Plazmalifting - vaše názory

Anonymní
14.3.23 09:31

Plazmalifting - vaše názory

Dobrý den.

Nemáte někdo zkušenosti a Plazmaliftingem? Jsou po aplikaci modřiny? Mužu jít hned do práce? :nevim:
Je to účinné?

Děkuji za reakci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tala20
14.3.23 09:42
@Anonymní píše:
Nemáte někdo zkušenosti a Plazmaliftingem? … Je to účinné?

Je vědecky dokázáno, že účinek je okamžitý a ihned patrný. Peníze klientky se ihned přesunou z jejího účtu na účet kliniky. Tento účinek je trvalý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.23 11:15

@Tala20 Tolik úsilí při napsání Vašeho příspěvku…. bylo to třeba :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.23 11:55
@Anonymní píše:
@Tala20 Tolik úsilí při napsání Vašeho příspěvku…. bylo to třeba :P

To musí bavit :zed:

• Citovat
  • Upravit
27
14.3.23 21:04
@Anonymní píše:
Dobrý den.

Nemáte někdo zkušenosti a Plazmaliftingem? Jsou po aplikaci modřiny? Mužu jít hned do práce? :nevim:
Je to účinné?

Děkuji za reakci.

Dobrý den, zrovna dnes jsem byla na druhé aplikaci. Po prvním plazmaliftingu jsem neměla žádné viditelné modřiny. Druhý den ani žádný otok. Na jedné straně obliceje se mi ale dle lékařky vytvořil nejspíše podkožní hematom a cca tři týdny jsem cítila pnutí a takový tlak. Nyní už v pořádku. Zmizely mi některé červené fleky, co mi zůstaly po chemickém peelingu. Jsem zvědavá nyní po druhé aplikaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.23 22:27

@muntajka Děkuji za reakci. A po první aplikaci spokojenost? Byla viditelná změna či nikoliv?

• Citovat
  • Upravit
27
15.3.23 01:16
@Anonymní píše:
@muntajka Děkuji za reakci. A po první aplikaci spokojenost? Byla viditelná změna či nikoliv?

Byla jsem spokojená. Na konzultaci ještě před zákrokem mi bylo řečeno paní doktorkou, že aby byl nějaký efekt, je potřeba plazmalifting provést minimálně 2× za sebou, po měsíci. Plet je prvních pár dnů celkem vypnutá a taková naducaná. To se mi líbilo, ale cca po týdnu tento efekt ustoupil. Co jsem si ale určitě všimla, je, že se mi zjemnily mírné jizvičky, které jsem měla po nepovedeném chem. peelingu a také červené skvrnky. Záleží také určitě na věku. Největší smysl má prý do 40 let, slouží jako prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.23 06:49

@muntajka tak to ještě stíhám :mrgreen: Tak tak ale ano :potlesk: Děkuji. Já mám jít v pátek. Snad nebudu já příšera

• Citovat
  • Upravit
27
15.3.23 07:30
@Anonymní píše:
@muntajka tak to ještě stíhám :mrgreen: Tak tak ale ano :potlesk: Děkuji. Já mám jít v pátek. Snad nebudu já příšera

Držím palce, dejte prosím vědět po zákroku, jestli si vzpomenete, jak jste spokojená.
Určitě budete vypadat v pohodě. Já dnes ráno po druhém zákroku opět žádný otok, jen 1 pidi modřinka po vpichu a to mám pleť opravdu hodně citlivou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.23 08:51

@muntajka určitě dám. Taky mám hodně citlivou pleť a hodně se bojím modřin. Proto jsem si dala termín na pátek. 8o

• Citovat
  • Upravit
79
15.3.23 12:37

Sestra na něm byla a efekt byl minimální, první den to měla trochu opuchlé, ale druhý den dobrý, žádná modřina nic. Ale říkala, že na další nepůjde, přišlo jí to jako vyhazování peněz. Každopádně tyto zákroky neodsuzuji a každému komu to pomůže a cítí se pak dobře, tak proč ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.23 13:41
@Zuza-zu píše:
Sestra na něm byla a efekt byl minimální, první den to měla trochu opuchlé, ale druhý den dobrý, žádná modřina nic. Ale říkala, že na další nepůjde, přišlo jí to jako vyhazování peněz. Každopádně tyto zákroky neodsuzuji a každému komu to pomůže a cítí se pak dobře, tak proč ne. :)

Tak určitě. Chci to zkusit. Jednou je to ale málo. :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová