Plavání - převlíkání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lenka76
11.9.11 15:31

Plavani - prevlikani

ahoj holky,potrebuji poradit.Chci chodit plavat sama s nasi dcerou, je ji 21 mesicu.ale potrebovala bych radu,jak to zvladnout v satne. Myslim tim,kdyz vyjdeme z bazenu,tak jak to udelat se sprchou,abych ja a ani ona se nenamocily.Ted chodim z manzelem,takze nejdriv prevliknem malou,pak si ji vezme a ja se osprchuju a obliknu.Tak jsem premyslela,jak to delat,kdyz budem samy,protoze i kdybych ji nejdriv oblikla,tak za mnou skoci do sprchy a kdybych to udelala obracene tak zase budu mokra ja.Asi se blbe ptam,ale stava se mi dost casto,ze neprijdu na uplne jednoduchy postup…Jak to delate vy?diky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
11.9.11 15:35

Tak my se ve sprše namočíme obě. A pak jen zabalíme do županku(mala), ja do ručníku a jdeme do šatny se oblíkat.

• Citovat
  • Upravit
24320
11.9.11 15:37
lokofa píše:
Tak my se ve sprše namočíme obě. A pak jen zabalíme do županku(mala), ja do ručníku a jdeme do šatny se oblíkat.

Presne takhle to delam taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.9.11 15:37
kattkka píše:
lokofa píše:

Ona se docela vyřádí i v těch sprchách.

• Citovat
  • Upravit
24320
11.9.11 15:41
lokofa píše:
kattkka píše:
lokofa píše:
Ona se docela vyřádí i v těch sprchách.

My jenom v tech sprchach jsme 20minut vzdycky kdyz odchazime.Nastesti to mame neomezene takze cas nas nikam nehodni.Furt chodi a macka si to tlacitko a chce se furt mydlit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
11.9.11 15:50

my to děláme taky tak jako katka,žádná složitost ne

• Citovat
  • Upravit
65257
11.9.11 15:56

No jako holky…
vlezeme do sprchy oba,pak se zabalíme do ručníků a jdeme do šatny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
11.9.11 16:42

no jo,jenze tam kam chodim,tak je sprcha a satna dohromady,takze ji neuhlidam,aby mi tam zpatky neutekla..a podlaha je pak mokra,protoze to tece vsude…tak jsem prave koumala,jak to udelat…

• Citovat
  • Upravit
kofola3
11.9.11 18:07
Lenka76 píše:
no jo,jenze tam kam chodim,tak je sprcha a satna dohromady,takze ji neuhlidam,aby mi tam zpatky neutekla..a podlaha je pak mokra,protoze to tece vsude…tak jsem prave koumala,jak to udelat…

To se ženský co se už oblíkaj dívají na ty, co se ráchají ve sprše??

No já nevím, v našem bazenu taky není problém, aby mi tříleté dítě uteklo zpět do sprch, ale neutíká. Ví, že nesmí.

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
11.9.11 18:15

co?? To i v tom naše prdelákově o počtu 10 000 obyvatel je to lepší než ten váš bazen

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
11.9.11 18:16

Ale mna jednom koupalisti je to tak ze tam je sice jedna sprcha a dvere od saten nev im co s tim autorka myslela

• Citovat
  • Upravit
24320
11.9.11 18:44
lokofa píše:
Lenka76 píše:

To se ženský co se už oblíkaj dívají na ty, co se ráchají ve sprše??

No já nevím, v našem bazenu taky není problém, aby mi tříleté dítě uteklo zpět do sprch, ale neutíká. Ví, že nesmí.

Tak to je u nas dokonce by mohla zpet k bazenum.Ale tam uz by musela pres dvere.Kdyz jsem v satne vidim do sprch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
11.9.11 19:16

ja myslela to,ze chodim s malou do nasi posilovny,kde je i bazen,protoze to tam ma zdarma,kdyz jsem ja clenem. a jdu s ni do satny rodinny,kde je kabinka ve ktere je i sprcha,protoze v normalnich satnach je zima.tyhle rodinny jsou vic vyhraty. takze kdyz se sprchuju,tak voda tece vsude,a taky mi tam uz uklouzla,je ji 21 mesicu,a proste zatim neposloucha,ze musi stat…zajima ji vsechno. proto se ptam jak to delaji ostatni,kdyz ja se sprchuju,umyju si hlavu apod.tak ji nema kdo drzet…k bazenu pristup neni,protoze jsme zamceny v te kabince.

• Citovat
  • Upravit
1749
11.9.11 20:40

My malýmu dáváme do sprchy ( a pak i dál na cestu k bazénu ) Crocsy ( takový ty gumový boty ). Vůbec nekloužou ani když se rozběhne. Já dávám malýmu ve sprše než se umyju něco na hraní. Nejradši má konvičku nebo si vystačí s mydlinkama. Ale ostatní mamky nosí míčky, různý gumový nebo plastový plavací hračky apod. Taky prodávají tzv. vanolepky. To jsou takový pěnový postavičky, namočí se a lepí na dlaždičky nebo nějaký hladký povrch. Kubík to má ve vaně a vydrží s tím i 10 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
12.9.11 14:30

dajdula: :potlesk: jupiiiii,tohle jsem potrebovala.ja jsem asi natvrdla,a me by to nenapadlo :zed: docela me to stve,ze na nic neprijdu sama,jenom malokdy…no,jeste,ze tu je emimino… :palec: podivam se po tech botkach a koupime nejaky hracky do sprchy,a urcite to bude jednodussi a bez behani :-D
Dekuji moc!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí