Plavání kojenců Praha 4, 10

17984
18.11.10 21:54

Plavání kojenců Praha 4, 10

Doporučte, prosím, kam chodit s miminkem plavat, nejlépe Praha 10 či Praha 4.
Chci aby bazén byl výhradně určen tomuto účelu.
Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4051
18.11.10 22:16

Pridam se, mam stejnou podminku - bazen jen pro mimi. A Prahu nejlepe 8,9. Koukala jsem a neco nasla, ale radeji si poslechnu doporuceni, kde jste spokojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
18.11.10 22:24

Kenny baby klub Praha Libuš. Chodily jsme od 3 měsíců, je to i se cvičením, líbilo se nám :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
18.11.10 22:39

Bébka: Na Praze 4 třeba na Vyšehradě (areál Jedličkova ústavu) - http://www.clubjunior.cz/…ke-kurzy.php Je tam i vířivka.

Jo ale funguje to i jako bazén pro Jedličkárnu, takže to úplně nesplňuje Tvou podmínku; pro veřejnost není.

Příspěvek upraven 18.11.10 v 22:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
18.11.10 22:41

Ahoj,
já jsem chodila se starší do Juklíka, a byla jsem tam velice spokojená ( www.juklik.cz ).
Chodila bych i s mladší, ale Dr. nám to vzhledem k jejímu zdr. stavu nedoporučila… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
18.11.10 22:45

Koukla jsem teď na jejich stránky, tak prý jsou zrovna zápisy na kursy od ledna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
18.11.10 23:48

Brontik: juklik super je ale desne drahej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
19.11.10 07:10

Taky jsem se dívala na toho Juklíka, chtěly jsme tam s malou chodit od září, ale dr. nám to zatrh kvůli zánětům v očích, ale od ledna by měly být nové kurzy tak do toho asi jdeme.

• Citovat
  • Upravit
1172
19.11.10 11:06

Baby Club Terezka, Hviezdoslavova ulice (areál polikliniky). Jsme tam moc spokojení, mají bazén se slanou vodou, plavání je zajímavé, všechno se dělá s básničkama a písničkama, Davídek to miluje:-). Mají tam i moc pěkné zázemí (herničku, jídelní židličky,..). Chodíme tam od 6-měs., předtím jsme chodili od 3.měs do Vydrýska na vaničky, to bylo taky pěkné, ale tady je to ještě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
19.11.10 16:28
peta h píše:
Baby Club Terezka, Hviezdoslavova ulice (areál polikliniky). Jsme tam moc spokojení, mají bazén se slanou vodou, plavání je zajímavé, všechno se dělá s básničkama a písničkama, Davídek to miluje:-). Mají tam i moc pěkné zázemí (herničku, jídelní židličky,..). Chodíme tam od 6-měs., předtím jsme chodili od 3.měs do Vydrýska na vaničky, to bylo taky pěkné, ale tady je to ještě lepší.

Na to jsem taky koukala na netu a líbilo se mi to, tak zkusím zavolat nebo se pojedu podívat, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
17.3.11 11:25

AHoj,my chodíme do Kenny a jsme tam moc spokojení. Plavat můžeš buď jednou, nebo dvakrát týdně a je to i se cvičením.Chodíme na Libuš, ale jsou i v Modřanech.Příjemné prostředí a milé tety…-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
11.10.11 13:06
xxLeninka píše:
AHoj,my chodíme do Kenny a jsme tam moc spokojení. Plavat můžeš buď jednou, nebo dvakrát týdně a je to i se cvičením.Chodíme na Libuš, ale jsou i v Modřanech.Příjemné prostředí a milé tety…-)

Zkusím oživit tuto diskuzi… plavání v okolí Prahy 6? A samozřejmě vaše zkušenosti? Asi lepší počkat až do toho půl roku, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanicaki
6.3.13 19:30

Ahojky, také bych chtěla začít chodit plavat s prckem. Ale v poslední době slyším jen chválu na Kenny, a to z nezávislých zdrojů. Tak doufám, že tak malému bude líbit. :)

• Citovat
  • Upravit
2154
25.7.13 12:44

Oživuji diskusi - prosím, poradte, kam chodit s 6m mimčem od září, nejlépe P10 (bydlíme vedle Uhříněvsi) a můžu chodit jen o víkendu. Samozřejmě asi nic moc drahého :) Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
25.7.13 14:04

@krťousová svět dětí v říčanech o víkendu kurzy nemá, tak se dá jen pronajmout bazén na hoďku. A finančně to tam není nic levného, nebo alespoň nebývalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí