Platný termín porodu

Anonymní
9.11.21 18:24

Platný termín porodu

Ahoj, jakym terminem se mam ridit?
Podle posledni MS bych mela rodit 6. 5., podle prvniho UTZ 16. 5. a podle screeningu 14. 5.
V prukazce mam oba terminy (podle MS i podle prvniho UTZ) a jelikoz v Praze se musite registrovat do porodnice v 14+0, tak jsem z toho zmatena a nevim, jaky termin mam porodnici teda zadat.
Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35826
9.11.21 18:31

Podle screaningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
9.11.21 18:32

Ridila bych se podle screeningu, ten urci termin nejpresneji. Takze 14. 5. Samozrejme to neznamena, ze ten den porodis. Ale je to dulezite treba pro pripad hroziciho predcasneho porodu - at vis, jak moc je mimco nedonosene.

A co se tyka registraci do prazskych porodnic, tak tam je to jedno - proste v den provadeni registrace musis byt aspon 14 + 0 podle PM nebo UZ. A jeste poznamka - treba do Podoli se muzes zaregistrovat na svuj termin (dle MS nebo UZ) +- 7 dni (jen musis dodrzet to pravidlo, ze v den registrace jsi aspon 14 + 0). Takze kdyz ti to jeden den nevyjde, proste se kapacita vycerpa driv, nez stihnes udelat svoji registraci, tak to muzes zkusit dalsi dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.11.21 18:34

Ze screeningu.
Je super, ze je to ten pozdejsi, nebudou te zbytecne brzy nutit do vyvolavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.11.21 18:41

Podle screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 18:43

Takze jestli to chapu spravne je tehotenstvi o dva dny mladsi, takze se muzu i o ty dva dny driv zaregistrovat? Protoze puvodne 14+0 jsem mela byt v pondeli 15. 11., takze to bude v sobotu 13. 11.? Ja se omlouvam, je to moje prvni tehotenstvi a nevedela jsem, jaka veda to je :D.

• Citovat
  • Upravit
1711
9.11.21 18:46
@Anonymní píše:
Takze jestli to chapu spravne je tehotenstvi o dva dny mladsi, takze se muzu i o ty dva dny driv zaregistrovat? Protoze puvodne 14+0 jsem mela byt v pondeli 15. 11., takze to bude v sobotu 13. 11.? Ja se omlouvam, je to moje prvni tehotenstvi a nevedela jsem, jaka veda to je :D.

Ano, přesně tak. Registruj se toho 13.11. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
9.11.21 19:02

Podle screeningu v minulém těhotenství jsem měla termín taky později podle screeningu než podle ms na gynde to počítali podle toho screeningu a nakonec jsem podle toho rodila 39+0 teď jsem zase těhotná a zase se řídí stejně akorát tentokrát mám podle screeningu a ms jenom den rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí