Plavání kojenců - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavani kojencu Ostrava
Ahoj maminky,mala ma 3 mesice,chtela bych s ni zacit chodit plavat.Neni to jeste moc brzo?A kde je nejake centrum v Ostrave?Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj,
myslím,že se v tomto věku začíná s vaničkami,ne? ![]()
Já jsem chodila do Regenerace - k Vítkovickému nádraží - hrůůůza,děs běs… ![]()
Pak do Rybičky - na Vítkovický stadion - docela dobré,ale jedna lekce jak druhá. Už jsem to znala nazpamět - ani se nedivím,že se to tam malému nelíbilo a skončili jsme,bo neskutečně řval a k bazénu měl odpor… ![]()
Ted chodíme s druhým do Plavecké školičky do Atomu (Clarion) a super!!! Zatím ani jedna lekce nebyla stejná jako druhá,hromada pomůcek, pokaždé novinka! SUPER!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem chodila s malou do atomu do plavecke skolicky,ma to moje kamaradka a je to vazne super,jen me dost vadilo,ze tam byla pomerne chladna voda ![]()
Vim ze Danca dokonce chodila domu k miminkum plavat,ale nevim jak to maji ted,zrejme bych zavolala nebo se prisla zeptat osobne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak co jsem vypozorovala,tak p. Klímová už neplave všech 5 dní a dost hodin pustila jiným lektorkám.
ALe možná se stále věnuje mladším dětem ve vaničkách naplno… ![]()
My jsme začali chodit plavat v půl roce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já chodila do regenerace několik let a byla jsem moc spokojená ale pak se to začlo horšit.. oni už tam stejně skončili a přesunulo se to někam do vítkovic kde je teplá voda a asi bych ráda k nim, vždycky mi vyšli vstříc, taky už uvažuju že by bylo fajn začít, třeba se někde potkáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KacenkaK píše:
ahoj,myslím,že se v tomto věku začíná s vaničkami,ne?
Já jsem chodila do Regenerace - k Vítkovickému nádraží - hrůůůza,děs běs…
Ted chodíme s druhým do Plavecké školičky do Atomu (Clarion) a super!!! Zatím ani jedna lekce nebyla stejná jako druhá,hromada pomůcek, pokaždé novinka! SUPER!!!
Pak do Rybičky - na Vítkovický stadion - docela dobré,ale jedna lekce jak druhá. Už jsem to znala nazpamět - ani se nedivím,že se to tam malému nelíbilo a skončili jsme,bo neskutečně řval a k bazénu měl odpor…
Ahoj,do toho Atomu se chodi od ktereho mesice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a mohla by jsi mi dát nějaký kontakt? a kolik to stojí? děkuji
- Citovat
- Upravit
Kdo dnes plave v Regeneraci? Chodila jsem tam se starším synem, ale to jež pár let zpátky, a vždycky to tam bylo super, hlavně zázemí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, nechci zbytečně zakládat nové téma, tak píši sem. Chodili jsme s prckem (9 měsíců) na Čapkárnu. Kurz minulý týden skončil a já bych ráda někam s bobkem někam zašla, ale nechci ho brát na chlorovaný bazén. Máte některá tip kam se dá přes léto zajít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jímá mě hrůza při představě, že dám svoje dítě do bazénu. Především holčičky by neměly chodit „plavat“ minimálně do jednoho roku kvůli infekcím. To bych teda neriskovala ani omylem. Asi jsem nemoderní matka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit