Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Vetrela bych se s dotazem. Vy, co jste nebudily a plne kojily, neprisly jste o laktaci? Mam dceru 6 tydnu a v sobotu jsem ji nakojila nekdy v sedm vecer a pak jsem se vzbudila az v pul pate rano a budila jsem ji na jidlo. Prislo mi ze jsem pak mela druhy den v podvecer malo mleka. Dnes jsem ji budila po sedmi hodinach nekdy v jednu rano. Bojim se ze prijdu o mleko pokud ji nenakojim alespon jednou za sest hodin. Synovi jsem mleko sedm mesicu odsavala v noci jsem odsavala vetsinou dvakrat.
@Adis89 nebuďit,nachází si svůj rytmus spánku
v případě potřeby klidně z jednoho prsu odstříkat a kojit podle toho kdy si řekne
@tina1979 to se bát nemusíš, já kluky nebudila, pili jak oni chtěli a to jsem oba plně kojila půl roku, pak spolu s příkrmy prvního do jeho 20.měsíců, druhého do jeho dvou let…kdybych ho neodstavila, kojim ještě ted´ ![]()
@Aries6 píše:
Dyť taky píšu…
promiň, chtěla jsem tam zmínit zakladatelku, začínáš na A, končíš číslem a to mezi tím jsem nečetla ![]()
@marrlinka píše:
promiň, chtěla jsem tam zmínit zakladatelku, začínáš na A, končíš číslem a to mezi tím jsem nečetla
Mě to napadlo ![]()
Nech ho spinkat, nebud ho.on se sam ozve az bude mit hladik. budit jen pres den ![]()
Určitě nebudit… hlad ho vzbudí sám
Mimča si postupně spaní prodlužují, až jednoho hezkého dne začnou spát až do rána ![]()