Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat jestli můžu (nebo někdo to děláte)kombinovat 2 umělé mléka, dávám nutrilon a že bych na noc dávala sunar? Může se to nebo se to nesmí? Díky za odpověď ![]()
Melé je 3,5 měsíce…malá je od malička na sunaru a spí celou noc, ale hrozně mi p tom blindila tak sem presla na nutrilon a zacla se mi v noci budit je to pro nic asi slabší, tak právě jestli můžu na noc jí dát sunar ![]()
@flakon nemelo by se, muze z toho miminko pekne bolet brisko. Mym detem delalo problem jen stridani MM a UM.
Jako ona mi blindi prostě po všem, ale dr. říkala že krásně přibírá tak to nemám řešit, ale stejnak sem zkusila ještě ten nutrilon, ale ten ji právě na noc nestačí
Tak ve 3,5 bych to klidne zkombinovala, pokud uz jsou stejne obe vyzkousene. ale jinak od 4.mesice muzes davat kasi, tak mozna to bude na tu noc lepsi reseni. (nemusi byt husta kase na lzicku, muze byt ridka do flasky)
@Ali-Ali jojo taky sem si řikala že už za 14 dní bude mít kašičky atd…tak že to snad bude už dobrý
no jo noo on narození mi spí celou noc a najednou se začla budit potvůrka
![]()
Tak ja bych rozhodne nekombinovala, kor takhle malemu miminu, bude mit v brisku maglajs. Proc chces stridat? Pokud je to z rozmaru,tak je to blbost
@flakon kdyz blinka, tak bych zahustila. Pokud blinka v noci, tak klidne i na noc. Jinak bych zahustovala hlavne pres den, ale pokud prospiva, tak bych to nehrotila.
@Lejaa vid, ja taky ne. Mojemu je 8 mesicu a mel problem i kdyz jsem stridala 1 a 2 od stejne znacky.
@Billi blindi jen přes den, v noci vůbec ani noční krmení si neublinkne
nebo sem ještě řiakala zkusit to AR jinak už nevim :-/
@Lejaa Já si myslim že horší maglajs už jí udělat nemůžu, tohle už je 4 mlíko který zkoušim :-/ no uvidíme ještě zkusim to AR…
Ale jinak prdíky nikdy neměla a přechod na jiný UM jí nedělá problém