Platové tabulky úředníků a sociálních pracovníků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9805
19.1.19 09:30

@aledud dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
19.1.19 09:36

A nevím jak máte postavenou tu smlouvu, ale u nás jsou třeba zdravotní sestry vykonávající práci bez dohledu, ale jelikož nemají 100% vyplněný čas zdravotními úkony, tak dělají i pracovnice v sociálních službách, ale plat mají 100% jako zdravotní sestry. Smlouvu mají jako zdravotní sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
19.1.19 10:36

@aledud pracovnice - s plným uvazkem, kdy 0,5 pracovního uvazli bude vykonávat funkci sociální pracovnice a 0,5 uvazku funkci na úseku matriční agendy.. Takhle to mám ve smlouvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
19.1.19 10:38

Tak ano 50 na 50 plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
19.1.19 11:03

@aledud zkusim v pondělí jít za tajemníkem.. A uvidím do jakých míst mě pošle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
19.1.19 11:21

To určitě zajdi, akorát jak jsem se párkrát přesvědčila - potřebovala jsem radu ohledně pracovního práva, exekucí… tak právníci na městě katastrofa, tajemník jak by smet - neuměli ani řešit zástup za mateřskou - potom se jim tam holky nahromadily, jelikož jim přešly z doby určité na neurčitou - stále jim přidělovali práci i po skončení! Takže já se přiznám, že radši studuju v zákonech popř. se pídím u kolegyň v jiných p. o. Jinak dobře umí poradit Petr Woff na webokách kuní síla odkaz na plat - má tam poradnu - tam taky hodně čerpám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
19.1.19 13:02

@aledud také jsem se přesvědčila, že nás tajemník vi kulový.. Holky z pecovaku měli být od rok 2018 ve vyšších platových třídách, kdybych teď nevyplnovala výkaz a nevolsli z ministerstva, tak se nic neví.. Bohužel i příspěvek za vedení je u nás na městě zalostny.. Paní má pod sebou 5 lidi a má 1500,–..proste nikdo nic nemění.. Děkuji za odkaz na webový, taky si to chci právě nejdřív nastudovat než někam půjdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
19.1.19 13:09

Jo příplatky za vedení jsou u nás ve stejné výši :lol: , všude stejné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.1.19 13:25

@gargamelinka - jen tak pro zajímavost, v jaký plat. třídě jsou ty pečovatelky? Abych porovnala s náma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
19.1.19 17:06

@PetraJ teď už ve 4.platove třídě.. Byly do teď ve 3.platove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
19.1.19 17:14

U nás jsou v 5, všichni jsou klíčovými pracovníky. Vy nemáte žádné klíčové pracocníky - kdo ptom dělá individuální plány - vy jako soc. pracovnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
20.1.19 07:28

@aledud všechny dělají indivindy.. Já už na to nemám, ve vedlejší vesnici jsou taky v 5.a vedoucí pečovatelka v 6.

U nás mohou být rádi, že jsou ve 4.kdybych na to dle výkazu nepřišla, tak tajemník nevěděl že se měnil vloni katalog prací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.1.19 08:06
@gargamelinka píše:
@PetraJ teď už ve 4.platove třídě.. Byly do teď ve 3.platove..

Tak to je hnus, to nechci vidět ty jejich výplaty. :cert: My máme 5-7, podle vzdělání. Sedmičky maj ty s maturitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
20.1.19 08:17

@PetraJ Tak ve statní správě se odměňuje ne podle vzdělání, ale podle náplně práce. V 7 platové třídě jsou už nějací koordinátoři (u nás ji měla vedoucí služby) a to si teda nedovedu představit více než jednoho na pracovišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.1.19 14:59
@aledud píše:
@PetraJ Tak ve statní správě se odměňuje ne podle vzdělání, ale podle náplně práce. V 7 platové třídě jsou už nějací koordinátoři (u nás ji měla vedoucí služby) a to si teda nedovedu představit více než jednoho na pracovišti.

Tohle je náplň práce pro pracovníka v soc. službách v 7. třídě. My tohle všechno normálně děláme.

7. platová třída

Fixace získaných hygienických, společenských a pracovních návyků u mentálně postižených klientů (základní výchovná nepedagogická činnost).
Rozvíjení pracovních návyků, pracovní aktivity a individuální manuální zručnosti klientů. Zajišťování materiálu a pomůcek pro pracovní výcvik klientů. Provádění speciálních pracovních postupů a používání nástrojů, pracovních pomůcek a různých materiálů (základní výchovná nepedagogická činnost).
Zajišťování zájmové a kulturní činnosti v zařízeních sociálních služeb (základní výchovná nepedagogická činnost).
Vyhledávání, organizování a provádění volnočasových aktivit zaměřených zejména na rozvíjení osobnosti, zájmů, znalostí a tvořivých schopností klientů formou výtvarné, hudební, dramatické nebo pohybové výchovy (základní výchovná nepedagogická činnost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat