4měsíční pije málo

252
5.3.15 08:34

4měs. pije málo

Ahojky, moje čtyřměsíční dcerka od 3 měsíců odmítá pít z prsa a uměle mléko nechce, tak odstříkávam mateřské mléko a dávam z flašky. Poslední dva týdny ale špatně pije, pije hrozně málo. Dávám jí mléko co 2 hod., Někdy teda i po 3 hod. a dávala jsem jí většinou 100 ml, ona ale tak půlku nechá, vypije tak 50, maximálně 60 ml a to do ní musím fakt cpat. Zkouším ji davat třeba dřív, ale stejně nechce zase se trochu napije až po těch 2 až 3 hod. V noci se budí na mléko, asi třikrát, ale vypije tak po 30 ml. Jinak se ale jeví celkem spokojene, nemám pocit že by plakala hlady,,přibírá docela slušně, teda aspoň podle pediatričky. Co to její nechutenství může být? Přijde mi, že toho vypije opravdu strašně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
485
5.3.15 09:31

Ahoj myslím si, že má jen takové období. Můj syn to měl teď ve 3,5 měsících taky. Je teda pravda, že jsme od 6 týdnů na UM. Tak jsme mu zkusila UM vyměnit a zachutnalo a zase se rozjedl. Pak jsme mu to zase vrátila na to původní a teď po očkování zase nejí. Taky mi normálně pil 130-160ml jak kdy a teď zase najednou 50-70ml a víc do něj nedostanu. Doktorka říkala, že se jim střídají období, kdy potřebují víc jídla a pak zase míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
5.3.15 09:42

Je pravda, ze jsme byli v pondeli na ockovani, druha hexa, ze by to melo souvislost? No tak snad se zase rozpije… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
5.3.15 09:51

@Terdul
Fakt? A od kdy ti mimi nechce prso a odsavas? Mne nechtela z prsa ani prvni dcera, taky od tretiho mesice a vydrzela jsem odsavat rok, ale ted uz to tak dlouho nedam, max pul roku. Rikam si, cim to muze byt, ze ani jedna nechtela od tretiho mesice z prsa. Dle pediatricky hormonalni zmeny v tele matky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.16 15:02

Mám4měsíční holčičku a málo a dlouho pije mm z flašky

Dobrý den, naše holčička bude mít za4dny 4měsíce. Od 6týdnů ji odsávám moje mléko a dávám jí ho ve flašce, protože z prsa málo vytáhla a moc nepřibírala. Jenže strašně dlouho flašku pije.Ono to vypadá, že nemá potřebu jest. I hodinu jí dávám mm 100a nemůže ho vypít. Mezitím odbrkáváme a znovu dáváme. Mele sebou, musím jí neustále něčím poutat pozornost, aby zapoměla, že pije. Už 1deně dáváme um, protože tolik mého nemám, ale je to ještě horší. A to už jsem 2 um vzkoušela. Vezmme ho pěkně jen v noci, když je přispaná. Už mě z toho hrabe jak to do ní těžko dostávám. Nikdo mě to nevěří. Nějak přibýváme, ale každé dkg je vydříté. Máte někdo podobné zkušenosti, už nevím jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová