Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Mate nekdo zkusenosti? Hami vs nutrilon?
Ani v jednom nevidím spásu - za nás je absolutně top Hipp. Kor pokud to chceš na problémy s bříškem.
Nutrilon je podle mě sajrajt a Hami mi přišlo chuťově strašně chemický. ![]()
Ahoj, nám při nadýmání nejvíce pomohlo Hami citl. bříško při nadýmání a po zavedení příkrmů měl syn zácpu, tak dáváme to samé Hami, ale při zácpě a kolikách a zdá se, že také funguje - tedy spolu s ovocem a jogurtem. Malému chutná, ale jistě je to individuální.
Hami citl. bříško mladší syn vůbec nemohl. Měl po tom bolení a ani to nechtěl pit-vyhodila jsem to. A nutrilon asi taky žádná sláva pro něj. Ale starší byl na nutrilonu a pohoda, takže to chce asi vyzkoušet.
Pro synovo extra citlivé břicho bylo Hami paradoxně průšvih jak noha. ucpalo ho tak strašně že i rektální rourka byla k ničemu. A po nutrilonu byl zase hladový. teď má sunar a dobrý, hlavně je už na příkrmech takže co se hladu týče je vše ok.
Myslím že budeš muset vyzkoušet a sama zjistit co vyhovuje tvému robátku…
A jaký Sunar na citlivé bříško používáte? Jestli se můžu zeptat. Díky!
@Záhořanka jestli to bylo na mě tak měl hami proti zácpě a nadýmání. A pokud to na mě nebylo tak se omlouvám za vtěrku
Jo jo, díky, bylo to na Tebe- Khalesi. Jen jsem se ptala, jaký teď máte SUNAR, jak píšeš. Jestli by třeba nevyšel levněji než Hami.
Aha.:) sunar teď má complex, oranžová krabice. Za týden mu bude půl roku a mám tu připravený sunar original-modrá krabice. Ten complex stojí okolo 257 korun a ten originál okolo 200. Já teď jen zvažuju jestli není po sunaru hladový, prvak ho nedopije a nechce a druhak by mě sežral u svačiny nebo oběda. prostě klasika jídlo nejlepší. Ale on mléku fakt moc nedá, nejvíc mu na to břicho a prdy a bobky pomohlo že vyrostl…jakmile se víc zpevnil a začal se otáčet na břicho tak bylo vše vyřešeno téměř samo.
Díky za info. U nás je kvůli handicapu problém s pohybem, takže si tak dobře neuleví, jak by měl, ale je to o 100% lepší než dříve. Hladový mi nepřipadá, ani příkrmům moc nedá (v 8 měs.) a to Hami mu sedí, tak ho radši nechám. Díky a buďte zdraví!
Aha.tak pokud je trochu omezení na pohyb a co má mu vyhovuje tak bych neměnila, možnost že nesedne je velká tak by to bylo trápení. mějte se fajn a at se co nejvíc daří…
Ahojky, syna sem prestala kojit po par mesicich, neslo nam to
tak jsme presli na nutrilon a malej mi ze dne na dne prestal kakat!! Musela jsem mu porad pomahat teplomerem… po dvou mesicich uz jsem nevedela co a koupila mleko HIPP COMBIOTIK (myslim, obsahovalo laktobacilky) a malej zacal kakat ze dne na den sam! Takze ho rozhodne travil lip nez jina mleka… A co se tyka boleni briska, ja mam pocit, ze z toho ty mrnouskove musi vyrust… ze zadne mlicko ti nezaruci, ze miminko brisko bolet nebude… ![]()