Po kojení zvrací

Anonymní
4.3.15 10:02

po kojeni zvraci

Mam malo mlka a kdyz kojim tak si pak dost ublinkne a kdyz dam. sunar. Po tom nezvraci. Dokrm provadime prez strikacku. Je to zvraceni normalni? Pak nevim jestli mu o de me stacilo nebo chce dokrm. Po tom kojeni mu dam 30 ml sunaru, vysusne to a spi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
4.3.15 10:05

Ublinkávání je normální, i velké. sunar nedávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.3.15 10:07

Kolik je miminku? Myslím, že to bude v pořádku :hug: Malinký miminečka normálně ublinkávají po kojení, když dáváš odříhnout třeba. Nebo blinká nějak hodně?
Já bych sunar nedávala, měla trpělivost a kojila. Ono se pak mlíčka začne tvořit víc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
4.3.15 10:19

Moje dítko ublinkávalo hodně :zed: a um jsem nedávala nikdy… jak víš, že máš málo mléka? Vážíš jí? Já jsem si třeba odsávačkou neodstříkala vůbec nic :nevim: a malá se dokonce i přepíjela až měla nafouklé bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.3.15 10:22

Zkusila bych NutriTon, ten je na ublinkávání. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 10:23

Miminku je 8 dni v porodnici sem mleko nemela tak mi napsali dokrm. Ted se pomali rozkojuju

• Citovat
  • Upravit
1223
4.3.15 10:27
@Anonymní píše:
Miminku je 8 dni v porodnici sem mleko nemela tak mi napsali dokrm. Ted se pomali rozkojuju

TO je kráásný :hug: Gratuluji k miminku :kytka: A bude to dobré, určitě se rozkojíš, je to to nejlepší pro mimčo, to určitě víš. Aby se ti takle nezvyklo na UM a pak od tebe už nechtělo… :think: byla by to škoda. Zkus být trpělivá a koj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.15 11:33
@Anonymní píše:

nedokrmovala bych, jen sledovala, zda přibírá. Klidně můžeš vážit před a po kojení. Blindění je u některých dětí zcela normální, pokud ale přibírá, neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.3.15 11:38

Kluk takhle blinkal, když byl přejeděný… dokonce to dotáhl tak daleko, že blil s prsem v puse :zed: :mrgreen: a pak si samozřejmě chtěl cucnout mlíka, aby zahnal tu pachuť po zvracení. Takže jsem mu nakonec musela stopovat čas u prsa :D

Na dokrm bych se vykašlala a dítě chvíli vážila. a pozor není důležité kolik vypije na 1 kojení, ale celkově za celých 24 hodin.

• Citovat
  • Upravit
209
3.11.15 18:17

Chtěla bych obnovit téma. Malý má měsíc a poslední týden občas po kojení zvrací. Ne že by si jen ublinknul, ale zvrací obloukem a pak ještě někdy zvrací ale jen jakoby „pod sebe“ vedle tvářičky a to i když si odbrkne.Je to asi tak 10 minut po tom co ho položím. Je možné že se přejídá a jak tomu zabránit a za jak dlouho ho zase nakojit po zvracení pač má vždy hned hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová