Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky, chci se Vás zeptat na zkušenosti a nechat si poradit. Mám 3,5 chlapečka chodí spát kolem 19:00-20:00 vypije mi asi tak 130ml a jde spát. Vždy jsem ho budila kolem 22:30 a dala mu ještě dopít. Vypil tak 70-90ml. Včera mi poprvé vypil jen 30ml a spal jako obvykle do 03:00hod. Tak by mě zajímalo jestli by jste budili nebo bych ho už měla nechat spát až do těch 03:00. ![]()
Nikdy nebudit. Mně syn spal po návratu z porodnice i 10 hodin v noci vkuse a hlady neumřel. Prostě se víc napil ráno.
Já jsem dítě nebudila. Přes den ano ale v noci se má spát, tak spí.
Tvl..3,5 rocneho budit na piti?..neblbni..mne dite od porodnice spi celu noc, budila som len 2 tyzdne, dokial nedosiahol vahu 3kg a potom spal a spi dodnes celu noc.
NEBUDIT, v noci se má spát, tak ho nech ![]()
nebudila jsem kluky ani ve dne ani v noci, normální zdraví mimčo se vzbudí, když má hlad a fakt se ozve ![]()
Příspěvek upraven 02.03.15 v 09:36
Nebudila bych… buď ráda, že zvládne spát v kuse a navíc v noci…
pokud bys ho to naučila, budeš pak těžce odnaučovat…
Nebudit nechat spát jak dlouho chce sám se na jídlo ozve.
Já budila do konce 6ti nedeli pravidelně, pak jsem přestala a šup spali celou noc v kuse.
Nebudila jsem ani v noci ani pres den. Kdyz zacala byt na umelem, tak mi pak spala celou noc. Jestli prospiva, tak ho nech. On se vzbudi sam ![]()