Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky, které krmíte nebo jste krmily UM. Mám 3,5 měsíce starou holčičku, která je od 5 týdnů výhradně na UM. Jako první mléko jsme měli Sunar, ten jí šíleně zabetonoval, brečela vkuse asi 6 hodin než se vykadila. Potom jsme zkusili Hipp bio combiotic - ten byl v pohodě, kadění se upravilo, prdy docela taky a občas ublinkla. Problémem ale je, že ten combiotic přestali vyrábět a nahradili ho combiotikem. Od tý doby co je tam to zatracený K
malá začala zvracet obloukem, zhoršily se prdy i kadění. Teď jsem zkusila hipp anti reflux, zvracení se zlepšilo, ale prdy a kadění ne
. Máte nějaká z Vás zkušenosti s jinými mlíčky, které Vám pomohly? Děkuji moc za rady ![]()
Co Nutrilon sensitiv? maly teda neblil, ale kadeni se upravilo..jinak bych mozma zkusila do soucasneho mlika roztopit maliiiiilinko masla. a plus detske fenyklove caje nebo ve vode vyvarit 2 zrna kminu a dat vypit. dlouhodoby poblem bych rekla mudre.
NUTRILON 1 normalni klasicky, ublinkavame, nekdy vic, nekdy min. Pribirame krasne. Doktorka rika, ublinkavani to deti delaji, normal, vpohode. Mnohem horsi je, kdyz UM stridate. Zvraceni, obloukem, to je spatne. Zmen mliko, ale pak vytrvej pokud to nebude obloukem.
Teď jsem vyzkoušela dávat půl na půl ten combiotic s tim anti refluxem tak se uvidí.
@anonymka227 ahoj, my dáváme Nutrilon HA (pro děti s alergií v rodině) a velká spokojenost. Trochu ublinkává, takže přidávám malé množství Nutritonu (spec. vláknina) na zahuštění. Blinká sice často, ale jen málo a přibírá pěkně, takže se mi kvůli tomu mléko měnit nechce. Po Nutrilonu má pěkné hovínko a je vidět, že mu mlíčko chutná. Na prdíky 100% zabrala kombinace Espumisan + BioGaia+ odvar z římského kmínu do mlíčka + nahřívací polštářek ![]()