Bydlím na vesnici a pro pejsky tu není vůbec nic přizpůsobeno. Žádné koše speciální na psí výkaly ani pytlíky. Nemám ráda, když vidím na zemi ležet Bobek a že jich tu je!
Já poctivě sbírám, ale jde mi o princip.
Pohrávám si s myšlenkou, že poplatek nezaplatim už jen z principu.
Hrozí mi něco? :lol:
Raději za ty peníze nakoupím pytlíky a nechám je někde i pro ostatní. Ať je tu čisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1217
30.1.23 20:08

Jestli ti stojí těch pár korun za tučnou pokutu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
30.1.23 20:09

Tak se zeptej, na co jdou poplatky u vas…a muzes navrhnout, na co maji jit…
To je normalni pristup, jak muzes jako obcan veci menit k lepsimu. Ne, ze nebudes respektovat poplatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
30.1.23 20:09

Pokuta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.1.23 20:10

Povinnost platit má každý…ať už za psa, auto, bydlení…prostě poplatek je povinný, jinak za nezaplacení hrozí pokuta a exekuce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
30.1.23 20:10

V naší obci je poplatek zrušen, čili neplatíme. Dřív to bylo strašných 70!! korun za jeden kousek. V Praze jsem platila 1200 a fakt by mě nenapadlo to nezaplatit :roll:
Nevím, jestli se za to dává pokuta. U nás jsou neplatiči jmenovaní ve zpravodaji. Žijeme na venkově, ta ostuda by se mi za 140 kč (2 psy) fakt vyplatila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
30.1.23 20:13

Platili jsme dokud poplatek město samo, ani nevím proč, nezrušilo.

Příspěvek upraven 30.01.23 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
30.1.23 20:13

Ano, platim. Stejne tak jako jine poplatky. Platime 200 za rok. Ve meste jsme platili 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
30.1.23 20:15
@Fiducia píše:
V naší obci je poplatek zrušen, čili neplatíme. Dřív to bylo strašných 70!! korun za jeden kousek. V Praze jsem platila 1200 a fakt by mě nenapadlo to nezaplatit :roll:
Nevím, jestli se za to dává pokuta. U nás jsou neplatiči jmenovaní ve zpravodaji. Žijeme na venkově, ta ostuda by se mi za 140 kč (2 psy) fakt vyplatila :pankac:

U nás prosím Tě 100 za psa a rok.
Ty tři kila mě fakt nezruinují, si myslím, ať už je obec použije na cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
30.1.23 20:15

Ok díky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
30.1.23 20:22

Platim za dva psy v Brne necele 4 tisice za rok, dostavam teda za kazdeho rulicku sacku :lol: Jinak to neni nikde videt, kose nepribyvaji (u parku, kde bydlime, dokonce zredukovali pocet kodu ze 4 na 2) a sacky tu taky nejsou k dispozici. :nevim: Ale vetsina nadtedti sbira.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
30.1.23 20:26

Jo platime, tech 170 kc za dva psy neni nic hrozneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
30.1.23 20:30
@sirikit píše:
U nás prosím Tě 100 za psa a rok.
Ty tři kila mě fakt nezruinují, si myslím, ať už je obec použije na cokoli.

Platila jsem dvě stě za jednoho psa a platila bych v pohodě dál, ale zrušeno. Taky si myslím že to nikoho nezruinuje. Co vím, tak se to rušilo v návaznosti na povinné čipování psů, tedy aspoń myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.1.23 20:32

Ano, samozřejmě. U nás se platí směšná 100,– za psa na rok. Koše a sáčky pro psí kamarády u nás jsou v mnoha ulicích. My je nevyužíváme. Doufám, že to tak zůstane.
Jsem strašně ráda, že náš miláček úžasný nechává vše na zahradě 🙏. Že naše procházky jsou na prázdno. Obvykle cvrká doma, než jdeme a znovu cvrká, až se vrátíme. To druhé taky. A jsem za to šťastná. Odmítám sebou tahat na procházky lopatu 🙈 ✌️. Je solidární k páníčkům. Na zahradě se to spacifikuje snadněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný