Plavání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
15.8.05 08:50

Plavání

Ahojky, mám chlapečka 4 roky a letos jsem zjistila,že jsme zřejmě propásli ten věk,kdy se má dítě naučit nebát vody. Mám strach,aby se nebál už pořád,ráda bych aby se plavat naučil…nevíte jak na to?Děkuju za odovědi Nancy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
15.8.05 09:24

Nancy a co se přihlásit do nějakého dětského „plavacího“ klubu, kde jsou zkušené instruktorky? Plave se určitě nejen s miminky, ale i se staršími dětmi. Já chodím v Praze do Juklíku a vím, že pro větší děti tam je velký bazén.
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
15.8.05 12:56

Ahoj Nancy,
taky záleží jaké máš ve svém okolí možnosti, ale určitě bych se toho nebála… já sama se naučila plavat taky až později - kolem školního věku a až na potápění mám vodu docela ráda :) a naše treperenda bude po mě - ve vodě dovádí jako čertík, ale hlavu pod vodu nestrčí :D

hlavně na něj nepospíchej a užívejte si to oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
15.8.05 14:41

Ahoj Nancy,
jsme na to úplně stejně jako Markmark. Za nás žádné plavecké kluby nebyly. Plavat jsem se naučila taky někdy kolem začátku školy. Do té doby jsme jezdili k rybníkům, k moři a do bazénů jen tak na cachtačku. Plavání miluju, tobogány i potápění, ale neumím to tak, aby mi nenateklo do nosu. :cry: S Lucy jsme začali plavat v 5 měsících. Vodu miluje, je v ní jako doma. Ale potopit se? Ani náhodou. To fakt nesnáší. Myslím si, že člověk buď vodu miluje nebo ne a nezáleží na tom, kdy začne s plaváním. Lucy se taky možná jednou začne potápět a ani mi moc nevadí, že teď nechce. Nenutím ji, aby z toho neměla trauma. Tak si to užívejte a uvidíš, že bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí