Můj malý syn mě fackuje

Anonymní
18.12.10 22:04

Muj maly syn me fackuje

ahoj vsem. Pisu anonymne protoze se za svuj problem stydim a je mi trapne.
Muj 2.5lety chlapecek me dost casto boucha a fackuje. Kdyz mu neco zakazu, neposlechne a pokud zvysim hlas (nekricim), zacne me fackovat. Ja mu oddelavam ruce a rikam ze se to nedela, bit se nesmi a on pokracuje. Placnu mu po ruce a on chytne hysterak a mlati o to vic. Ja uz nevim co mam deĺat.
Posl.dobou me boucha za jakykoliv nejen zakaz ale kdy si zamane. Dnes jsem ho dala curat driv nez si rekl a i kdyz se vycural, proliskal a kricel ze jsem zla, ze nechtel curat.
Uz jsem bezradna, prosim poradte co mam delat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
424
18.12.10 22:11

AHoj. Tak mojí radu asi nebudeš chtít slyšet a čekám, že mě tu odsoudí, ale já bych mu jednoduše nařezala zadek. Přeci musí vědět, kdo je autorita a kdo má poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
18.12.10 22:13

no popravdě to bych se už taky neudržela a jeho zadeček by pocítil moji ruku a možná i vickrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
18.12.10 22:15

ja jsem taky matka cinu, takze bych mu ji liskla hned zpatky, tohle se proste nesmi. Maminka je Buh a hotovo :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
18.12.10 22:17
jizvíková píše:
ja jsem taky matka cinu, takze bych mu ji liskla hned zpatky, tohle se proste nesmi. Maminka je Buh a hotovo :andel: .

to je moc hezky řečeno :maminka je Buh a hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.12.10 22:18

Tak moje rada asi taky nebude košér, ale malý mi jí taky vrazil a já mu jí vrátila :oops: Už to neudělal.

Jinak, ještě jsem zaslechla něco o metodě pevného obejmutí. Něco na ten způsob, že jak se začne zase vztekat, tak si k němu dřepneš, ruce mu dáš podél těla, pevně ho přivineš k sobě, mezi kolena stiskneš jeho nohy a držíš tak dlouho, dokud nebude úplně „vláčný“. Může to prý trvat i půl hodiny, kdy vztek narůstá, než se opravdu uklidní. Ale určitě si nech poradit od někoho, kdo to zkusil (já ne, jen vím, že to existuje), aby jsi nenapáchala víc škody než užitku.

EDIT: ještě jsem si vzpomněla, že celou dobu na něj klidným hlasem mluvíš. Něco ve smyslu…my to spolu zvládneme, mám tě ráda apod.

Příspěvek upraven 18.12.10 v 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.12.10 22:18

Ahoj ,já sm tyto zkušenosti nemám.Ale mje kamaradka měla se synem v podobném veku taky tyto problemy.Prostě jí to vracel.Zjistila,že fyzické tresty na něho neplatily.šla tedy na to psychicky a ono to pomohlo,ale taky s toho asi časem vyrostl.Ale vím,že to nenechala jen tak a denodene to rešila.A chlapec je poslušný.A tyto problemy vymyzely.Jo a nemaš se za co stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
18.12.10 22:19

Ahoj! Proutek je lepši, má u nas v obyvaku svoje místo a v ložnici máme druhý,stáčilo použít jen jednou. Pak už jen stačí říct: Páne Proutku, co vy na to?.. A hned všechno funguje. Chlapec zkoumá hranice a dokud nenarazi…

• Citovat
  • Upravit
1938
18.12.10 22:36

Syn mi kdysi taky vrazil. Bylo to necekane a ja nez si cokoliv uvedomila, okamzite jsem mu ji vratila taky. Oba jsme z toho byli prekvapeni a uz to neudelal.

Jak holky radi, pevne obejmuti ucinkuje u zuriciho ditka. Syn zkousi tvoje hranice, doporucuji to zarazit do nejrychleji. Odstrasujici priklad mam u synovce, kdy byl nepricetny jak rikas, za to ze ho das driv vycurat, proste za blbost. Musim rict, ze segra toho byla hooodne vyrizena, tyhle sceny ji delal ve skolce pro louceni a to ji neliskal, jen psychicky terorizoval. Ja, kdyz me syn nejak zlobi ho dam do jine mistnosti nebo jen za futra a muze prijit, az bude zase hodnej chlapecek. Bit jsem zkousela, ale nic to neresilo a navic, rekla bych, ze u tohoto pripadu si rekne, maminka me bije, ja muzu taky. Ale ulevis si tim hodne, to zase jo :-D Mozna zkus jednou zarvat, ze tudy tedy ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.10 22:45

tak dneska na tom zachode jak me liskal jsem mu na tu holou prdku jednu dala, oblikla ho a sla do kuchyne. On brecel na chodbe, ja v kuchyni. Za 5min jsem vymekla a jdu ke dverim a rikam mu - broucku, prestaneme se uz zlobit, pojd za mnou a on me vystrcil ze dveri at jdu pryc. Pritom me celou dobu volal…

• Citovat
  • Upravit
424
18.12.10 22:45

Jo taky jsme jako měli doma rákosku na skříni, taťka říkal : že vytáhnu Anču? ale ve skutečnosti tam žádná nebyla, přesto to fungovalo. Naštěstí jsme neměli se synem zvláštní problémy, měl respekt a znal hranice a když se nechoval hezky, musel do svýho pokoje a nevylézt, dokud ne neuklidní nebo neomluví. Ony děti rády obecenstvo a když jsou v místnosti samy, jaksi to postrádá smysl dělat scény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.10 22:50

domluva efekt nema, poradnej pleskanec taky ne, mozna ten proutek..? Nebudu pak matka tyranka? Boze ja jsem uplne v prcicich z toho.
Metoda pevneho obejmuti - nevim jestli bych to tak dlouho vydrzela

• Citovat
  • Upravit
4999
18.12.10 22:53

Anonymní, mám to doma podobné jako ty, někdy to malýmu vrátím, někdy ne, podle razance. Ale vždy ho pošlu do pokoje, ať se tam zavře a přijde až se bude chovat normálně. To jediné zabírá, malej se tam vyřve, uklidní a pak je jak vyměněnej, přijde usměvavej a v klidu. Takže u nás zabírá jedině a spolehlivě ten pokojík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424

Pevný obejmutí se používá tam , kde jde o záchvat vzteku,a le tohle podle mě tak není. A nejsi žádná tyranka. Copak jsme všichni občas nedostali na zadek a neměli respekt z rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264

Jsem stejného názoru jako většina. POkud by mě bouchl, plácla bych ho taky.
Sice spousta lidí řekne, že je to nesprávný, protože pokud chci, aby mě nebil, tak ho taky nesmím bít, ale já žiju v tom, že máma a táta jsou rodičové a mají mít nějakou autoritu. Kamarádský vztah se svým dítětem mít můžu, ale musí to mít své hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí