Plavání batolat - bez nebo s plenkami...

244
20.12.10 15:28

Plavání batolat-bez nebo s plenkami...

Ahojte,měla bych takový dotaz.U nás bude nově otevřen aquapark,s rocni dcerou se chystame ho navstivit.Premyslela jsem jak to je u batolat s plenkama,jsou bez plenek,a když se vyčůrají,tak se vyčůrají nebo třeba aquapark vyžaduje u batolat ty pleny co se prodávají na plavání nebo-li koupání???děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
20.12.10 15:38

Nevim, jak kde, ale nas do bazenu pustili jen s plavaci plinou. Taky je tam prodavali. Deti to mely mit povinne do tri let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
20.12.10 15:44

tak jsem si myslela že by to tak nějak mohlo být,že ikdyž ty pleny budou chtít,tak je tam budou i prodávat.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
20.12.10 15:52

Ty pleny nejsou kvůli čůrání (úniku moči do vody žádná z těch plen nezabrání), ale kvůli „uniknutí“ bobíka. Takže by mělo stačit, kdyby malá měla plavečky s gumičkou kolem nohou.
Už jsem zažila, kdy v dětském bazénku plavalo hovínko :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 16:05

Nekde staci plavky, po nas chteli plinu, zkoumali, i kolik je prostrednacce (mela tri a pul, tak mohla jit v plavkach). Je to fakt, ze kvuli hovnousovi, ono to curani se jaksi neohlida u nikoho, ze jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
20.12.10 17:05

Lucky-neodolala jsem a mrkla od kud jsi,pac u nas se taky otvira bazen :wink: -no to je jasny,kdyz jsem taky z UH,ze :mrgreen: .
Chodim i na miminci plavani,zrovna dnes jsem koncila vanicky a po novem roce jdem do noveho bazenu.Objednavala jsem plavecky(latkove s pul vrstvou).
I na starem bazenu jsme chodili se starsim s latkovkou od pul roku,ale prodavali i latkove i jednorazove plavaci u vchodu..predpokladam,ze to tak bude i ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.12.10 17:32

Ja se nikde nikdy neptala a plavali jsme od pul roka s normal plavkami, jen meli gumicky kolem nozicek. Prodavali je u nas v plaveckem kurzu, tak uz jsme u nich zustali. Ale nemumim si predstavit, ze jde 2,5r kluk, co uz pliny nema, do bazenu s plenou. 8-o :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
20.12.10 17:55

ja jsem jeste chtela..ze jsem nekde cetla,ze z tech jednorazovek jde do vody nejaky sajrajt,ze je uz v nekterych plaveckych kurzech zakazujou a vyzaduji pouze normal plavky..
ale to se toho naseho noveho aquaparku netyka :wink: ,myslim,ze tam to bude jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
20.12.10 18:30

Ahoj,já tedy chodím plavat s malým,a používáme jednorázové plavky,a nikdo nic nenamítal,a i je používá dost maminek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 20:35
momi33 píše:
Ahoj,já tedy chodím plavat s malým,a používáme jednorázové plavky,a nikdo nic nenamítal,a i je používá dost maminek…

Na kojeneckych plavanich jsou vitanejsi plavky. V nekterych normalnich bazenech ale muzou vyzadovat plinu (a to az do tech tri let, taky jsem koukala 8-o ..holka je od dvou a ctvrt bez plen)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
20.12.10 23:33

Myslím že to hodně záleží na tom bazénu. U nás vyžadují plavací plínu. Ale prodávaj je tam po kusech, že si nemusíš kupovat celé balení :palec:

• Citovat
  • Upravit
328
21.12.10 12:36

Od narození plaveme v bazénu a máme ty plavečky s gumičkama u nohou a igelitem uvniř zašitý vnitřní a vnější látkou(plavkovinou). Ještě nikdy se mi nevykadil do vody, prostě na to neměl čas. Dneska mu je rok a půl a nikdy jsme nepoužili plenk do vody, v podstatě máme plavky na stejném systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.12.10 11:34

všem děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie