Plazmové pero - dolíčky

Anonymní
15.1.26 15:49

Plazmové pero - dolíčky

Zdravím,
Kvůli studu chci zůstat anonymní.

Před lety (ještě v pubertě) jsem podstoupila blepharoplastiku ze zdravotních důvodů. Zůstaly mi jizvy na víčkách. Už dekádu je skrývám a konečně jsem se rozhodla je zkusit řešit. Zvolila jsem phi-ion plazmové pero. Přes samotnou jizvu jedno ošetřeni udělalo velmi minimální rozdíl. S dostatečným odstupem se proces opakoval přes celé víčko pro lepší vyhlazení.

Jenže je to několik měsíců a já mám po celém víčku dolíčky v pravidelném reliéfu. Jsem z toho dost zoufalá a mám z toho sociální úzkost. Neustále to kontroluji, vyhýbám se světlu, očnímu kontaktu, držím si velký odstup…

Budu asi muset už na terapii, abych to nějak zvládla. Možná potřebuju i povzbudit zvenčí. Ale nebylo to unáhlené rozhodnutí. Roky přemýšlení, hledání, informováni. A za tu dobu jsem o tom nenašla nikde ani zmínku, ani fotku… Důsledná péče po zákroku… O to zoufalejší teď jsem. Problém nezmizel, naopak se rozšířil.

Nenajde se někdo s podobnou zkušenosti nebo výsledkem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6250
15.1.26 16:51
@Anonymní píše: Více

Já tam teda moc nevidím, ale co krycí stíny? Mám také po zákroku jizvičky a stínama to přetřu. Nikdy si toho nikdo nevšiml i když to normálně říkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
16.1.26 00:07

Osobně bych zašla na frakční laser do pořádné kliniky, zase tolik peňauzů to nebude. Určitě si po těch letech zasloužíte podívat se na svět jinýma očima. Laserem se vyřeší jizva i dolíčky. Jen to bude chtít čas. Očka jsou citlivá, ale bude to stát za to :kytka:
Nezvykla jste si za ta léta, nepustí vás to ani později. Časem to bude jen horší. Za mě laser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí