Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,měla bych takový dotaz.U nás bude nově otevřen aquapark,s rocni dcerou se chystame ho navstivit.Premyslela jsem jak to je u batolat s plenkama,jsou bez plenek,a když se vyčůrají,tak se vyčůrají nebo třeba aquapark vyžaduje u batolat ty pleny co se prodávají na plavání nebo-li koupání???děkuji za odpovědi
Nevim, jak kde, ale nas do bazenu pustili jen s plavaci plinou. Taky je tam prodavali. Deti to mely mit povinne do tri let.
tak jsem si myslela že by to tak nějak mohlo být,že ikdyž ty pleny budou chtít,tak je tam budou i prodávat.díky
Ty pleny nejsou kvůli čůrání (úniku moči do vody žádná z těch plen nezabrání), ale kvůli „uniknutí“ bobíka. Takže by mělo stačit, kdyby malá měla plavečky s gumičkou kolem nohou.
Už jsem zažila, kdy v dětském bazénku plavalo hovínko ![]()
Nekde staci plavky, po nas chteli plinu, zkoumali, i kolik je prostrednacce (mela tri a pul, tak mohla jit v plavkach). Je to fakt, ze kvuli hovnousovi, ono to curani se jaksi neohlida u nikoho, ze jo ![]()
Lucky-neodolala jsem a mrkla od kud jsi,pac u nas se taky otvira bazen
-no to je jasny,kdyz jsem taky z UH,ze
.
Chodim i na miminci plavani,zrovna dnes jsem koncila vanicky a po novem roce jdem do noveho bazenu.Objednavala jsem plavecky(latkove s pul vrstvou).
I na starem bazenu jsme chodili se starsim s latkovkou od pul roku,ale prodavali i latkove i jednorazove plavaci u vchodu..predpokladam,ze to tak bude i ted.
Ja se nikde nikdy neptala a plavali jsme od pul roka s normal plavkami, jen meli gumicky kolem nozicek. Prodavali je u nas v plaveckem kurzu, tak uz jsme u nich zustali. Ale nemumim si predstavit, ze jde 2,5r kluk, co uz pliny nema, do bazenu s plenou.
![]()
ja jsem jeste chtela..ze jsem nekde cetla,ze z tech jednorazovek jde do vody nejaky sajrajt,ze je uz v nekterych plaveckych kurzech zakazujou a vyzaduji pouze normal plavky..
ale to se toho naseho noveho aquaparku netyka
,myslim,ze tam to bude jedno.
Ahoj,já tedy chodím plavat s malým,a používáme jednorázové plavky,a nikdo nic nenamítal,a i je používá dost maminek…
momi33 píše:
Ahoj,já tedy chodím plavat s malým,a používáme jednorázové plavky,a nikdo nic nenamítal,a i je používá dost maminek…
Na kojeneckych plavanich jsou vitanejsi plavky. V nekterych normalnich bazenech ale muzou vyzadovat plinu (a to az do tech tri let, taky jsem koukala
..holka je od dvou a ctvrt bez plen)
Myslím že to hodně záleží na tom bazénu. U nás vyžadují plavací plínu. Ale prodávaj je tam po kusech, že si nemusíš kupovat celé balení ![]()
Od narození plaveme v bazénu a máme ty plavečky s gumičkama u nohou a igelitem uvniř zašitý vnitřní a vnější látkou(plavkovinou). Ještě nikdy se mi nevykadil do vody, prostě na to neměl čas. Dneska mu je rok a půl a nikdy jsme nepoužili plenk do vody, v podstatě máme plavky na stejném systému.