Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ridila bych se podle screeningu, ten urci termin nejpresneji. Takze 14. 5. Samozrejme to neznamena, ze ten den porodis. Ale je to dulezite treba pro pripad hroziciho predcasneho porodu - at vis, jak moc je mimco nedonosene.
A co se tyka registraci do prazskych porodnic, tak tam je to jedno - proste v den provadeni registrace musis byt aspon 14 + 0 podle PM nebo UZ. A jeste poznamka - treba do Podoli se muzes zaregistrovat na svuj termin (dle MS nebo UZ) +- 7 dni (jen musis dodrzet to pravidlo, ze v den registrace jsi aspon 14 + 0). Takze kdyz ti to jeden den nevyjde, proste se kapacita vycerpa driv, nez stihnes udelat svoji registraci, tak to muzes zkusit dalsi dny.
Ze screeningu.
Je super, ze je to ten pozdejsi, nebudou te zbytecne brzy nutit do vyvolavani.
Takze jestli to chapu spravne je tehotenstvi o dva dny mladsi, takze se muzu i o ty dva dny driv zaregistrovat? Protoze puvodne 14+0 jsem mela byt v pondeli 15. 11., takze to bude v sobotu 13. 11.? Ja se omlouvam, je to moje prvni tehotenstvi a nevedela jsem, jaka veda to je
.
@Anonymní píše:
Takze jestli to chapu spravne je tehotenstvi o dva dny mladsi, takze se muzu i o ty dva dny driv zaregistrovat? Protoze puvodne 14+0 jsem mela byt v pondeli 15. 11., takze to bude v sobotu 13. 11.? Ja se omlouvam, je to moje prvni tehotenstvi a nevedela jsem, jaka veda to je.
Ano, přesně tak. Registruj se toho 13.11. ![]()
Podle screeningu v minulém těhotenství jsem měla termín taky později podle screeningu než podle ms na gynde to počítali podle toho screeningu a nakonec jsem podle toho rodila 39+0 teď jsem zase těhotná a zase se řídí stejně akorát tentokrát mám podle screeningu a ms jenom den rozdíl
Ahoj, jakym terminem se mam ridit?
Podle posledni MS bych mela rodit 6. 5., podle prvniho UTZ 16. 5. a podle screeningu 14. 5.
V prukazce mam oba terminy (podle MS i podle prvniho UTZ) a jelikoz v Praze se musite registrovat do porodnice v 14+0, tak jsem z toho zmatena a nevim, jaky termin mam porodnici teda zadat.
Dekuji.