Práce v Datartu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18001
18.1.19 18:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.1.19 11:52

Dělal tam manžel. Když donesl domů 15-16k čistého, byl rád, třeba před Vánoci tam byl pořád, výplatu to neovlivnilo. Jedeš podle rozpisu směn. Přímou vedoucí a kolegy měl v pohodě, vyšší vedení firmy nic moc. K bonusům k výplatě musel splnit určitý počet služeb zákazníkům - vecpat prodlouženou záruku, okamžitou výměnu a podobně. Teď už nevím, jestli jen za sebe nebo to museli plnit jako prodejna. Chtěli po nich prodej určitého zboží, ne to, co by bylo nejlepší pro zákazníka, ale co určilo vedení. Před rokem skončil, teď se kope do zadku, že to neudělal dřív. Možná už ty informace není úplně aktuální.
Prosím anonym nebo smazat, detailní rozebírání poměrů ve firmě.

• Citovat
  • Upravit
970
19.1.19 20:57
@Anonymní píše:
Dělal tam manžel. Když donesl domů 15-16k čistého, byl rád, třeba před Vánoci tam byl pořád, výplatu to neovlivnilo. Jedeš podle rozpisu směn. Přímou vedoucí a kolegy měl v pohodě, vyšší vedení firmy nic moc. K bonusům k výplatě musel splnit určitý počet služeb zákazníkům - vecpat prodlouženou záruku, okamžitou výměnu a podobně. Teď už nevím, jestli jen za sebe nebo to museli plnit jako prodejna. Chtěli po nich prodej určitého zboží, ne to, co by bylo nejlepší pro zákazníka, ale co určilo vedení. Před rokem skončil, teď se kope do zadku, že to neudělal dřív. Možná už ty informace není úplně aktuální.
Prosím anonym nebo smazat, detailní rozebírání poměrů ve firmě.

Děkuji. Takže nic moc… No uvidím, existuje zkušební doba. Myslela jsem, že peníze jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.26 07:28

Jaké jsou podmínky teď rok 2025/2026? V inzerátu jsou uvedeny platy většinou 30-60 tisíc ale na smlouvě je pak minimální plat 22 400 Kč při 12 h směnách krátký/dlouhý týden. Vypadá to jako práce, kde se člověk nepředře, když to nebude brát vážně s jejich cílem prodeje. Četla jsem diskuze a recenze a vše je staré, tak mě zajímají nové zkušenosti. Přijde mi hrozný 12 h krátký/dlouhý týden pro work life balance, navíc když rozpočítám minimální mzdu na počet hodin za měsíc, tak to vychází 137 Kč/h za to nechce nikdo dělat dnes.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.26 13:07
@Anonymní píše: Více

Mají ten plat složený s mnoha položek, takže těch 30 ti to nakonec hodí. Ten krátký dlouhý týden je hrozný, občas ti tam přidají ještě jednu směnu v měsíci navíc nebo nějaké školení. Školení tam ještě probíhají každý týden on line. O každém výrobku abys věděla první, poslední a pořád také trénují prodejní dovednosti. Chodí tam mystery shopper, pokud nevyhovíš na dost procent, tak ti strhnou peníze. Jinak se ale nepřetrhneš, ale práce snů to také není. Nejhorší to je jako asi v každém obchodě před Vánoci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat