Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky mám prosbu nenašel by se někdo, kdo neví co s kulatýma plechovkama od nutrilonu (antikolik, alergení atd…) a daroval by mi je?
Já je nabízela, nikdo neměl zájem, tak jsem nedávno vyházela. Zůstaly mi 2 velké kulaté (ne ty malé).
Já je zdobila ubrouskovou technikou a používám je jako dózy. A nezdobený si bral tchán na chatu do garáže na šrouby a tak.
Taky za odvoz, tak 20 bych jich asi mohla obetovat…ale na postu to balit nebudu
Máme jich nespočet, ale jak je psáno výše, poštou si to nedovedu představit.
Asi 20 už jsme jich vyhodili. Ale budeme mít další. Aktuálně mám dvě, ráda daruji, záleží odkud ale jste, poštou posílat nebudu.
Mám jen dotaz, ta plechovka je uvnitř jen čistě plechovka, nebo má stejně tako ty Modré krabice, takový ten „roh“ zarovnávací, aby se o to otřel nadbytek mléka v odměrce???
@Ellusa Díky, já právě potřebuju malou, abych si do ní přesypala Sunar a byla mi nabídnuta malá od Nenatalu takže to bude asi stejný. Škoda
Ahoj,
kupuji normální Nutrilon (800g), ale chtěla bych dceři začít kupovat ten „lepší“ nutrilon, co je v těch stříbrných plechovkách. Kdybych nějaké měla, tak se ti určitě ozvu. ![]()
@Papaja_K kdybys chtěla i velké tak dej vědět, malé mám jen dvě ale velkých tu najdu víc. Když tak P15
@Papaja_K píše:
Ahoj holky,
nemáte některá pár menších 400g plechovek od Nutrilonu (prázdných) s víčkem? Potřebovala bych je na sypané čaje. Zajedu si pro ně kamkoliv po Praze. Díky moc
Tyto???