Plavání kojenců Praha 4, 10
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání kojenců Praha 4, 10
Doporučte, prosím, kam chodit s miminkem plavat, nejlépe Praha 10 či Praha 4.
Chci aby bazén byl výhradně určen tomuto účelu.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pridam se, mam stejnou podminku - bazen jen pro mimi. A Prahu nejlepe 8,9. Koukala jsem a neco nasla, ale radeji si poslechnu doporuceni, kde jste spokojene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kenny baby klub Praha Libuš. Chodily jsme od 3 měsíců, je to i se cvičením, líbilo se nám
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bébka: Na Praze 4 třeba na Vyšehradě (areál Jedličkova ústavu) - http://www.clubjunior.cz/…ke-kurzy.php Je tam i vířivka.
Jo ale funguje to i jako bazén pro Jedličkárnu, takže to úplně nesplňuje Tvou podmínku; pro veřejnost není.
Příspěvek upraven 18.11.10 v 22:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já jsem chodila se starší do Juklíka, a byla jsem tam velice spokojená ( www.juklik.cz ).
Chodila bych i s mladší, ale Dr. nám to vzhledem k jejímu zdr. stavu nedoporučila… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukla jsem teď na jejich stránky, tak prý jsou zrovna zápisy na kursy od ledna…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem se dívala na toho Juklíka, chtěly jsme tam s malou chodit od září, ale dr. nám to zatrh kvůli zánětům v očích, ale od ledna by měly být nové kurzy tak do toho asi jdeme.
- Citovat
- Upravit
Baby Club Terezka, Hviezdoslavova ulice (areál polikliniky). Jsme tam moc spokojení, mají bazén se slanou vodou, plavání je zajímavé, všechno se dělá s básničkama a písničkama, Davídek to miluje:-). Mají tam i moc pěkné zázemí (herničku, jídelní židličky,..). Chodíme tam od 6-měs., předtím jsme chodili od 3.měs do Vydrýska na vaničky, to bylo taky pěkné, ale tady je to ještě lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
peta h píše:
Baby Club Terezka, Hviezdoslavova ulice (areál polikliniky). Jsme tam moc spokojení, mají bazén se slanou vodou, plavání je zajímavé, všechno se dělá s básničkama a písničkama, Davídek to miluje:-). Mají tam i moc pěkné zázemí (herničku, jídelní židličky,..). Chodíme tam od 6-měs., předtím jsme chodili od 3.měs do Vydrýska na vaničky, to bylo taky pěkné, ale tady je to ještě lepší.
Na to jsem taky koukala na netu a líbilo se mi to, tak zkusím zavolat nebo se pojedu podívat, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj,my chodíme do Kenny a jsme tam moc spokojení. Plavat můžeš buď jednou, nebo dvakrát týdně a je to i se cvičením.Chodíme na Libuš, ale jsou i v Modřanech.Příjemné prostředí a milé tety…-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xxLeninka píše:
AHoj,my chodíme do Kenny a jsme tam moc spokojení. Plavat můžeš buď jednou, nebo dvakrát týdně a je to i se cvičením.Chodíme na Libuš, ale jsou i v Modřanech.Příjemné prostředí a milé tety…-)
Zkusím oživit tuto diskuzi… plavání v okolí Prahy 6? A samozřejmě vaše zkušenosti? Asi lepší počkat až do toho půl roku, co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, také bych chtěla začít chodit plavat s prckem. Ale v poslední době slyším jen chválu na Kenny, a to z nezávislých zdrojů. Tak doufám, že tak malému bude líbit. ![]()
- Citovat
- Upravit
Oživuji diskusi - prosím, poradte, kam chodit s 6m mimčem od září, nejlépe P10 (bydlíme vedle Uhříněvsi) a můžu chodit jen o víkendu. Samozřejmě asi nic moc drahého
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krťousová svět dětí v říčanech o víkendu kurzy nemá, tak se dá jen pronajmout bazén na hoďku. A finančně to tam není nic levného, nebo alespoň nebývalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit