Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Taky nekojim skoro rok a pri ovulaci se mi dokonce prsa nalevaji
Mi před týdnem řekla gyndr., že pokud neteče samovolně, tak je to ok ![]()
@LadyTommy to me prave taky pri ms a pri ovulaci…my chodime do car a nejak nevim jestli to tomu nemuze branit…ale to je asi pitomost…asi to brani pri castem kojeni, ze? a to ne na 100%…
Potrebuji se tak nejam ujistit…
@křížojc moc dekuji tak snad…napadlo me optat se mudr ale tak beru leky na stimulaci…
Nevite nekdo jak to zastavit uplne?
@Anonymní píše:
Zdravim a omlovam se, ze vkladam anonyme, ale ne kazdy znamy musi vedet o mem problemu.Abych vse vysvetlila
Mam rocni miminko, kojila jsem pouze mesic a od te doby jsem odstavila(hladove mleko).
Nyni se snazime o dalsi miminko, ale me obcas kdyz si prso zmacknu jeste par kapek vytece…a jak rikam nekojim 11 mesicu, nevim jak se tohohle zbavit a nevim zda to nemuze branit otehotneni, i kdyz je to asi blbost.Moc Vam predem dekuji za radu, doufam, ze nevypadam jako naprosty hnup.
Hezky vecer vsem
já si kapku vymáčkla i 7 let po ukončení kojení
když jsem otěhotněla podruhé, mlezivo jsem měla velmi brzo. Teď nekojím od léta, a pár kapek taky vymáčknu.
Taky jsem to řešila, že ho mám i rok po skončení kojení a lékař nad tím mávl rukou.
Moje teta je pár let po umělém přechodu, 21 let od ukončení kojení a přesto, když zmáčkne, tak jí vytryskne proud mléka ![]()
Na druhou stranu, pořád má díky tomu pěkná prsa! ![]()
@Anonymní píše:
@jalemina![]()
a ja se stresuju rokem
moc dekuju za pozitivni info
upřímně, mi to nikdy nenapadlo nějak řešit
Holt se ty žlázy nastartovali ![]()
@jalemina a tak já to řeším jen z důvodu toho, že nemůžu otěhotnět, tak se řeší veškeré příčiny a můj gyndař říkal, že to na to vliv mít může,(ne gyndař v CAR) že tělo stále pracuje v laktaci.. no a když to čtu tak co doktor to originál
![]()
Zdravim a omlovam se, ze vkladam anonyme, ale ne kazdy znamy musi vedet o mem problemu.
Abych vse vysvetlila
Mam rocni miminko, kojila jsem pouze mesic a od te doby jsem odstavila(hladove mleko).
Nyni se snazime o dalsi miminko, ale me obcas kdyz si prso zmacknu jeste par kapek vytece…a jak rikam nekojim 11 mesicu, nevim jak se tohohle zbavit a nevim zda to nemuze branit otehotneni, i kdyz je to asi blbost.
Moc Vam predem dekuji za radu, doufam, ze nevypadam jako naprosty hnup.
Hezky vecer vsem