Rok bez kojení, přesto mléko?

Anonymní
2.3.15 22:32

Rok bez kojeni a presto mleko?

Zdravim a omlovam se, ze vkladam anonyme, ale ne kazdy znamy musi vedet o mem problemu.

Abych vse vysvetlila

Mam rocni miminko, kojila jsem pouze mesic a od te doby jsem odstavila(hladove mleko).
Nyni se snazime o dalsi miminko, ale me obcas kdyz si prso zmacknu jeste par kapek vytece…a jak rikam nekojim 11 mesicu, nevim jak se tohohle zbavit a nevim zda to nemuze branit otehotneni, i kdyz je to asi blbost.

Moc Vam predem dekuji za radu, doufam, ze nevypadam jako naprosty hnup.

Hezky vecer vsem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14973
2.3.15 22:34

Taky nekojim skoro rok a pri ovulaci se mi dokonce prsa nalevaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.3.15 22:40

Mi před týdnem řekla gyndr., že pokud neteče samovolně, tak je to ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 22:41

@LadyTommy to me prave taky pri ms a pri ovulaci…my chodime do car a nejak nevim jestli to tomu nemuze branit…ale to je asi pitomost…asi to brani pri castem kojeni, ze? a to ne na 100%…
Potrebuji se tak nejam ujistit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.15 22:44

@křížojc moc dekuji tak snad…napadlo me optat se mudr ale tak beru leky na stimulaci…
Nevite nekdo jak to zastavit uplne?

• Citovat
  • Upravit
2816
2.3.15 22:45
@Anonymní píše:
Zdravim a omlovam se, ze vkladam anonyme, ale ne kazdy znamy musi vedet o mem problemu.

Abych vse vysvetlila

Mam rocni miminko, kojila jsem pouze mesic a od te doby jsem odstavila(hladove mleko).
Nyni se snazime o dalsi miminko, ale me obcas kdyz si prso zmacknu jeste par kapek vytece…a jak rikam nekojim 11 mesicu, nevim jak se tohohle zbavit a nevim zda to nemuze branit otehotneni, i kdyz je to asi blbost.

Moc Vam predem dekuji za radu, doufam, ze nevypadam jako naprosty hnup.

Hezky vecer vsem

já si kapku vymáčkla i 7 let po ukončení kojení :D když jsem otěhotněla podruhé, mlezivo jsem měla velmi brzo. Teď nekojím od léta, a pár kapek taky vymáčknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 22:55

@jalemina :mrgreen: :lol: a ja se stresuju rokem :mrgreen: moc dekuju za pozitivni info :-)

• Citovat
  • Upravit
4243
2.3.15 23:01

Taky jsem to řešila, že ho mám i rok po skončení kojení a lékař nad tím mávl rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 23:23

Dekuji moc a hezkou dobrou vsem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11439
3.3.15 01:23

Moje teta je pár let po umělém přechodu, 21 let od ukončení kojení a přesto, když zmáčkne, tak jí vytryskne proud mléka :mrgreen:
Na druhou stranu, pořád má díky tomu pěkná prsa! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
3.3.15 13:21
@Anonymní píše:
@jalemina :mrgreen: :lol: a ja se stresuju rokem :mrgreen: moc dekuju za pozitivni info :-)

upřímně, mi to nikdy nenapadlo nějak řešit :D Holt se ty žlázy nastartovali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 13:58

@jalemina a tak já to řeším jen z důvodu toho, že nemůžu otěhotnět, tak se řeší veškeré příčiny a můj gyndař říkal, že to na to vliv mít může,(ne gyndař v CAR) že tělo stále pracuje v laktaci.. no a když to čtu tak co doktor to originál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová