Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zakladatelko, tak stridanim UM ji nepomuzes, naopak. To radeji porid to pro citlive brisko..
@flakon píše:
@Lejaa Já si myslim že horší maglajs už jí udělat nemůžu, tohle už je 4 mlíko který zkoušim :-/ no uvidíme ještě zkusim to AR…
To bys koukala, jakej maglajs by sel jeste napachat:) jinak 4 mlika za ani ne 4 mesice je celkem haardkoor to chce alespon 3 tydny jedno mleko, abys zjistila jak sedi. Zmena muze byt sok a pak sï telo navykne/nenavykne
Ahoj, nas pil MM a taky UM, nevadila mu jakakoliv zmena, vzdy jsem koupila to nejlevnejsi, nekdy meli nekterou znacku vyprodanou apod. Nebo mi dochazel jeden druh a tu krabici jsem dosypala jinou znackou, takze to byl michanec
Za me ano. Ale vim, ze hodne mamin a mimin je proti kombinaci. Takze to je na tobe.
V pohodě, já klidně sesypala Bebu se Sunarem dohromady, když jsem měla zbytek. Dceři nikdy nic nebylo, jen po Sunar Nutradefence měla asi týden ridší hovínko, ale bříško jí nebolelo. Dcera byla už starší, po 6 měs. Asi má fakt kachní žaludek po mně, už jsou jí 3 roky a nikdy neměla průjem, nebolelo jí bříško ani nezvracela. Tedy bříško jí bolí jen z hladu na bonbonky
U takhle malého miminka bych si to ale asi netroufla.
Takže teda radíte zůstat u nutrilonu a už tedy nechat? ikyž bude blindit? chtěla sem ještě zkusit nutrilon AR je to stejná značka tak by jí to nemuselo vadit ne?
Máme nutrilon a malá spí 13 hodin. Sunar jsme vyzkoušeli a tak nás ucpal, že letěl do popelnice a jsme zpět u nutrilonu a už ho nezměníme. Je to o dítěti, ale kombinovat 2 značky asi nebude fajn, když sama doktorka mi řekla, že mléko mám měnit min po 14 dnech (ten sunar jsem stejně vyhodila po týdnu, protože to fakt nešlo).
Zdravím, mám dceru 12M, s jejím tatínkem už spolu nežijeme a tak si ji střídáme, ještě kojim, ale většinou obden a jen třeba jednou v noci, tak mi pediatrička doporučila dávat malé Sunar 1, alespoň 1-2 flašky denně aby vypila, no a tatínek ji koupil Nutrilon 2, nevadí, když se to bude takhle kombinovat?
@neffax píše:
Zdravím, mám dceru 12M, s jejím tatínkem už spolu nežijeme a tak si ji střídáme, ještě kojim, ale většinou obden a jen třeba jednou v noci, tak mi pediatrička doporučila dávat malé Sunar 1, alespoň 1-2 flašky denně aby vypila, no a tatínek ji koupil Nutrilon 2, nevadí, když se to bude takhle kombinovat?
Vadí
@neffax mohlo by se jí udělat v bříšku pěknou paseku, nevím jak ostatním ale nutrilon nás pěkně zacpal malá měla velké problémy se stolicí. Každopádně k vaší situaci buď bych mu dovezla mléko na co je zvyklá a nebo ať koupi to co pije. Mohlo by se tajy stát že mléko odmítne není tak sladké jako Sunar a mohla by hodně plakat že má hlad
A je lepší ji dávat tu jedničku nebo už tu dvojku? Doktorka teda říkala, že mám dávat jedničku, ale to je do 6M, tak nevím ![]()
@neffax ono záleží i na stravě pokud už jí příkrmy a jogurty a přibírá vám v pořádku tak klidně můžete dávat 2. Naši je 17 měsíců a už jsme měli dávat 3 ale jelikož mě moc nejí jogurty a na váze a výšce jsme jako někteří děti v 7 měsících tak stále dávám 2 je tam víc obsah vitamínů a dítěti nemůže nějak uškodit.