Plavání kojenců - Liberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3588
14.2.11 11:24

Plavání kojenců liberec

Ahoj holky,
chtěla bych začit s našim prckem plavat v bazenu. uz mame za sebou nekolik lekci doma ve vane. a uz je na case prejit do virivky. kde jste plavaly vy a jak jste byli spokojene? a jak je to s temi kurzy? jde se prihlasit jeste ted? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
14.2.11 11:28

Ahoj, my chodili do Lva (www.janaverjazkova.cz), a hrozně záleží, která plavčice kurz vede. My chodili v neděli a střídali se dvě. Jedna byla naprosto úžasná (Eva Vejražková)a druhá pro mě nic moc…ale my máme paličatou holčičku, která si chce dělat do chce a fakt nechápala, proč by měla dělat to nebo něco jinýho, což - resp.důvod proč brečí poznala jen plavčice Eva, ale ta druhá vůbec ne, a přišlo mi, že jí to je i jedno :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.2.11 11:33

aha a nevis jestli tam jde jit na zkusebni hodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
14.2.11 11:34

tak to nevím, ale tenhle víkend byla druhá lekce právě běžícího kurzu, takže si budete muset počkat. Nebo se domluvit na zaplacení samostatný lekce, když třeba vypadne někdo z plavací dvojice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.2.11 11:36

ja prave nevim kdy ty lekce zacinaj a koncej, jestli uz jsme neco nepropasli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
14.2.11 11:49

Taky jsme chodily do Lva a naprosta spokojenost.Hlavne ty lekce probihaji ve dvou - dve deti + maminky.V bazenu jich je ve virivce snad deset a urcite se lektorka nevenuje tak individualne detem,jako ve Lvu.Ale je fakt,ze jsme taky zazily vice lektorek a ne s kazdou to bylo tak super.
Myslim,ze urcite je mozny se domluvit a na hodinu se jit podivat,jak probiha.

Ale urcite si bude muset pockat na zacatek novyho kurzu,jestli ten stavajici ted zacal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.2.11 11:50

v plaveckym bazenu pisou , ze se plave po 4 v jedne virivce coz se mi nezda tak moc. psala jsem tam maili tak vubec uvidim jestli se budeme moct pripojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
14.2.11 11:51

Vzdycky probiha kurz ty dva mesice,je to 10 lekci.Ale tak je to myslim vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
14.2.11 11:53

Po 4,jo? 8-o No ja tam sla nekolikrat kolem a bylo jich tam urcite mnohem vic teda :nevim:

Nam vy Lvu vyhovovalo i to,ze v ty virivce plavaly jen deti a sem tam nejaky ten hotelovy host.Voda mnohem mene chlorovana,nez v bazenu atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.2.11 11:55

no psali to na jejich strankach , ja se na to jeste zeptam. nechtela bych , aby tam byli vic 4 deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
14.2.11 12:00

Ja verim,no nerada bych kecela :-D ,ale prislo mi,ze je jich plna virivka.

No celkove mi prislo,ze za stejne penize je to ve Lvu na lepsi urovni.Krasny prostredi,i to zazemi tam,vic soukromi,źadny cekani na sprchu..no ale koncim s tim lobovanim :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
14.2.11 12:02

hlavně teď v zimě by mělo mimčo kvůli aklimatizaci alespoň 30 minut počkat, než jdete ven - a v bazenu jsou nějaký ty časový limity, do kdy musíš opustit šatnu - moc si to tam nedokážu představit. Asi je to o zvyku, ale ve lvu to je pohodička, vždycky jsme v klidu nakojili, nakrmili,poseděli a pak tepr šli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.2.11 12:23

tedka komunikuju s pani ze lva , uz by nas mohli vzit pristi tyden. uvidime jak se domluvime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.2.11 13:09

Ahoj, já chodím plavat do bazénu. Máš pravdu, jsme tam maximálně 4maminky a 4děti v jedné vířivce. Taky ještě instruktorka. Jsme tam moc spokojení. :palec: Chodila jsem sem i se starším synem, když byl maličký.

Ještě v Babylonu provádí plavání studio Beruška a tam jich je hodně najednou, tak 6maminek a víc. Můžeš kouknout na jejich stránky www.studioberuska.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.2.11 13:11
Neoenc píše:
hlavně teď v zimě by mělo mimčo kvůli aklimatizaci alespoň 30 minut počkat, než jdete ven - a v bazenu jsou nějaký ty časový limity, do kdy musíš opustit šatnu - moc si to tam nedokážu představit. Asi je to o zvyku, ale ve lvu to je pohodička, vždycky jsme v klidu nakojili, nakrmili,poseděli a pak tepr šli

V bazénu ten čas po plavání je, můžeš být v herničce těch 30minut. Nakrmíš, děti si i pohrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí